don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
greek pleasetelika poly kabla?
greek pleasetelika poly kabla?
Για τη Γιωτα ολοκληρο βιλβιο εχει γραφτει , ψαξε λιγο στο forum και θα δεις
Νομιζω στις φωτο που εδειξες εχει πεσει photoshop, απο κοντα δν ειναι τοσο θηλυκή ειδικα στο προσωπο..
Ρεφαρει ομως στο οτι γουσταρει να γαμιεται και δεν το κανει για τα λεφτα, δλδ πιστευω πως αν μπορουσε να βρει αλλη δουλεια θα το κανε τσαμπα.
Ελπιζω να σε καλυψα
Η Ίνα από Καβάλας έβγαλε αγγελία... έχει χαλάσει πολύ... αλλά πολύ καλά προσόντα
Δεν πρεπει να την πετυχες στα καλα της. Εγω ειχα παει Θεσσαλονικη τρεις μερες και την ειχα δει σπιτι της και τρομαξα :o :o :oοχι ιδιαιτερα μακρύ αλλά αρκετά χοντρό.. για όλα τα μεγέθη.. πισινών
Ξεχασα το σπουδαιοτερο. Ειναι πολυ ξηγημενο ατομο. Αρκει να σας πω οτι σε τηλεφωνο μου ειπε "αστο για αυριο γιατι εχω χυσει ηδη 2 φορες και δεν εχω πολυ ορεξη".Δεν πρεπει να την πετυχες στα καλα της. Εγω ειχα παει Θεσσαλονικη τρεις μερες και την ειχα δει σπιτι της και τρομαξα :o :o :o
Σημ. 60 ευρω στη Θεσ/νικη 100 στην Αθηνα για τις ιδιες υπηρεσειες. Χαλασε πολυ ομως τελευταια. Παχυνε επικινδυνα.
δικε μου την εχεις παρει?Δεν πρεπει να την πετυχες στα καλα της. Εγω ειχα παει Θεσσαλονικη τρεις μερες και την ειχα δει σπιτι της και τρομαξα :o :o :o
Σημ. 60 ευρω στη Θεσ/νικη 100 στην Αθηνα για τις ιδιες υπηρεσειες. Χαλασε πολυ ομως τελευταια. Παχυνε επικινδυνα.
Ειναι εκεινη που ειχε μια κόκκινη τούφα στα μαλλιά;Η Ίνα από Καβάλας έβγαλε αγγελία... έχει χαλάσει πολύ... αλλά πολύ καλά προσόντα
Για πες κάτι ακόμα!
όταν είναι στα καλά της, μεγαλώνει κι άλλο το πουλί της;;Δεν πρεπει να την πετυχες στα καλα της. Εγω ειχα παει Θεσσαλονικη τρεις μερες και την ειχα δει σπιτι της και τρομαξα :o :o :o
και;;; πως σου φάνηκε;;;αυτο το τραβελοσαιτ το ειδα σημερα.
και;;; πως σου φάνηκε;;;
ινα ...trans 2ης γενιας απο της ομορφοτερες παρουσιες σε πιατσα,προσοντουχα,και με τεραστιο κυκλο εργασιων ...που σημαινει οτι εχει παρει και λεφτα ,αλλα και ως ομορφουλα εχει παρει και τους ωραιους της πιατσας......δεν αμφιβαλω για τα σχολια αλλα μπορει να μην ηταν και στα καλητερα της!!!βλεπεις καποιες μεγαλωνουν αποτομα και ξεφουσκονουν και αποτομα αν δεν υπαρχει μετρο....Πήγα απόψε, συμπαίκτες......[ μιλάω, φυσικά, για την Ίνα που έχει σπίτι στην Ακαδημία Πλάτωνος ] :
Άψογο σώμα, καβλερό εργαλείο, κώλος πολύ καλός μέχρι πάρα πολύ, αλλά....... αλλά..............
ΝΕΥΡΙΚΙΑ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΓΓΙΓΜΑΤΑ - ΕΧΕΙΣ ΝΥΧΙΑ, ΠΟΝΑΩ, ΑΣΕ ΜΕ - ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!
Ισα που πρόλαβα με προσπάθεια να τελειώσω. Ούτε που την πήδηξα από το άγχος και το ξενέρωμα, κρίμα το 50ρικο !
Τελικά ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ !!!!! Σκεφτείτε το καλά πριν αποφασίσετε
αυτη δεν ειναι στην γερανιου?
ποιος ξέρει ετούτη τη μοναδική 19χρονη τρανς;;
"bazaria sti laiki" λεει, χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ποιος ξέρει ετούτη τη μοναδική 19χρονη τρανς;;