don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
απο μακρια ωραια ειναι..
Το στυλ ημουν καποτε "μουναρα" το έχει. Ομως μην σε φοβιζει, τα προσόντα της να σε φοβίζουν γενικα πολυ ωραια για τα χρόνια της, θα περάσεις καλά
εγω δεν περασα....Το στυλ ημουν καποτε "μουναρα" το έχει. Ομως μην σε φοβιζει, τα προσόντα της να σε φοβίζουν γενικα πολυ ωραια για τα χρόνια της, θα περάσεις καλά
αν θες πες μας τι σε ξενερωσε στη στέλλα γιατί σκέφτομαι να την δοκιμάσωεγω δεν περασα....
τζονι δεν υπαρχεις ρε δικε μουαν θες πες μας τι σε ξενερωσε στη στέλλα γιατί σκέφτομαι να την δοκιμάσω
γειά σου ρε αλέφα γίγαντατζονι δεν υπαρχεις ρε δικε μου
τωρα που εμαθες οτι τανια κελλυ θα κανει εκπομπη στην τν τα αρχιδια σου κουνηθηκαν απο τη θεση τους η ειναι στο ιδιο σημειο?γειά σου ρε αλέφα γίγαντα
ρε σου λέω έχει χάσει τον ύπνο της η μενεγάκη...πολύ κομπλεξισμος παντως ρε φίλε...τωρα που εμαθες οτι τανια κελλυ θα κανει εκπομπη στην τν τα αρχιδια σου κουνηθηκαν απο τη θεση τους η ειναι στο ιδιο σημειο?
γιατι τα δικα μου κανουν βολτες απ την ωρα που το διαβασα
κομπλεξ κατωτεροτητας λεγετε αυτο!!!ρε σου λέω έχει χάσει τον ύπνο της η μενεγάκη...πολύ κομπλεξισμος παντως ρε φίλε...
και μαλακυνση στον εγκέφαλο θα συμπλήρωνα...κομπλεξ κατωτεροτητας λεγετε αυτο!!!
δεν είναι κακή από εμφάνιση, αρκετά θηλυκή συμπεριφορά και φωνή, καλό εργαλείο.. μονο που σου φοράει 5-6 προφυλακτικα μαζεμενα και δεν θαλεγα οτι ειναι και πολυ Gfe experience για να το πω σε απταιστα ελληνικά..Όντως κουκλάρα η Βάνα...εμπειρία κάποιος ??
δεν είναι κακή από εμφάνιση, αρκετά θηλυκή συμπεριφορά και φωνή, καλό εργαλείο.. μονο που σου φοράει 5-6 προφυλακτικα μαζεμενα και δεν θαλεγα οτι ειναι και πολυ Gfe experience για να το πω σε απταιστα ελληνικά..
δεν είναι κακή από εμφάνιση, αρκετά θηλυκή συμπεριφορά και φωνή, καλό εργαλείο.. μονο που σου φοράει 5-6 προφυλακτικα μαζεμενα και δεν θαλεγα οτι ειναι και πολυ Gfe experience για να το πω σε απταιστα ελληνικά..
οχι ιδιαιτερα μακρύ αλλά αρκετά χοντρό.. για όλα τα μεγέθη.. πισινώντελικά ρε μάγκες η Στέλλα τόσο μεγάλο όπλο έχει?