n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ποια Νανά;; τη Μούσχουρη;;
Αστειευομαι ρε Μπιλυ... εξαφανιστηκε κι αυτη και η φιλη της η Μιμη... κατι μουχε πει πιο παλια οτι ηθελε να μετακομισει οριστικα στην Ισπανία. ?.εύκολα ξεχνάς ... ;)
Την είχα πετύχει πριν κάτι μήνες και μου είχε πει ότι ήταν Αγγλία. Μετά εξαφανίστηκε πάλιΑστειευομαι ρε Μπιλυ... εξαφανιστηκε κι αυτη και η φιλη της η Μιμη... κατι μουχε πει πιο παλια οτι ηθελε να μετακομισει οριστικα στην Ισπανία. ?.
Συγνώμη που δεν απαντώ στα πμ σας διότι ειναι δύσκολο απο το κινητο σας παραπεμπω στα τηλέφωνα μας
Γιατί βγαίνουν τόσο μεγάλες, και αλιωμένες η φώτο ;Συγνώμη που δεν απαντώ στα πμ σας διότι ειναι δύσκολο απο το κινητο σας παραπεμπω στα τηλέφωνα μας
Συναγωνιστές έχουμε τίποτα πληροφορίες για τη συγκεκριμένη?????
καποιο πρόβλημα με το σάιτ θα παίζει αν κανεις κλικ πάνω στις φωτο νομίζω ότι ανοίγουν σωστάΓιατί βγαίνουν τόσο μεγάλες, και αλιωμένες η φώτο ;
τι διάφορα έχει αν ειναι γυναίκα η τρανς ρε φιλενάδα δεν θα την παντρευτειςη φιλη σου ειναι γυναικα????
Μπορεί να θέλει δύο καυλιά ο άνθρωπας!τι διάφορα έχει αν ειναι γυναίκα η τρανς ρε φιλενάδα δεν θα την παντρευτεις
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΠΕΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ
η φίλη μου ελινα έιναι γυναίκα οπότε 1 καβλι και ένα μουνακι για ποικιλίαΜπορεί να θέλει δύο καυλιά ο άνθρωπας!
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΠΕΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ
τι διάφορα έχει αν ειναι γυναίκα η τρανς ρε φιλενάδα δεν θα την παντρευτεις
Ανωμαλία τύπε! :Sξερεις βρε η ιδεα απτο μουνακι οπως το λες καποια ατομα ισως τα απωθει...τεσπα απο περιεργια ρωτησα απλα