Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Αγαπητή Πάμελα
Ευχαριστώ για την θετικότητα με την οποία αποδέχεστε τα γραφόμενα από τον υποφαινόμενο. Ως ανταμοιβή θα σας πω εν τάχει ένα παραμύθι. Κάποτε υπήρχε ένας Πρίγκιπας και συνήθιζε να κατεβαίνει στη Συγγρού για να διευρήνει τους σεξουαλικούς του ορίζοντες. Όμως, μιά φορά επέλεξε μία τρανς που ασχολείτο με την μαύρη μαγεία και αυτή όταν τον φίλησε τον μεταμόρφωσε σε βάτραχο ή αν θέλεις βατραχομούρη. Από τότε, αυτός ψάχνει εναγωνίως την καλή νεράϊδα των τρανς που διαθέτει το φιλί αντίδοτο ώστε να ξαναγίνει Πρίγκιπας.

Πιστεύω ότι αυτή η νεράϊδα είναι κάπως έτσι

μετα απο αυτο το παραμυθι δεν εχω λογια!!!!
την εκτιμηση μου αν κ ξερετε οτι την εχετε....
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Είμαι ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ αυτο πως το βλεπεις?????
το  θα σε χύσω στη μάπα δεν σε χαλαει?????

φιλε βατραχοκωλη

οπως γνωριζεις εδω ειμαστε σε θεματα για τρανς
φανταζομαι το ξερεις αφου συμμετεχεις καθημερινως με πλειστες αναρτησεις

επισης ειναι πασιφανες οτι μονο τον δινεις και δεν τον παιρνεις (απαπαπα τζιζ κακα)
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως κρινεις τον σεξουαλικο προσανατολισμο των αλλων συναδελφων ενω εισαι σε θεματα με τρανς
δεν ειναι κακο που εισαι αντρακλας και εισαι μονο ενεργητικος αλλα λιγο σεβασμο και στα γουστα των αλλων svp

saimon69

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε βατραχοκωλη

επισης ειναι πασιφανες οτι μονο τον δινεις και δεν τον παιρνεις (απαπαπα τζιζ κακα)
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως κρινεις τον σεξουαλικο προσανατολισμο των αλλων συναδελφων ενω εισαι σε θεματα με τρανς
δεν ειναι κακο που εισαι αντρακλας και εισαι μονο ενεργητικος αλλα λιγο σεβασμο και στα γουστα των αλλων svp
Συμφωνω μαζι σου......

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
αγαπητέ niced, Θα αλλάξει όταν τον φιλήσει η Πάμελα και θα ξαναγίνει Πρίγκιπας. Δεν διάβασες το παραμύθι αχαλίνωτης πραγματικότητας 3-4 ποσταρίσματα πιό πάνω  ?

φιλε βατραχοκωλη

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ναι το διαβασα
του το ευχομαι το παραμυθι να γινει πραγματικοτητα
ειναι αυτο που χρειαζεται

:kissass2: :kissass:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
καλα χαλαρα θα παθετε τηποτα απο τι ξερω απο τις δυκες μου εμπυρεις απο τα 17 μου ποτε καμια δεν μου ειπαι οτι θελει να με γαμησει 2 καλα ρε τι να πω τωρα μονο την πουτσα κοιτατε τα αλλα οχι ε???????λυπαμαι αλλα εδω τα πραγματα ειναι σοβαρα..οχι κατσε να σε χυσει στη μαπα κ μετα τραβα κοιταξου στον καθρεφτη κ σκεψου ποσο ωραια περασες

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Συμφωνώ και εγώ και με τον tsatsari  και με τον enallaktiko  και με τον  και με τον niced που δίνουν δίκαιο στον vasili vasileiou
και με τον βατραχο. :rockon: :rockon: :rockon:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
η παμελα ειναι φιλη και ωραι παρουσια.....

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παίδες έγραψα σε αυτήν  και εδώ η απάντηση :

Ta kanw OLA. o,ti goustareis.
To dwraki mou einai 200 evrw

Ημερομηνία 11-04-2013 @ 11:29:27

Έχει κανείς ιδέα?? Φωτός εχει 2 μέτριες....

Εχθές είχα ΤΡΕΛΗ αποτυχια παλι.. ψαχνω καποια να της σηκωνεται $$# ΑΑΑΑΑ εχω τρελαθει.. και ΟΧΙ 200 ευρω..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
ψαξε κ αν την βρεις πεσ το στα παιδια απο πανω...

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
χαχαχα αδύνατον ε??? και λένε ολες φταίμε εμείς... έχουνε μεγάλο παλαμάρι αλλά αχρηστο... κρίμα... γιαυτό το κόβουνε?
έχω απογοητευτεί...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
οχι μου εχουν ξαναπει τα παιδια...   τι λεει αυτή????

ακυρο! μονο παθ λεει και σαλονικη... ##$#$!@@@  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

ετσι με βλεπω    :zfuck: :zfuck: :zfuck:  ζητηται προβατο
ωραια αφου σταχουνε πει μεταξυ αυτων και εγω γιατι δεν πας να βρεις την υγεια σου? ε?  :s&m_1:

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
ωραια αφου σταχουνε πει μεταξυ αυτων και εγω γιατι δεν πας να βρεις την υγεια σου? ε?  :s&m_1:

χαχα χαίρομαι που θυμάσαι.. :) με τιμά!  ειναι καλη λες ε? φοβαμαι ρε συ ειδα στη φωτο το εργαλείο κ λεω τι πως που... θα παω ομως...

γενικοτερα μου αρεσουν τα πιο κοντοπουτανα..
ρε παιδια!!! πριν απο καποια χρονια, ειχα γνωρισει σε παραδρομο της συγγρου μια ΚΟΥΚΛΑ πολυ πετιτ... μελαχροινη. με πηγε σπιτι της... δε μπορω να θυμηθω πως την ελεγαν νομιζω εμενε περιστερι καπου προς εκει.  το πιο τελειο σεξ που εχω κανει στη ζωη μου...

τα μονα που θυμαμαι αυτα κ οτι ηταν απο χωριο κ ειχε ερθει αθηνα... μαυρο μαλακι, τελεια ματακια αδυνατη κοντουλα ισως αβυζη..

αν μου τη βρει κανεις θα εισαστε ΤΕΛΕΙΟΙ.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
χαχα χαίρομαι που θυμάσαι.. :) με τιμά!  ειναι καλη λες ε? φοβαμαι ρε συ ειδα στη φωτο το εργαλείο κ λεω τι πως που... θα παω ομως...

γενικοτερα μου αρεσουν τα πιο κοντοπουτανα..
ρε παιδια!!! πριν απο καποια χρονια, ειχα γνωρισει σε παραδρομο της συγγρου μια ΚΟΥΚΛΑ πολυ πετιτ... μελαχροινη. με πηγε σπιτι της... δε μπορω να θυμηθω πως την ελεγαν νομιζω εμενε περιστερι καπου προς εκει.  το πιο τελειο σεξ που εχω κανει στη ζωη μου...

τα μονα που θυμαμαι αυτα κ οτι ηταν απο χωριο κ ειχε ερθει αθηνα... μαυρο μαλακι, τελεια ματακια αδυνατη κοντουλα ισως αβυζη..

αν μου τη βρει κανεις θα εισαστε ΤΕΛΕΙΟΙ.
εαν θελεις να κανεις την δουλεια σου αμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom