Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
σωστές όλες οι πληροφορίες, συνιστάται +

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
πιο χοντρα και απο τα λαστιχα του αυτοκινητου ειναι τα στοπ αντι για δυο βαζει ενα και ξενιαζει γιατρε :grin: :grin:

Συνημμένα

• prd_show_3ΡΙΑ EXTRA.JPG
    prd_show_3ΡΙΑ EXTRA.JPG
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 32

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
εχει οντως το κολημα με τα δυο προφυλακτικα...ειναι απο επαρχια..την ειχα παρει το προηγουμενο καλοκαιρι στα κατω πατησια...αν θες κανει και ενεργητικο ειναι καυλιαρα με μεσαια προσοντα..στα συν το μαλι που ειναι φυσικο και οχι περουκα..στηθος καθολου..αλλα γλυκο προσωπακι...καλο παιδι μου ειχε φανει..ειχε αγγελια στο τς ως τινα αν θυμαμαι καλα..με εμενα ειχε χυσει και αυτη μεσα σε 2-3 λεπτα...γιατι μου ειχε πει πως ειχε αποχη απο το σεξ καποιες μερες λογο του οτι ειχε κατι βγαλει στο πεος απο την τριβη..την ειχα ρωτησει και μου ειπε δεν ειναι τιποτα κολητικο απλα απο την τριβη...μαλλον απο τις δυο καποτες λεω εγω...σαν εμπειρια καλη ηταν..
Επικίνδυνος Μύθος: Τα δύο προφυλακτικά κάνουν περισσότερη δουλειά από ένα!

Η πραγματικότητα: Τουλάχιστον το 28% των ανδρών πιστεύει ότι το διπλό προφυλακτικό σε κάθε επαφή προσφέρει μεγαλύτερη προστασία σε σχέση με το ένα. Κι όμως, οι γυναικολόγοι προειδοποιούν ότι η τακτική αυτή διπλασιάζει τον κίνδυνο μιας εγκυμοσύνης. Η τριβή ανάμεσα στα δύο προφυλακτικά και στο λάτεξ μεταξύ τους, είναι πιθανό να τους δημιουργήσει τρυπούλες και σπασίματα. Ένα και μόνο προφυλακτικό, φορεμένο σωστά, προσφέρει προστασία από μια εγκυμοσύνη και από όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα mike θυμαμαι τοτε της το ειχα αναφερει αυτο...αλλα επεμενε στα δυο...τωρα τι να πω η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια...ασε που να σου πω την αληθεια εχω μαθει στο ελευθερο σεξ με τη γυναικουλα μου και οταν παω καμια τσαρκα μεχρι να στο βαλουν που οι περισσοτερες δεν ξερουν μου εχει ψιλοπεσει κιολας..αλλα η ασφαλεια παντα πρωτη....παντως αυτο με τα δυο ειναι σπανιες οι φορες που το εχω συναντησει...θυμαμαι πολυ παλια η βικη στο μεταξουργειο..μια σαρανταρα με κοντα μαλια πιο πανω απο τον πεζοδρομο που εμεναν γυφτοι παλια..αλλη μια περσυ στο μεταξουργειο παλι κοντα...παλι 40ρα αλλα αλβανεζα και η προαναφερθεισα τρανς..

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
ρε μεγάλε θα το σταματήσεις αυτό το κακό με τις φωτογραφίες λες και είμαστε στο ΦΒ;;; υπάρχει άλλο θρεντ με φωτογραφίες τρανσέξουαλ... δεν με ενοχλούν οι φωτό.. ΄ίσα ίσα που μάρέσουν... αλλά αν γράψει κάποιος μια πληροφορία κι εσύ ποστάρεις καμμια΄10αριά φωτό... θα χαθεί στις σελίδες η πληροφορία..

:rockon: :rockon: :rockon:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
καλησπερα mike θυμαμαι τοτε της το ειχα αναφερει αυτο...αλλα επεμενε στα δυο...τωρα τι να πω η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια...ασε που να σου πω την αληθεια εχω μαθει στο ελευθερο σεξ με τη γυναικουλα μου και οταν παω καμια τσαρκα μεχρι να στο βαλουν που οι περισσοτερες δεν ξερουν μου εχει ψιλοπεσει κιολας..αλλα η ασφαλεια παντα πρωτη....παντως αυτο με τα δυο ειναι σπανιες οι φορες που το εχω συναντησει...θυμαμαι πολυ παλια η βικη στο μεταξουργειο..μια σαρανταρα με κοντα μαλια πιο πανω απο τον πεζοδρομο που εμεναν γυφτοι παλια..αλλη μια περσυ στο μεταξουργειο παλι κοντα...παλι 40ρα αλλα αλβανεζα και η προαναφερθεισα τρανς..
καλησπερα το να επιμενει εκεινη σε κατι που αποδεδειγμενα ειναι λαθος και επικινδυνο δεν σημαινει οτι πρεπει να το αποδεχομαστε ετσι απλα.ειναι που ειναι μειωμενη η αισθηση με το ενα σκεψου με τα δυο :headbang:εγω συνηθως εχω τα δικα μου που ειναι τα πολυ λεπτα για καλυτερη αισθηση και δεν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
καλησπερα το να επιμενει εκεινη σε κατι που αποδεδειγμενα ειναι λαθος και επικινδυνο δεν σημαινει οτι πρεπει να το αποδεχομαστε ετσι απλα.ειναι που ειναι μειωμενη η αισθηση με το ενα σκεψου με τα δυο :headbang:εγω συνηθως εχω τα δικα μου που ειναι τα πολυ λεπτα για καλυτερη αισθηση και δεν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα
80/100 η διπλη σπαει κ μενα μου χει σπασει κ ετρεχα σα μαλακας για εξετασεις....

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.188
Πόντοι
2.477
καλλεργη 33 αργα 3 το βραδυ καπου εκει τρανς καλο νεαρο σε ηλικια καλο κορμι εκανε ελευθερο στοματικο + πρωκτικο σεξ τζουλι,τζουλια καπως ετσι ειπε το ονομα της. 10ευρω μπηκα μεσα δεν ξαπλωσα στα βρωμοκρεβατα ουτε πηδηξα. μια πιπα με προφ/κο στα ορθια εδωσα να φυγουν τα χοντρα και συνεχισα για το σπιτι να κοιμηθω. καλο αξιζει πολυ αλλα δεν γουσταρω μεταξουργειο. αν ηταν αλλου θα την ξανατιμουσα

Καλημερα!Ονομαζεται Τζουλη και ειναι στο ιδρυμα μετα τις 23.00
Προσωπικα δεν με τραβηξε,ειναι σκιννυ,με προσωπο "βουλαγαροτραβελου".Στον προθαλαμο ενημερωσαν για "γυμνο τσιμπουκακι".Η τιμη στα 10 ευρω.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Καλημερα!Ονομαζεται Τζουλη και ειναι στο ιδρυμα μετα τις 23.00
Προσωπικα δεν με τραβηξε,ειναι σκιννυ,με προσωπο "βουλαγαροτραβελου".Στον προθαλαμο ενημερωσαν για "γυμνο τσιμπουκακι".Η τιμη στα 10 ευρω.
προσιτες τημες για μια φαση με κροσακι συμπαθητικο αλλα τηποτα παραπερα καλο παιδι...α εγω μονο για κουβεντα πηγα ....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
παίζει κάτι ή μούφα ?

336f310bb657704b816159c1aa452c969e8dc196.jpg

μούφα κατ' εμέ , πρόκειται για γυναίκα και μάλιστα είναι φωτο τραβηγμάνη 27 λεπτά μετά από οργασμό , τούτο καταδεικνύεται από την διαστολή της κόρας των οφθαλμών και το μέγεθος του εμπροσθίου δελτοειδούς.

.

ΜΟΥΦΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

4c78b7e698e83fcbfa7275fc21badd3de405a369.jpg

δεν φρόντισε να κόψει την φίρμα του site steamgirl ...

25de554ff79571d6adbd91dfdfba006e4befdcc8.jpg

παλιά φωτο γαλλίδας γιατρίνας και μοντέλου που "πήρα" όταν έκανα μεταπτυχιακό μοριακής βιολογίας στο Paris II

μούφα

14 ψηφία τηλεφώνου

972b8223d8407fc4341e306f58ceaddef10c6260.jpg

μούφα

παρουσιάζεται με διαφορετικές φωτογραφίες
fcaf1a4e5976d1c802231ad387958e714ae1b083.jpg

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
παρε κ αν μαθεις ενημερωσε....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
τι να πάρω Βάτραχε, αφού είναι μούφες , το γράφω.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
καποιος της εβαλε για πλακα μαλον....

Stories