tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
σωστές όλες οι πληροφορίες, συνιστάται +
Επικίνδυνος Μύθος: Τα δύο προφυλακτικά κάνουν περισσότερη δουλειά από ένα!εχει οντως το κολημα με τα δυο προφυλακτικα...ειναι απο επαρχια..την ειχα παρει το προηγουμενο καλοκαιρι στα κατω πατησια...αν θες κανει και ενεργητικο ειναι καυλιαρα με μεσαια προσοντα..στα συν το μαλι που ειναι φυσικο και οχι περουκα..στηθος καθολου..αλλα γλυκο προσωπακι...καλο παιδι μου ειχε φανει..ειχε αγγελια στο τς ως τινα αν θυμαμαι καλα..με εμενα ειχε χυσει και αυτη μεσα σε 2-3 λεπτα...γιατι μου ειχε πει πως ειχε αποχη απο το σεξ καποιες μερες λογο του οτι ειχε κατι βγαλει στο πεος απο την τριβη..την ειχα ρωτησει και μου ειπε δεν ειναι τιποτα κολητικο απλα απο την τριβη...μαλλον απο τις δυο καποτες λεω εγω...σαν εμπειρια καλη ηταν..
ρε μεγάλε θα το σταματήσεις αυτό το κακό με τις φωτογραφίες λες και είμαστε στο ΦΒ;;; υπάρχει άλλο θρεντ με φωτογραφίες τρανσέξουαλ... δεν με ενοχλούν οι φωτό.. ΄ίσα ίσα που μάρέσουν... αλλά αν γράψει κάποιος μια πληροφορία κι εσύ ποστάρεις καμμια΄10αριά φωτό... θα χαθεί στις σελίδες η πληροφορία..
καλησπερα το να επιμενει εκεινη σε κατι που αποδεδειγμενα ειναι λαθος και επικινδυνο δεν σημαινει οτι πρεπει να το αποδεχομαστε ετσι απλα.ειναι που ειναι μειωμενη η αισθηση με το ενα σκεψου με τα δυο εγω συνηθως εχω τα δικα μου που ειναι τα πολυ λεπτα για καλυτερη αισθηση και δεν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημακαλησπερα mike θυμαμαι τοτε της το ειχα αναφερει αυτο...αλλα επεμενε στα δυο...τωρα τι να πω η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια...ασε που να σου πω την αληθεια εχω μαθει στο ελευθερο σεξ με τη γυναικουλα μου και οταν παω καμια τσαρκα μεχρι να στο βαλουν που οι περισσοτερες δεν ξερουν μου εχει ψιλοπεσει κιολας..αλλα η ασφαλεια παντα πρωτη....παντως αυτο με τα δυο ειναι σπανιες οι φορες που το εχω συναντησει...θυμαμαι πολυ παλια η βικη στο μεταξουργειο..μια σαρανταρα με κοντα μαλια πιο πανω απο τον πεζοδρομο που εμεναν γυφτοι παλια..αλλη μια περσυ στο μεταξουργειο παλι κοντα...παλι 40ρα αλλα αλβανεζα και η προαναφερθεισα τρανς..
80/100 η διπλη σπαει κ μενα μου χει σπασει κ ετρεχα σα μαλακας για εξετασεις....καλησπερα το να επιμενει εκεινη σε κατι που αποδεδειγμενα ειναι λαθος και επικινδυνο δεν σημαινει οτι πρεπει να το αποδεχομαστε ετσι απλα.ειναι που ειναι μειωμενη η αισθηση με το ενα σκεψου με τα δυο εγω συνηθως εχω τα δικα μου που ειναι τα πολυ λεπτα για καλυτερη αισθηση και δεν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα
καλλεργη 33 αργα 3 το βραδυ καπου εκει τρανς καλο νεαρο σε ηλικια καλο κορμι εκανε ελευθερο στοματικο + πρωκτικο σεξ τζουλι,τζουλια καπως ετσι ειπε το ονομα της. 10ευρω μπηκα μεσα δεν ξαπλωσα στα βρωμοκρεβατα ουτε πηδηξα. μια πιπα με προφ/κο στα ορθια εδωσα να φυγουν τα χοντρα και συνεχισα για το σπιτι να κοιμηθω. καλο αξιζει πολυ αλλα δεν γουσταρω μεταξουργειο. αν ηταν αλλου θα την ξανατιμουσα
προσιτες τημες για μια φαση με κροσακι συμπαθητικο αλλα τηποτα παραπερα καλο παιδι...α εγω μονο για κουβεντα πηγα ....Καλημερα!Ονομαζεται Τζουλη και ειναι στο ιδρυμα μετα τις 23.00
Προσωπικα δεν με τραβηξε,ειναι σκιννυ,με προσωπο "βουλαγαροτραβελου".Στον προθαλαμο ενημερωσαν για "γυμνο τσιμπουκακι".Η τιμη στα 10 ευρω.
Πόσο της πηρες για την ψυχανάλυση;προσιτες τημες για μια φαση με κροσακι συμπαθητικο αλλα τηποτα παραπερα καλο παιδι...α εγω μονο για κουβεντα πηγα ....
δορακι δεν περνουμε λευτα απο αγορακια μονο απο κοριτσακιαΠόσο της πηρες για την ψυχανάλυση;