Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
φιλε κατι πρεπει να κανεις με το συντακτικο σου για να σε καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι
απο εκει και περα ο γλυκομουτσουνος, που ασχετα αν ειναι απο τα παλιοτερα μελη, εχει δωσει πληροφοριες και προσωπικες εκτιμησεις για τις περισσοτερες τρανς που κυκλοφορουν στην Αθηνα. Νομιζω ειχε το δικαιωμα να ρωτησει και  φυσικα να παρει μια σαφη απαντηση απο καποιον που μπορει να ξερει ή να εχει δοκιμασει.
Τις πληροφοριες που εχει δωσει ο Γλυκομουτσουνος και καποιοι αλλοι, ισως ειναι λιγο δυσκολο να τις βρειτε βεβαια γιατι εχετε γεμισει ολες τις σελιδες και ολα τα θεματα με ανουσιες συζητησεις και τρολαρισματα που ουτε βοηθανε κανεναν, ουτε εχουν καμμια σχεση με τα θεματα και στην τελικη θα ελεγα προκαλουν περιεργεια τα κινητρα πισω απ' ολα αυτα.

οι μονες πληροφοριες που δινετε ειναι με βαση τις φωτο που βλεπετε και ανακυκλωνοντας παλιοτερες κριτικες
εδω αλλοι υποστηριζουν οτι εχουν παρει τις μισες τρανς ολης της Ελλαδας και εκφερουν γνωμη
βεβαια αφου ζουν μακρυα απο Αθηνα και Θεσσαλονικη μαλλον με τηλεπαθεια της εχουν παρει
σωστος 1000 δικαια εχεις δικε μου
το εχουμε γαμισει το θεμα και εγω μεσα σ αυτους
βεβαια εγω δεν κανω εκτιμησεις για τις τρανς τις πολης μου απο τις φωτο τις βλεπω καθημερινα και εχω παει με τις περισσοτερες
ειδικα απο τοτε που εχουν αρχισει να γραφουν και οι ιδιες εχει γαμηθει το θεμα πατοκορφα

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
φιλε κατι πρεπει να κανεις με το συντακτικο σου για να σε καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι
απο εκει και περα ο γλυκομουτσουνος, που ασχετα αν ειναι απο τα παλιοτερα μελη, εχει δωσει πληροφοριες και προσωπικες εκτιμησεις για τις περισσοτερες τρανς που κυκλοφορουν στην Αθηνα. Νομιζω ειχε το δικαιωμα να ρωτησει και  φυσικα να παρει μια σαφη απαντηση απο καποιον που μπορει να ξερει ή να εχει δοκιμασει.
Τις πληροφοριες που εχει δωσει ο Γλυκομουτσουνος και καποιοι αλλοι, ισως ειναι λιγο δυσκολο να τις βρειτε βεβαια γιατι εχετε γεμισει ολες τις σελιδες και ολα τα θεματα με ανουσιες συζητησεις και τρολαρισματα που ουτε βοηθανε κανεναν, ουτε εχουν καμμια σχεση με τα θεματα και στην τελικη θα ελεγα προκαλουν περιεργεια τα κινητρα πισω απ' ολα αυτα.

οι μονες πληροφοριες που δινετε ειναι με βαση τις φωτο που βλεπετε και ανακυκλωνοντας παλιοτερες κριτικες
εδω αλλοι υποστηριζουν οτι εχουν παρει τις μισες τρανς ολης της Ελλαδας και εκφερουν γνωμη
βεβαια αφου ζουν μακρυα απο Αθηνα και Θεσσαλονικη μαλλον με τηλεπαθεια της εχουν παρει
φιλε εχω πει οτι παω με συγγεκρημενα κομματια για ολα τα υπολιπα που εχω παρει μια φορα η εφτασα στη πορτα τους κ εφυγα δεν εχω να πω κατι απλα αν μου αρεσαν για αυτη τη μια φορα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο .....δυλαδυ αν εγω εχω παρει την ταδε πχ πρην 8 μηνες κ μονο μια φορα θα πρεπει να γραφω κ πληρη ενημερωση ....τωρα το αν εχω παει η οχι αυτο το ξερω καλα εγω ...τα λεμε το βραδακι καλη συνεχεια

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
όντως λες πολλά αλλά μόνο άσχετα... πληροφορίες δεν δίνεις καθολου.. οσο γιατι το τι πληροφορίες έχω δώσει εγώ ξέρουν αρκετοί εδω μεσα
:thumbsup: Αυτο είναι αληθές και αδιαμφισβήτητο.
Όντως έχεις δώσει κατα καιρούς  αρκετές εγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες.

δωσε ακομα μια κ ασε την κουβεντα τοτε κ ασε το τη κανω εγω....οτι μπωρει ο καθενας κανει ....

Δεν πάς να δείς βρε βάτραχε και να κάνεις αν χρειαστεί και καμμιά δοκιμή ετσι γιατι ρε γαμώτο δεν μου αρεσει να στην λένε .  :dancing:

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
επιτελους κ ενας που ειπε τα πραγματα με τ'ονομα τους NICED .μερικοι εδω θεωρειτε το σαιτ τσιφλικι σας κ οταν παει καποιος να ρωτησει κατι η θα του δωσετε μια μονολεκτικη απαντηση η θα τον παραπεμπψετε να παει πισω να διαβασει η θα τον κραξετε η θα τον σνομπαρετε κ σε ποιους απευθυνομαι μπορουν πολυ ευκολα να καταλαβουν.μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι εδω δινουμε πληροφοριες ωστε να βοηθησουμε αλλους ειτε να μην τη πατησουν η να τους ενθαρηνουμε να προχωρησουν βεβαια πολυ εδω μεσα ειναι κ κωλοτουμπες γτ ενω κραζαν παλιοτερα καποιες οταν αυτες αρχισαν να μπαινουν εδω μεσα κ να μιλανε αφου ξερουν πλεον κ δεν ειναι χαζες οτι πολυσ κοσμος μπαινει κ ενημερωνετε απο δω αρχισαν ξαφνηκα κ οι γλυκες απο αλλους οι οποιοι επαναλαμβανψ παλιοτερα τις κραζαν κ εχουμε φτασει στο σημειο αντι να διαβαζουμε καμια κριτικη η καμια ερωτηση για τα κορμια να ακουμε ατακαδορους κ ανεκδοτα κ οταν καποιος παει να πει κατι σοβαρο να τρωει κ κραξιμο.ε ωραια τοτε ας τα λουστουμε ολοι μαζι αφου δεν καναμε τπτ γι αυτο.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
ρε μεγάλε θα το σταματήσεις αυτό το κακό με τις φωτογραφίες λες και είμαστε στο ΦΒ;;; υπάρχει άλλο θρεντ με φωτογραφίες τρανσέξουαλ... δεν με ενοχλούν οι φωτό.. ΄ίσα ίσα που μάρέσουν... αλλά αν γράψει κάποιος μια πληροφορία κι εσύ ποστάρεις καμμια΄10αριά φωτό... θα χαθεί στις σελίδες η πληροφορία..

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
καλλεργη 33 αργα 3 το βραδυ καπου εκει τρανς καλο νεαρο σε ηλικια καλο κορμι εκανε ελευθερο στοματικο + πρωκτικο σεξ τζουλι,τζουλια καπως ετσι ειπε το ονομα της. 10ευρω μπηκα μεσα δεν ξαπλωσα στα βρωμοκρεβατα ουτε πηδηξα. μια πιπα με προφ/κο στα ορθια εδωσα να φυγουν τα χοντρα και συνεχισα για το σπιτι να κοιμηθω. καλο αξιζει πολυ αλλα δεν γουσταρω μεταξουργειο. αν ηταν αλλου θα την ξανατιμουσα

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
καλλεργη 33 αργα 3 το βραδυ καπου εκει τρανς καλο νεαρο σε ηλικια καλο κορμι εκανε ελευθερο στοματικο + πρωκτικο σεξ τζουλι,τζουλια καπως ετσι ειπε το ονομα της. 10ευρω μπηκα μεσα δεν ξαπλωσα στα βρωμοκρεβατα ουτε πηδηξα. μια πιπα με προφ/κο στα ορθια εδωσα να φυγουν τα χοντρα και συνεχισα για το σπιτι να κοιμηθω. καλο αξιζει πολυ αλλα δεν γουσταρω μεταξουργειο. αν ηταν αλλου θα την ξανατιμουσα
μια χαρα θα παω να δω το βραδακι

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
πες τα ρε γλυκομουτσουνε αντε γτ μας περνανε για χαζους λεει κατι ο  niced σχολιαζω κ γω μιλας κ συ πεταγοντε κ 5 - 10 με την παπαρια τους για να κανουν χαβαλε κ να μαμησουν αυτα που πολυ σωστα ξεκηνισε ο niced .τουτεστην.....μελι μελι κ απο τηγανιτα τπτ κυριοι κ οι γνωστοι τσιφλικαδες του φορουμ συνεχιζουν το χαβαλε τους  κ μας δειχνουν ημερησιως οτι κανουν κουμαντο εδω μεσα μονο αυτοι με τους μονολογους τους η με τα πειργματα μεταχυ τους χαχαχαχαχα γελασαμε αλλη μια φορα αντε καλημερα μας

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
ρε μεγάλε θα το σταματήσεις αυτό το κακό με τις φωτογραφίες λες και είμαστε στο ΦΒ;;; υπάρχει άλλο θρεντ με φωτογραφίες τρανσέξουαλ... δεν με ενοχλούν οι φωτό.. ΄ίσα ίσα που μάρέσουν... αλλά αν γράψει κάποιος μια πληροφορία κι εσύ ποστάρεις καμμια΄10αριά φωτό... θα χαθεί στις σελίδες η πληροφορία..

ο.κ

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

νομιζω ειχα δει αρκετα πιο παλια καποια αναρτηση καπου
δηλωνει περισσοτερο ενεργητικη
μπορει καποιος να μας διαφωτισει;

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456

δηλωνει περισσοτερο ενεργητικη
μπορει καποιος να μας διαφωτισει;
όντως γουστάρει να είναι ενεργητική, αλλά δεν ήταν και κάτι φοβερό... έχει και κάτι φοβίες... με ανάγκασε να φορέσω δύο προφυλακτικά... χαχαχχα οκ.. είπαμε αλλά όχι κι έτσι... με λίγα λόγια όχι κάτι ιδιαίτερο...

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
6

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057

δηλωνει περισσοτερο ενεργητικημπορει καποιος να μας διαφωτισει;
όντως γουστάρει να είναι ενεργητική, αλλά δεν ήταν και κάτι φοβερό... έχει και κάτι φοβίες... με ανάγκασε να φορέσω δύο προφυλακτικά... χαχαχχα οκ.. είπαμε αλλά όχι κι έτσι... με λίγα λόγια όχι κάτι ιδιαίτερο...

:think: Εφόρεσες εφόρεσε ή εφορέσατε;

Εξαλλου αν δεν κάνω λάθος αυτη δεν είναι η πρώην Αννίτα ή Τίνα ή Έλενα ή Ξένια ή πως διάλο άλλο όνομα είχε βάλει;

Φίλη της Ελίνας και κάποιου cd που δεν βλέπεται;

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0

εχει οντως το κολημα με τα δυο προφυλακτικα...ειναι απο επαρχια..την ειχα παρει το προηγουμενο καλοκαιρι στα κατω πατησια...αν θες κανει και ενεργητικο ειναι καυλιαρα με μεσαια προσοντα..στα συν το μαλι που ειναι φυσικο και οχι περουκα..στηθος καθολου..αλλα γλυκο προσωπακι...καλο παιδι μου ειχε φανει..ειχε αγγελια στο τς ως τινα αν θυμαμαι καλα..με εμενα ειχε χυσει και αυτη μεσα σε 2-3 λεπτα...γιατι μου ειχε πει πως ειχε αποχη απο το σεξ καποιες μερες λογο του οτι ειχε κατι βγαλει στο πεος απο την τριβη..την ειχα ρωτησει και μου ειπε δεν ειναι τιποτα κολητικο απλα απο την τριβη...μαλλον απο τις δυο καποτες λεω εγω...σαν εμπειρια καλη ηταν..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom