Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
μονογανικος τελευταια ναι ερωτας μεγαλος με το πουλεν τι να κανουμε :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
απλα ζητειται αντιπαλος στο γαμικος :grin: :grin:
το δε πουλεν ειναι ετοιμο για τι μεγαλη αναμετρησει(ρεαλ-μπαρτσα τελικο τσαμπιολιγκ θα γινει κολαση)
μεσα στη βδομαδα θα εχουμε τη σεντρα του αγωνος :grin:
:headbang2: :headbang2: :headbang2:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
με το καμια θελω να πω οτι ειναι για κλαματα .....
ρε φιλε μας μπερδευεις, η εχεις η δεν εχεις πληροφοριες... αν ειναι για κλαμματα πες μας τον λογο.. αν το λες απο τις φωτο της, αυτο δεν ειναι πληροφορια..τις βλεπουμε κι εμεις..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
ρε φιλε μας μπερδευεις, η εχεις η δεν εχεις πληροφοριες... αν ειναι για κλαμματα πες μας τον λογο.. αν το λες απο τις φωτο της, αυτο δεν ειναι πληροφορια..τις βλεπουμε κι εμεις..
Σωστό και αυτό!
Αλλα ρε φίλε όντως στις φωτογραφίες δεν φαίνεται ελκυστικιά, άσε που κάποιες είναι άσχετες μεταξύ τους και μάλλον είναι μαϊμού παρμένες απο κάνα ημερολόγιο ( της μισελέν ;  :2funny: ) όπως εκανε κάποια άλλη που μόλις την πήρανε χαμπάρι άλλαξε όνομα και προφίλ στο τιές.
Εμένα για απάτη μου φαίνεται.  Θα δούμε όμως...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
ANTE τραβα να πεις ενα για γιατι εγω εχω πει πολλα

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
εσεις που ειστε αθηνα ριχτε κληρο να παει κανεις για κασκαντερ να μαθουμε

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
ANTE τραβα να πεις ενα για γιατι εγω εχω πει πολλα
όντως λες πολλά αλλά μόνο άσχετα... πληροφορίες δεν δίνεις καθολου.. οσο γιατι το τι πληροφορίες έχω δώσει εγώ ξέρουν αρκετοί εδω μεσα

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
όντως λες πολλά αλλά μόνο άσχετα... πληροφορίες δεν δίνεις καθολου.. οσο γιατι το τι πληροφορίες έχω δώσει εγώ ξέρουν αρκετοί εδω μεσα
ειρηνη υμιν αγορια την καλημερα μου σε ολους

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
αυτες ολες δεν πιανουν μια εμφανισιακα στης τρανς της θεσσαλονικης συμφωνα με τα λεγομενα καποιων τρανς της θεσσαλονικης.βρε τι αλλο θα ακουσουμε απο τα καρναβαλια της θεσσαλονικης

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
δωσε ακομα μια κ ασε την κουβεντα τοτε κ ασε το τη κανω εγω....οτι μπωρει ο καθενας κανει ....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
αυτες ολες δεν πιανουν μια εμφανισιακα στης τρανς της θεσσαλονικης συμφωνα με τα λεγομενα καποιων τρανς της θεσσαλονικης.βρε τι αλλο θα ακουσουμε απο τα καρναβαλια της θεσσαλονικης
κακιες βγαζεις. μια χαρα ειναι καποια κοριτσια απο εκει πανω και σημαντικοτερο ειναι ντοπιες

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
κακιες βγαζεις. μια χαρα ειναι καποια κοριτσια απο εκει πανω και σημαντικοτερο ειναι ντοπιες
υπαρχουν και καρναβαλια θεσσαλονικη που λενε καρναβαλια τις ξενες που καποιες δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι γυναικες η τρανς.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
υπαρχουν και καρναβαλια θεσσαλονικη που λενε καρναβαλια τις ξενες που καποιες δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι γυναικες η τρανς.
και αυτο παιζει. αλλα σημασια δεν εχει τι λεει καποιος αλλα ποιος ειναι αυτος που το λεει ;)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
δωσε ακομα μια κ ασε την κουβεντα τοτε κ ασε το τη κανω εγω....οτι μπωρει ο καθενας κανει ....

φιλε κατι πρεπει να κανεις με το συντακτικο σου για να σε καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι
απο εκει και περα ο γλυκομουτσουνος, που ασχετα αν ειναι απο τα παλιοτερα μελη, εχει δωσει πληροφοριες και προσωπικες εκτιμησεις για τις περισσοτερες τρανς που κυκλοφορουν στην Αθηνα. Νομιζω ειχε το δικαιωμα να ρωτησει και  φυσικα να παρει μια σαφη απαντηση απο καποιον που μπορει να ξερει ή να εχει δοκιμασει.
Τις πληροφοριες που εχει δωσει ο Γλυκομουτσουνος και καποιοι αλλοι, ισως ειναι λιγο δυσκολο να τις βρειτε βεβαια γιατι εχετε γεμισει ολες τις σελιδες και ολα τα θεματα με ανουσιες συζητησεις και τρολαρισματα που ουτε βοηθανε κανεναν, ουτε εχουν καμμια σχεση με τα θεματα και στην τελικη θα ελεγα προκαλουν περιεργεια τα κινητρα πισω απ' ολα αυτα.

οι μονες πληροφοριες που δινετε ειναι με βαση τις φωτο που βλεπετε και ανακυκλωνοντας παλιοτερες κριτικες
εδω αλλοι υποστηριζουν οτι εχουν παρει τις μισες τρανς ολης της Ελλαδας και εκφερουν γνωμη
βεβαια αφου ζουν μακρυα απο Αθηνα και Θεσσαλονικη μαλλον με τηλεπαθεια της εχουν παρει

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom