daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
11 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.8 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
11 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.8 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θελεις να παλεψουμε?εγώ φταίω που ήθελα να είμαι καλός με την τρίτη ηλικία...εκεί ρε να λιώσεις στο καροτσάκι! χου ρε
θελεις να παλεψουμε?
οκ αλλα ο χαμενος πληρωνει φαι. και κανα πουτανακι μεταθες να τις μετρησουμε;
οκ αλλα ο χαμενος πληρωνει φαι. και κανα πουτανακι μετα
θα πληρωσω αλλα ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΟΥωραία αφού πληρώνεις θα πάμε la pasteria για φαγητο, μετα κρεπα εξαρχια, τα πουτανακια διαλεξε τα εσυ...μην ειμαι υπεροπτης
να με παρετε τηλ εγκαιρως να χει στεγνωσει κ το σφουγγαρισμα..κ μη ξεχασετε τα σοκολατακιαθα πληρωσω αλλα ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΟΥ
θα πληρωσω αλλα ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΟΥ
να με παρετε τηλ εγκαιρως να χει στεγνωσει κ το σφουγγαρισμα..κ μη ξεχασετε τα σοκολατακια
δεν εχω...σε γλεντησα παλι
λακτα καρδουλιτσες;;
θα πληρωσει ο χοτυςδεν εχω...σε γλεντησα παλι
λακτα καρδουλιτσες;;
Πρόσεχε αγάπη.ΕΓΩ ΕΧΥΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ......... ΑΚΟΜΑ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ..........
θα πληρωσει ο χοτυς
Για το Βασιλικο δεν μας ειπες....περασες καθολου απο εκει???? ή οχι??να με παρετε τηλ εγκαιρως να χει στεγνωσει κ το σφουγγαρισμα..κ μη ξεχασετε τα σοκολατακια
κ περασα κ το διασκεδασαΓια το Βασιλικο δεν μας ειπες....περασες καθολου απο εκει???? ή οχι??
Βασιλικά τα πέρασες δηλαδή.κ περασα κ το διασκεδασα
Ουτε το ενα ουτε το αλλο....και μαζεψου γιατι θα πεσει κραξιμο!!!Σε γνωριζω απο την οψι και την κοψι και μαλιστα πολυ καλα!!!!κ περασα κ το διασκεδασα