TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.802
εκλεισε το σχολειο μας Βασιλη,εκλεισε... :'(Το Βασιλικό δεν έχει κλείσει προ πολλού ?
εκλεισε το σχολειο μας Βασιλη,εκλεισε... :'(Το Βασιλικό δεν έχει κλείσει προ πολλού ?
Αφου εσυ μωρη μαλακω ποτε δεν περασες απο'εκει!!!εκλεισε το σχολειο μας Βασιλη,εκλεισε... :'(
τι μαχαιρια πισωπλατη ηταν δαυτη????????εκλεισε το σχολειο μας Βασιλη,εκλεισε... :'(
οι κοντοι μπροστα!πιαστε θεσεις
οι κοντοι μπροστα!
20 ποντους τον εχω οχι κ κοντος
κοιτα να τσιμπισεις κανα πελατη...και ασε τις φιλοσοφιες.....Φιλικα. Τονυ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ hoty!!δεν θα το τιμησω μαλλον στο μελλον..αλλα αν καποιος παει αναμενω σχολια..θυμαμαι μια φορα τον προηγουμενο αυγουστο..πηγα με ενα αβυζο βουλγαροτραβελλο,,μελαχρινο με μακρια μαυρα μαλια..και αδυνατουλα...καπου καθετα της φυλης σε ενα μπουρδελοσπιτο..αλλα απο αγγελια ηταν με 40 ευρουλακια..και ηταν πολυ τζαμι..το μωρο τρελη συμετοχη με πολυ κουβεντα και καλη και στους δυο ρολους..αλλα πιστευω οτι τα περισσοτερα βουλγαρο...ειναι για μαπες...οχι ολα αλλα τα περισσοτερα...στο βασιλικο εχει πολλες...γι'αυτην ομως νομιζα οτι ειναι ελληνιδα ....γι'αυτο ρωτησα...
Kalispera .
Kserei kaneis kati gia thn xara apo mitilinis 23?.
Euxaristo
μολις τσιμπησα τηγανιτες πατατες κ μια ομελετα...ειμαι κομπλε!!κοιτα να τσιμπισεις κανα πελατη...και ασε τις φιλοσοφιες.....Φιλικα. Τονυ!!!
κοιτα να τσιμπισεις κανα πελατη...και ασε τις φιλοσοφιες.....Φιλικα. Τονυ!!!
ΚΑΥΛΑ ΕΙΣΑΙ....
??????????20 ποντους τον εχω οχι κ κοντος
ευχαριστω πολυ ;)ΚΑΥΛΑ ΕΙΣΑΙ....
μωρη καριολα θες πελατη,με 10000ευρω σου καθομαιευχαριστω πολυ ;)
μωρη καριολα θες πελατη,με 10000ευρω σου καθομαι