Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
επιστρεφω οποτε μεσα τα κεφαλια  :s&m_2:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
ήμουν επαρχία για δουλειά και μόλις γύρισα

ευχαριστώ για το λινκ ! τρελλή φωτοσοπιά !!

καλώς σας βρήκα !!!

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
παιδες καλησπερα..σκεφτεται να τιμισει κανεις το μωρακι αυτο?  μου βγαζει ετσι που το βλεπω καποια γουστα..αλλα δεν ευχαιρω στο πλησιον μελλον να την επισκεφτω...ειχε γραφτει κατι πιο παλια..αλλα αν θυμαμαι καλα τιποτα το ουσιαστικο...αν θυμαμαι καλα βεβαια...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
παιδες καλησπερα..σκεφτεται να τιμισει κανεις το μωρακι αυτο?  μου βγαζει ετσι που το βλεπω καποια γουστα..αλλα δεν ευχαιρω στο πλησιον μελλον να την επισκεφτω...ειχε γραφτει κατι πιο παλια..αλλα αν θυμαμαι καλα τιποτα το ουσιαστικο...αν θυμαμαι καλα βεβαια...
Αβυζο σπαστικό σιντί βουλγαροτράβελο ανευ πιστοποιητικών υγείας κλπ;

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Αβυζο σπαστικό σιντί βουλγαροτράβελο ανευ πιστοποιητικών υγείας κλπ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ hoty!!δεν θα το τιμησω μαλλον στο μελλον..αλλα αν καποιος παει αναμενω σχολια..θυμαμαι μια φορα τον προηγουμενο αυγουστο..πηγα με ενα αβυζο βουλγαροτραβελλο,,μελαχρινο με μακρια μαυρα μαλια..και αδυνατουλα...καπου καθετα της φυλης σε ενα μπουρδελοσπιτο..αλλα απο αγγελια ηταν με 40 ευρουλακια..και ηταν πολυ τζαμι..το μωρο τρελη συμετοχη με πολυ κουβεντα και καλη και στους δυο ρολους..αλλα πιστευω οτι τα περισσοτερα βουλγαρο...ειναι για μαπες...οχι ολα αλλα τα περισσοτερα...στο βασιλικο εχει πολλες...γι'αυτην ομως νομιζα οτι ειναι ελληνιδα ....γι'αυτο ρωτησα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom