Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
για να δω ποιό καλό αγοράκι έχει να μας δώσει πληροφορίες... (χότυ μη ρωτήσεις το αλάνθαστο ένστικτό σου... δεν χρειάζεται)
για να δω ποιό καλό αγοράκι έχει να μας δώσει πληροφορίες... (χότυ μη ρωτήσεις το αλάνθαστο ένστικτό σου... δεν χρειάζεται)
σωστος ....χαμηλα με χρησαφη bmwΜετά το 0:15΄΄.
Επειδή μιλάμε πάντα με ντοκουμέντα.
kalena rios απο τις πρωτες τρανς που θαυμασα πραγματικα...τα εβαψε ξανθα τα μαλλακια..παλι κουκλα ειναι η ατιμη
Κατα σύμπτωση Μάκη μου το εργαλείο της είναι ολόιδιο με το δικό μου.
Πές κάτι Μάκη μου ... :-*
οταν λέμε πληροφορίες... δεν εννοούμε να τη δουμε πως ειναι.. την ειδα και στις φωτο στην αγγελία της στο adoos... έχεις πάει μαζί της;; βάζει φωτιά στο κρεββάτι;; είναι καυλιάρα;; είναι ξεπέτα;; βαριέται;; τετοιες πληροφορίες θέλουμεΜετά το 0:15΄΄.
Επειδή μιλάμε πάντα με ντοκουμέντα.
πολύ καλή στο κρεββάτι,πολύ φιλική συμπεριφορά,μου την έσπασε όμως που στο τέλος ήθελε να παιξει το πουλάκι της και να τελειώσει,δεν γουστάρω να βλέπω τέτοιο θέαμα,γιαυτό και δεν ξαναπήγα με τραβέλια
τρανσεξουαλ ειναι η ονομασια κ ειδικα για ατομα που ανεφερες που ειναι οντως τρανσεξουαλ
οπωσ θα ειδες το σαιτ αυτο εχει ενα επιπεδο
κοιτα να μεινεις στο επιπεδο αυτο
ευχαριστω
μακια μαρκελλα τρ
να το κοιταξεις γιατι εχεις προβλημα.....
να το κοιταξεις γιατι εχεις προβλημα.....
λαθος σορi η απαντηση μου πηγαινε πρως talos 43να το κοιταξεις γιατι εχεις προβλημα.....
λαθος σορi η απαντηση μου πηγαινε πρως talos 43
ας τον ο τυπος εχει προβλημα δεν ξερει τη θελει μαλον ....τα εχω φαει κ γω αυτα τα σκαλοματα στης αρχες...μα αυτο δεν εινααικαιη καυλα που περνει ενας αδρας απο μα τρανς πωςς οντως γουσταρει καυλωνει και τελειωνει για παρτυ του
?δεν προσποιειται
εμενα παντως με τρελαίνει αυτοας τον ο τυπος εχει προβλημα δεν ξερει τη θελει μαλον ....τα εχω φαει κ γω αυτα τα σκαλοματα στης αρχες...
http://www.efukt.com/content/cuteface/small/13.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τι ειπες τωρα ρε...πως να καταλαβεις οτι δεν ειναι κοριτσι αυτο?απο τσοντες τη βρηκες τη φοτο ρε αλφονσο? ;D
αυτος ρε ηταν φελος δεν ηξερε τι ηθελεας τον ο τυπος εχει προβλημα δεν ξερει τη θελει μαλον ....τα εχω φαει κ γω αυτα τα σκαλοματα στης αρχες...