Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
εαν θελεις να κανεις την δουλεια σου αμε

εγώ για τέτοια μωρά λιώνω.. δε θέλω αλογάκι γιατί ειμαι μικροτσουτσουνος και το πουλι μου δε μπαίνει καν στην τρυπα αν ο κόλος έχει μεγάλη απόσταση (μη γελάς όντως). άρα θέλω αδύνατο.. δες  το στυλ μου. ΛΙΩΝΩ για τέτοια... λιωνω.. κάτι τέτοιο θέλω.. να γκομενοδείχνει, ενεργητικούλι αλλα γκομενοιδες κλπ.. έτσι.. πιπινακι οχι μαντραχαλακι...

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
εγώ για τέτοια μωρά λιώνω.. δε θέλω αλογάκι γιατί ειμαι μικροτσουτσουνος και το πουλι μου δε μπαίνει καν στην τρυπα αν ο κόλος έχει μεγάλη απόσταση (μη γελάς όντως). άρα θέλω αδύνατο.. δες  το στυλ μου. ΛΙΩΝΩ για τέτοια... λιωνω.. κάτι τέτοιο θέλω.. να γκομενοδείχνει, ενεργητικούλι αλλα γκομενοιδες κλπ.. έτσι.. πιπινακι οχι μαντραχαλακι...
ελα καλε,θα σκυβω κ θα φαινομαι μικροσωμη ;)

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
κουκλάρα είσαι!! :)))) και υπέροχος χαρακτήρας!  :kissass:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Ρώτα τον Χρήστο και θα σε ενημερώσει πλήρως.

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
ποιο ΧΡΗΣΤΟ?? ΒΟηθααα θελω τετοια μωρα σαν την νικολτρν !!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
πηγαινε μωρε και θε σς προσεξει το πιπινι

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
καλε μου niced,o εν λογω νεαρος δεν ειναι παθολογικα ανορθογραφος,φαινεται με την πρωτη ματια πως προκειται περι βιασυνης,εστω στιγμιαιας αφηρημαδας....το ερωτημα ειναι ποσες φορες να του επιβληθει να γραψει στο τετραδιο σωστα τις δυο λεξεις που εχει κανει λαθος ορθογραφικο κ μετα με τον κηδεμονα του στον Χοτυ για τα περαιτερω

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
καλε μου niced,o εν λογω νεαρος δεν ειναι παθολογικα ανορθογραφος,φαινεται με την πρωτη ματια πως προκειται περι βιασυνης,εστω στιγμιαιας αφηρημαδας....το ερωτημα ειναι ποσες φορες να του επιβληθει να γραψει στο τετραδιο σωστα τις δυο λεξεις που εχει κανει λαθος ορθογραφικο κ μετα με τον κηδεμονα του στον Χοτυ για τα περαιτερω
ελα λιγο παραπερα να σου πω

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
πηγαινε μωρε και θε σς προσεξει το πιπινι
αφου την εχει βρει ο χριστιανος γιατι μας ζαλιζει; τι λες κι εσυ βρε Μικε; θελει αλλη μια τετοια,λεει.μηπως εμμεσα; δεν εχω καταλαβει ακομα..μπορει να χει φαντασιωση να θελει σεξ με δυο διδυμες..τι μας κοφτει; πως πηγε Μιχαλαρα;νταξ; ;)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
αφου την εχει βρει ο χριστιανος γιατι μας ζαλιζει; τι λες κι εσυ βρε Μικε; θελει αλλη μια τετοια,λεει.μηπως εμμεσα; δεν εχω καταλαβει ακομα..μπορει να χει φαντασιωση να θελει σεξ με δυο διδυμες..τι μας κοφτει; πως πηγε Μιχαλαρα;νταξ; ;)
παμε παραπερα

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.943
Πόντοι
606
:2funny:

1.jpg
4.jpg
7.jpg
9.jpg
12.jpg
URL]]

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ελα ντε! πρωτη φορα την βλεπω εγω :think:
σαν τα μανιταρια ξεφυτρωνουν...α ρε κριση!!
αυτα που λες γιατρε ηταν δυο ενα ξανθο και ενα μελαχρινο
το μελαχρινο ειναι για το γαιδαρο καβαλα δεν κανει
το δε ξανθο αν το δεις 3 εγκεφαλικα 2 καρδιακα ανετα μιλαμε τωρα γιατρε αν στην αθηνα κυκλοφορυν 100 τρανς τις 85 τις εχεις για πρωινο ανετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom