xa999
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
ΣΥΜΦΩΝΩ Πρέπει να γίνει συνήθεια να ζητάμε ιατρικές εξετάσεις. Εκτός απο HIV παίζει ηπατίτιδα και συφιλη. Θέλει προσοχή πλέον
πολυ καλα τα λετε. πανω απο ολα ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
ΣΥΜΦΩΝΩ Πρέπει να γίνει συνήθεια να ζητάμε ιατρικές εξετάσεις. Εκτός απο HIV παίζει ηπατίτιδα και συφιλη. Θέλει προσοχή πλέον
xekinisa ayti tin kouventa me mia syggekrimeni symperifora enos atomou ,den exei na kenei me tipota se prosopiki antiparathesi apla prin diloseis stis agelies sou oti prosfereis aggyimeni ydoni tha prepei na prosfereis kai na exasfalizeis eggyimeni asfaleia allios tha elegxese opia i opios kai an eisai oso ypeythinos eimai gia ton eayto mou allo toso ypeythinos eimai kai gia ton diplano mou pou isos na min exei kai tis aparetites gnwseis na profylaxthei. Eleytheroi eimaste na apolamvanoume ta gousta mas kai tis ydones pou mas ftiaxnoun alla eimaste taytoxrona kai katoikoi mias xwras pou asxetoi to pws tin kyvernisan kapoioi istorika kai diaxronika exei dosei digmata grafeis oti kai tin anthropini upostasi sevete kai akomi perisoero tin kali ygeia kai tin anthropini zwi!
μπηπως σε κρυφογουσταρει τυπε?κ το χει ριξει κ καλα στην ιντριγκα για την παρτη σου...δεν το πιστευω οτι ερχεται στο γυμναστηριο μου αυτο το πραμα
εχω τσακωθει μαζι της πολλες φορες εκει περα,κανει παραπωνα στους γυμναστες οτι την σχολιαζω..
δεν ξερω ρε μαν, εχω βρει τον μπελα μου με αυτο το πραμα, οποτε ερχεται πρεπει να κανω πως δεν υπαρχει γιατι παρεξειται και τα νομιζει ολα αναποδαμπηπως σε κρυφογουσταρει τυπε?κ το χει ριξει κ καλα στην ιντριγκα για την παρτη σου...
δεν ξερω ρε μαν, εχω βρει τον μπελα μου με αυτο το πραμα
έλα ρε Μπιλάρα... κάνε το πρώτο βήμακαλά ακόμα δεν έχουμε την παραμικρή πληροφορία για την Σύλβια? φαίνεται cool
ντεν ντουλευει το εργκαλειο ?πήγα εγώ. περιοχή σταθμός Αττικής. Διαμέρισμα στον 4ο όροφο γεμάτο βιβλία και σιντί.
η ίδια είναι όπως στις φωτό, αλλά μάλλον κοντούλα με μικρό πουλάκι
50 ευρώ. Πολύ καλό γαμήσι. Γλυκιά και φιλική. Μόνον για ενεργητικούς παίχτες.
πήγα εγώ. περιοχή σταθμός Αττικής. Διαμέρισμα στον 4ο όροφο γεμάτο βιβλία και σιντί.
η ίδια είναι όπως στις φωτό, αλλά μάλλον κοντούλα με μικρό πουλάκι
50 ευρώ. Πολύ καλό γαμήσι. Γλυκιά και φιλική. Μόνον για ενεργητικούς παίχτες.