Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1
Η  ακολυθη αγγελια απο adoos.gr τι λεει?                                                                                                                   

Γειά σου αγάπη μου, είμαι η Μελίνα, μικρή και όμορφη ενεργοπαθητική τρανσούλα με προσόντα που θα σε ξετρελλάνουν. Αν σου αρέσει λοιπόν αυτό που βλέπεις στις φωτό μου, σε περιμένω σε δικό μου καθαρό και γουστόζικο χώρο για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές.
Κάλεσέ με στο τηλέφωνο 6-9-7-8-2-9-0-0-4-3. Φιλιά Μελίνα.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

έχει πάρει άσχημες κριτικές (ξεπέτα) από μέλη του φόρουμ

Η  ακολυθη αγγελια απο adoos.gr τι λεει?                                                                                                                   

Γειά σου αγάπη μου, είμαι η Μελίνα, μικρή και όμορφη ενεργοπαθητική τρανσούλα με προσόντα που θα σε ξετρελλάνουν. Αν σου αρέσει λοιπόν αυτό που βλέπεις στις φωτό μου, σε περιμένω σε δικό μου καθαρό και γουστόζικο χώρο για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές.
Κάλεσέ με στο τηλέφωνο 6-9-7-8-2-9-0-0-4-3. Φιλιά Μελίνα.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
πήρε τηλέφωνο κανείς ? ξένη είναι γιά ελληνίδα

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
πήρε τηλέφωνο κανείς ? ξένη είναι γιά ελληνίδα
ελληνίδα με νότες γαλλικής φινέτσας...δέχεται είτε πρωί μέχρι τις 13:00 είτε βράδυ μετά τις 9 νομίζω, πράγμα που με "υποπτεύει" ότι κάπου δουλεύει κανονικά στο ενδιάμεσο...άρα μάλλον πρέπει να είναι αρκετά εμφανίσιμη, από ένστικτο το τελευταίο

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ελληνίδα με νότες γαλλικής φινέτσας...δέχεται είτε πρωί μέχρι τις 13:00 είτε βράδυ μετά τις 9 νομίζω, πράγμα που με "υποπτεύει" ότι κάπου δουλεύει κανονικά στο ενδιάμεσο...άρα μάλλον πρέπει να είναι αρκετά εμφανίσιμη, από ένστικτο το τελευταίο
οι νότες γαλλικής φινέτσας από που προκύπτουν ?? άλλες πληροφορίες εκτός απ το ωράριο δεν έχουμε ?

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
παλια ειχα εποικεινωνια μαζι της και μεσω τηλ και μεσω msn
ημουν ετοιμος να βρεθω μαζι της αν και λιγο παραξενη απο το τηλ
με χαλασε το γεγονος που δεν εβαζε cam στο msn

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γίνεσθε κακκός Πippota μου!  :cheesy:

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
παιδιά ξέρει κανείς για αυτήν εδώ;
Ακολουθεί ιστορία με την συγκεκριμένη. Θα αργήσει λίγο γιατί έχουν σειρά άλλες. Θα πω επιγραμματικά ότι έκανα το καλύτερο γαμήσι σε όλη μου την καρριέρα με την συγκεκριμένη. Η απόλυτη γκάβλα στην Αντιγονιδών. Δονητής 40εκ διπλός στον κόλο μου και γαμήσι ταυτόχρονα από το κορίτσι. Είπα τον δεσπότη Παναγιώτη.... Φιστάρισμα, FOOT FUCKING και  τρισ χύσιμο.Αυτά επιγραμματικά.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
H τιμή της στα 100 ανταγωνίζεται τις Βραζιλιάνες. Ύστερα σου λέει πως στη Βουλγαρία έχει φτηνά εργατικά χέρια. Μόνο χέρια όμως, για λούτσες δεν μίλησε κανείς αν είναι φτηνές ή όχι. Τελικά πόσα έδωσες Αριτζάλε ?

τα σπαει !! xoντρο και δυνατο καβλι , σεξυ σωμα , και γαμω τα τυπακια

gymalanaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Ποιος φιλος απο Θεσσαλονικη θελει να παρουμε καμια trans μαζι ειμαι 23 χρονων και δεν εχω αναλογη εμπειρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom