VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
σορρυ φίλος, εννοούσα τη μαρίνα XL..Η ΜΑριάνα ποια είναι; Για τη Σαμάνθα κοόταξε εδώ:
σορρυ φίλος, εννοούσα τη μαρίνα XL..Η ΜΑριάνα ποια είναι; Για τη Σαμάνθα κοόταξε εδώ:
καλή προσπάθεια, πρακτικό site
Η ακολυθη αγγελια απο adoos.gr τι λεει?
Γειά σου αγάπη μου, είμαι η Μελίνα, μικρή και όμορφη ενεργοπαθητική τρανσούλα με προσόντα που θα σε ξετρελλάνουν. Αν σου αρέσει λοιπόν αυτό που βλέπεις στις φωτό μου, σε περιμένω σε δικό μου καθαρό και γουστόζικο χώρο για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές.
Κάλεσέ με στο τηλέφωνο 6-9-7-8-2-9-0-0-4-3. Φιλιά Μελίνα.
αυτό ψάχνω κι εγώ...
αν πήγε κανείς μαζί της θα εκτιμούσα πολύ μερικές πληροφορίες...
ελληνίδα με νότες γαλλικής φινέτσας...δέχεται είτε πρωί μέχρι τις 13:00 είτε βράδυ μετά τις 9 νομίζω, πράγμα που με "υποπτεύει" ότι κάπου δουλεύει κανονικά στο ενδιάμεσο...άρα μάλλον πρέπει να είναι αρκετά εμφανίσιμη, από ένστικτο το τελευταίοπήρε τηλέφωνο κανείς ? ξένη είναι γιά ελληνίδα
οι νότες γαλλικής φινέτσας από που προκύπτουν ?? άλλες πληροφορίες εκτός απ το ωράριο δεν έχουμε ?ελληνίδα με νότες γαλλικής φινέτσας...δέχεται είτε πρωί μέχρι τις 13:00 είτε βράδυ μετά τις 9 νομίζω, πράγμα που με "υποπτεύει" ότι κάπου δουλεύει κανονικά στο ενδιάμεσο...άρα μάλλον πρέπει να είναι αρκετά εμφανίσιμη, από ένστικτο το τελευταίο
Ακολουθεί ιστορία με την συγκεκριμένη. Θα αργήσει λίγο γιατί έχουν σειρά άλλες. Θα πω επιγραμματικά ότι έκανα το καλύτερο γαμήσι σε όλη μου την καρριέρα με την συγκεκριμένη. Η απόλυτη γκάβλα στην Αντιγονιδών. Δονητής 40εκ διπλός στον κόλο μου και γαμήσι ταυτόχρονα από το κορίτσι. Είπα τον δεσπότη Παναγιώτη.... Φιστάρισμα, FOOT FUCKING και τρισ χύσιμο.Αυτά επιγραμματικά.παιδιά ξέρει κανείς για αυτήν εδώ;
τα σπαει !! xoντρο και δυνατο καβλι , σεξυ σωμα , και γαμω τα τυπακια