Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε χότυ, δώσε ινφο για το 2ο τουρκαλάκι...έχει ωραίο κωλάρι :zfuck:

:grin:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση η δικιά σου, τελευταία την βρήκα και εγω στο adoos, αλλα πληροφορίες δεν έχω να σου δώσω.

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Να σαι καλα φιλε.
Οποιος γνωριζει,ας μου πει...Ζηταει και τα περισσοτερα η ρουφιανα..80!!!!
Αλλιωτικα λεω να παω για Μελινα.

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1

Φαινεται τρελη καβλα. Ποιος εχει πληροφοριες?
πηγα προχτες..... ειναι η Παολινα που εβαζε αγγελια στο ts dating & ADOOS και εμενε γκυζι αν θυμουντε καπιοι υπαρχουν και σχετικες κριτικες εδω.....( TRANS PAOLINA..SELIDA 5 )ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ.... ειναι πραγματικα απιστευτη ομως... πολυ καυλιαρα... τρομερο θυλικο σωματακι... 1.85 τουλαχιστον υψος... ΠΟΛΥ μεγαλα προσοντα 19-20.... ειναι σαφως καλυτερη απο αυτη στις φωτο( εχει τους λογους της που δεν εβαλε δικες τις προφανως.... )εν ολιγης περασα καλα... δεν περιμενα να συναντισω αυτη.... και ηθελα απο καιρο να παω μαζι της.... χωρος κυψελη- κοντα στον πανελληνιο... ενεργοπαθητικο φουλ με τελιωμα(50 το δωρο)... αυτα....

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.490
Πόντοι
1.720
στον πανελλήνιο ???

αυτή δεν ήταν στην φαραντάτων στο Γκύζη ???

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
στον πανελλήνιο ???

αυτή δεν ήταν στην φαραντάτων στο Γκύζη ???
είναι πλέον στην κυψέλη...έχει δίκιο ο periergos...εγώ την πάτησα και πήγα νομίζοντας πως είναι οι φωτό είναι δικές της..σπάστηκα..ήταν περιποιητική αλλά καθόλου του γούστου μου..πρόκειται για cd και πάρα πολύ αδύνατη

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
ποιός ξέρει γιατί έβαλε φωτογραφία από άλλη κοπέλα ? Αφού πριν λίγες μέρες είχε στο αοοδος δικές της.. :think:

πηγα προχτες..... ειναι η Παολινα που εβαζε αγγελια στο ts dating & ADOOS και εμενε γκυζι αν θυμουντε καπιοι υπαρχουν και σχετικες κριτικες εδω.....( TRANS PAOLINA..SELIDA 5 )ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ.... ειναι πραγματικα απιστευτη ομως... πολυ καυλιαρα... τρομερο θυλικο σωματακι... 1.85 τουλαχιστον υψος... ΠΟΛΥ μεγαλα προσοντα 19-20.... ειναι σαφως καλυτερη απο αυτη στις φωτο( εχει τους λογους της που δεν εβαλε δικες τις προφανως.... )εν ολιγης περασα καλα... δεν περιμενα να συναντισω αυτη.... και ηθελα απο καιρο να παω μαζι της.... χωρος κυψελη- κοντα στον πανελληνιο... ενεργοπαθητικο φουλ με τελιωμα(50 το δωρο)... αυτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom