You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
studiomars8
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν σου σηκώθηκε με αυτήν, είσαι γίγας
οποιος πηγε με την μαγισσα ειναι ηρωας λεμε
εχει κανεις καμια πληροφορια?
για την δευτερη κατι ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν θυμαμαι που,και την πρωτη δεν την εχω ξαναδει
για την δευτερη κατι ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν θυμαμαι που,και την πρωτη δεν την εχω ξαναδει
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ξέρει κανείς αν είναι καλή η κοπέλα (εννοω κριτικες):
Exei φαει κανεις την 'κοπελα'??
Μ ενδιαφερει καθαρα για να ειναι παθητικη.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
πρόσεξα αυτήν , ξέρουμε κάτι?
sexotronic
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φαινεται τρελη καβλα. Ποιος εχει πληροφοριες?
πηγα προχτες..... ειναι η Παολινα που εβαζε αγγελια στο ts dating & ADOOS και εμενε γκυζι αν θυμουντε καπιοι υπαρχουν και σχετικες κριτικες εδω.....( TRANS PAOLINA..SELIDA 5 )ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ.... ειναι πραγματικα απιστευτη ομως... πολυ καυλιαρα... τρομερο θυλικο σωματακι... 1.85 τουλαχιστον υψος... ΠΟΛΥ μεγαλα προσοντα 19-20.... ειναι σαφως καλυτερη απο αυτη στις φωτο( εχει τους λογους της που δεν εβαλε δικες τις προφανως.... )εν ολιγης περασα καλα... δεν περιμενα να συναντισω αυτη.... και ηθελα απο καιρο να παω μαζι της.... χωρος κυψελη- κοντα στον πανελληνιο... ενεργοπαθητικο φουλ με τελιωμα(50 το δωρο)... αυτα....
Φαινεται τρελη καβλα. Ποιος εχει πληροφοριες?
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
είναι πλέον στην κυψέλη...έχει δίκιο ο periergos...εγώ την πάτησα και πήγα νομίζοντας πως είναι οι φωτό είναι δικές της..σπάστηκα..ήταν περιποιητική αλλά καθόλου του γούστου μου..πρόκειται για cd και πάρα πολύ αδύνατηστον πανελλήνιο ???
αυτή δεν ήταν στην φαραντάτων στο Γκύζη ???
alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
είναι η Lina International, δες εδώ
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ποιός ξέρει γιατί έβαλε φωτογραφία από άλλη κοπέλα ? Αφού πριν λίγες μέρες είχε στο αοοδος δικές της..
πηγα προχτες..... ειναι η Παολινα που εβαζε αγγελια στο ts dating & ADOOS και εμενε γκυζι αν θυμουντε καπιοι υπαρχουν και σχετικες κριτικες εδω.....( TRANS PAOLINA..SELIDA 5 )ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ.... ειναι πραγματικα απιστευτη ομως... πολυ καυλιαρα... τρομερο θυλικο σωματακι... 1.85 τουλαχιστον υψος... ΠΟΛΥ μεγαλα προσοντα 19-20.... ειναι σαφως καλυτερη απο αυτη στις φωτο( εχει τους λογους της που δεν εβαλε δικες τις προφανως.... )εν ολιγης περασα καλα... δεν περιμενα να συναντισω αυτη.... και ηθελα απο καιρο να παω μαζι της.... χωρος κυψελη- κοντα στον πανελληνιο... ενεργοπαθητικο φουλ με τελιωμα(50 το δωρο)... αυτα....
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
της έστειλα μήνυμα παλιά , δεν μου απάντησε ποτέ >
Παρόμοια θέματα