alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
εσυ, να πας μαζί μου? με εμένα τον θνητό?Τί να κάνω αφου δέν μου κάθεσαι βρε γλύκα μου!
εσύ ο μέγας Hoty!!!!!
εσυ, να πας μαζί μου? με εμένα τον θνητό?Τί να κάνω αφου δέν μου κάθεσαι βρε γλύκα μου!
αν αναφερεσαι σ αυτη με το τζιπ σαν της αντιτρομοκρατικης, ειχε αναφερθει στο προσφατο παρελθον απο φερεγγυα μελη οτι ειναι αρκετα καληΚαλησπερα σε όλους, εχτες κατα τις 12.00 μαύρο τζιπ grand cherokee το κορίτσι ήταν πολύ έκφυλο αλλα δεν σταμάτησα καμιά πληροφορία?
Και όμως είμαι ο τελευταίος αλλά στα @@ μου γι αυτό!! ;)εσυ, να πας μαζί μου? με εμένα τον θνητό?
εσύ ο μέγας Hoty!!!!!
Ενα λαθακι εκανε το κοριτσι πως κανεις ετσι
τι εγινε ρε τραβελοπνιχτες,δεν βλεπω να μιλατε πολυ. το θεμα ειτζ δεν την πιανει την δικια σας κατηγορια?
μαλλον ολα τα τραβελια θα ειναι καθαρα.
κατι μεταγραφες που ερχοντε κατα καιρους απο βραζιλιες και εξωτερικα ειναι καθαρες?
πως το βλεπετε το θεμα?
πειτε καμια γνωμη?
εισαι bysexual?θες να εχει μεγαλο για να στο χωσω και να του το γλυψεις?ρε παλουκαρια ποια ειναι η μεγαλυτερη ψωλη που κυκλοφορει αυτες τις μερες?
με εχει ζαλισει στα π.μ ο παπαζολης γιατι ντρεπεται λεει
να τον εξυπηρετησω αλλα δεν εχω ιδεα.
ειμαι bisexual.θελω πολυ.εισαιbysexual?θες να εχει μεγαλο για να στο χωσω και να του το γλυψεις?
Kαρφι.ρε παλουκαρια ποια ειναι η μεγαλυτερη ψωλη που κυκλοφορει αυτες τις μερες?
τοτε δεν εισαι bi εισαι gay απλα γαμας και γαμιεσαι;)ειμαι bisexual.θελω πολυ.
Χεχε... Μακραν τα καλυτερα τραβελια στην αγορα με εγγυημενες ψωλαρες...!!!ρε παλουκαρια ποια ειναι η μεγαλυτερη ψωλη που κυκλοφορει αυτες τις μερες?
καυλα εισαι
sto samurai to jeep prin tin interamerican to ropalo toy irakli