Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Βίκυ εγχειρισμένη κούκλα. Τι ώρα απάντησες τη Βίκυ?

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ , ΞΕΡΕΤΕ...... ΕΚΕΙ.....
ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΓΓΡΕΙΟ..................
ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ - ΨΗΛΗ - ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΟΡ MERCEDES ΜΠΛΕ.
ΖΗΤΗΣΕ 100 € ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ????

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
καλημέρα,
γνωρίζει κανείς σύντροφος τι παίζει με αυτό?

Μήπως κάνεις λάθος?

Δες τι λέει!

omorfh energopathitikh trabest 22xr anazhta mono gennaiodorous/es h kai zeugaria,epeishs eimai latrhs kai tou bdsm,ela mazi mou na ta deis ola!!!!

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
το ειχα ψαξει το θεμα προ ημερων. μου ειχε ζητησει περιοχη που μενω και μου εδωσε τηλ. στο τηλ βγηκε καποιος με πολυ αντρικη φωνη και ξενερωσα απιστευτα.μου ειπε θελει 60. επειτα εβαλα το τηλ στην αναζητηση του google και με οδηγησε σε μια αγγελια που ενα ζευγαρι ζηταει bdsm κολπα με γυναικα. δε ξανασχοληθηκα...

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
επισης την αλλη φορα μιλαγε για βορεια προαστεια μονο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Όντας πολύ καυλωμένος πέρασα από την Συγγρου γύρω στις 05:00 σήμερα το ξημέρωμα,μπας και πετύχω κανα σιντάκι να με λαρυγγώσει :2funny: :2funny:.Δυστυχώς η κίνηση εκείνη την στιγμή ήταν υποτονική κι έτσι είπα να δοκιμάσω μ'ένα μελαχρινό τραβέλι(αυτή που λέμε κάποιοι η τσατσά των τραβελιών :grin: :grin:) που κάνει πιάστα προς το τέλος του δρόμου.Με πήγε σ'ένα εγκαταλελειμένο πάρκινγκ και αφού μου έκανε ένα 10λεπτο γλυφοκώλι(πάρα πολύ καυλωτικό) με τσιμπούκωσε με μανία.Το αρνητικό της υπόθεσης ότι κάποιο από τα ρούχα της βρώμαγε πάρα πολύ άσχημα(επίπεδο μεταξουργείου)  :tickedoff: :headbang:,οπότε μετά αναγκάστηκα νε τρέχω στην Συγγρού με ανοιχτά παράθυρα και να ρίξω και κάμποσο αρωματικό :grin: :grin:.Νομίζω Μαρία μου είπε την λέγανε και ήταν από τις χειρότερες κουτσομπόλες που έχω γνωρίσει :jerking: :jerking:.Μέσα σε 4 λεπτά μέχρι να την πάω πίσω είχε θάψει τα μισά τραβέλια που κάνουν πιάτσα.Την επόμενη φορά θα φάει κανά μπουγέλο  :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Όντας πολύ καυλωμένος πέρασα από την Συγγρου γύρω στις 05:00 σήμερα το ξημέρωμα,μπας και πετύχω κανα σιντάκι να με λαρυγγώσει :2funny: :2funny:.Δυστυχώς η κίνηση εκείνη την στιγμή ήταν υποτονική κι έτσι είπα να δοκιμάσω μ'ένα μελαχρινό τραβέλι(αυτή που λέμε κάποιοι η τσατσά των τραβελιών :grin: :grin:) που κάνει πιάστα προς το τέλος του δρόμου.Με πήγε σ'ένα εγκαταλελειμένο πάρκινγκ και αφού μου έκανε ένα 10λεπτο γλυφοκώλι(πάρα πολύ καυλωτικό) με τσιμπούκωσε με μανία.Το αρνητικό της υπόθεσης ότι κάποιο από τα ρούχα της βρώμαγε πάρα πολύ άσχημα(επίπεδο μεταξουργείου)  :tickedoff: :headbang:,οπότε μετά αναγκάστηκα νε τρέχω στην Συγγρού με ανοιχτά παράθυρα και να ρίξω και κάμποσο αρωματικό :grin: :grin:.Νομίζω Μαρία μου είπε την λέγανε και ήταν από τις χειρότερες κουτσομπόλες που έχω γνωρίσει :jerking: :jerking:.Μέσα σε 4 λεπτά μέχρι να την πάω πίσω είχε θάψει τα μισά τραβέλια που κάνουν πιάτσα.Την επόμενη φορά θα φάει κανά μπουγέλο  :rockon: :rockon:

έλεος ρε μαλάκα την χειρότερη βρήκες από όλες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ήθελα να αδειάσω τα χοντρά μάκη μου :grin: :grin:.Ένα 20αρικο όλη υπόθεση :rockon: :rockon:.Είπα όταν ξαναπερασούμε θα την μπουγελώσουμε :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έλεος ρε μαλάκα πως τα κατάφερες με την πατσαβούρα  :jerking: :headbang:

υπήρχαν τόσα ωραία τραβελάκια που θα μπορούσαν να σε λαρρυγώσουν :grin:

θέλει και αυτή το μπουγέλο της αλλά το θες και εσύ μήπως και αλλάξεις νοοτροπία(μην με ξανα-καραμουζιάσεις θα γίνει χαμός :tooth:)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έλεος ρε μαλάκα πως τα κατάφερες με την πατσαβούρα  :jerking: :headbang:

υπήρχαν τόσα ωραία τραβελάκια που θα μπορούσαν να σε λαρρυγώσουν :grin:

θέλει και αυτή το μπουγέλο της αλλά το θες και εσύ μήπως και αλλάξεις νοοτροπία(μην με ξανα-καραμουζιάσεις θα γίνει χαμός :tooth:)

Άλλο ένα καλτ χύσιμο για μένα μάκη :rockon: :rockon:.Αυτή είναι άλλη κατηγορία,δεν μπορείς να την συγκρίνεις με τις υπόλοιπες ;) ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ήθελα να αδειάσω τα χοντρά μάκη μου :grin: :grin:.Ένα 20αρικο όλη υπόθεση :rockon: :rockon:.Είπα όταν ξαναπερασούμε θα την μπουγελώσουμε :2funny: :2funny:

Βρώμαγε ξεβρώμαγε το γλυφοκώλι στο ξηγήθηκε τυχερούλη.
Έπρεπε να κάτσεις και να σε μερεμετίσει κιόλας  :fuck1: :zfuck: κωστάκη μου.

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Ρε μάγκες ποιο είναι αυτο το τραβέλι για να καταλάβω...?Αν είναι να την επισκεφτώ γιατί εμένα το φετίχ μου είναι στο γλυφοκώλι να αμολάω κλανίδια...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ρε μάγκες ποιο είναι αυτο το τραβέλι για να καταλάβω...?Αν είναι να την επισκεφτώ γιατί εμένα το φετίχ μου είναι στο γλυφοκώλι να αμολάω κλανίδια...
Μην ξεχάσεις να της ρίξεις μερικές ριπές και στα @@ της να βάλει μυαλό.
Έλα μετά εδώ να μας πείς και τα αποτελέσματα να γουστάρουμε.  :cheesy:

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Μην ξεχάσεις να της ρίξεις μερικές ριπές και στα @@ της να βάλει μυαλό.
Έλα μετά εδώ να μας πείς και τα αποτελέσματα να γουστάρουμε.  :cheesy:
οχι ρε μαν δεν κανουμε τετοια εμεις...η μαγκια ειναι να τα πινει στη μουρη...τσιμπα 2 πιατα ρεβυθια πιο πριν και θα με θυμηθεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom