giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πανω κατω οριζοντιος και καθετος4 x 4 παντος καιρου κ συνθηκων...
Πανω κατω οριζοντιος και καθετος4 x 4 παντος καιρου κ συνθηκων...
Πανω κατω οριζοντιος και καθετος
Και περπατανε και στηνονται στα 4 και αναποδατετοιες γατες εχετε στην Αυστραλια που περπατανε....
θα φερης δυο θελη κ μια ο agiana.Και περπατανε και στηνονται στα 4 και αναποδα
Θα πειραζε παραπανω για ρεζερβαθα φερης δυο θελη κ μια ο agiana.
οχι θελι κ ο βοθρος μιαΘα πειραζε παραπανω για ρεζερβα
Ολοι οι καλοι χωρανε εχει πραμαοχι θελι κ ο βοθρος μια
α θελι κ ο γκαντι μια.........Ολοι οι καλοι χωρανε εχει πραμα
Ενα φορτηγο φτανη η παραπανωα θελι κ ο γκαντι μια.........
οουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυΕνα φορτηγο φτανη η παραπανω
Ενταξη τοτεοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Nαι τωρα που σταματησε η βροχη ενας ενας βγαινουμε σαν τα σαλιγκαρια εσυ δεν προλαβες να μας βρης ακομη ομορφη η μπαζο το κρινουνε και αλλοι οχι μονο εσυπως γινεται οταν ειμαι εκτος σαν τα σαλιγκαρια ενας ενας να λετε κατι το οποιο δεν ξερετε γιατι το λετε.αντικειμενικα ειναι ασχημη εκτος αν ειστε τοσο μπαζα που το μπαζο ειναι θεικο μπροστα στα ματια σας.το πολυ ομορφο οπως καιτο πολυ ασχημο ειναι κατι το αντικειμενικο και εδω μιλαμε για τερας της λιμνης.ποτε δεν εμαθα να κολακευω μονο για να γλυψω και να ικανοποιησω <ακουσων ακουσων>ηλεκτρονικα την αγαμια μου και να γινω αρεστος σε καποια αγνωστη μαγισα αφου με την συμπεριφορα μουνοδουλου,<πουτσοδουλου> δεν εχετε τυχη ουτε της καλημερας της περιπτερους της γειτονιας.ειναι ασχημη και οχι μονο αντιαισθητικη θα ελεγα η συλβια αλλα μαλλον το ξερετε και εσεις οποτε......................
Και που δινω πιπες σε κατι μυστηριους σαν και σενασε δικαιολογω εν μερει γιατι εκει που βρισκεσαι το πολυ πολυ το πιο ωραιο που εχεις δει ειναι οι κατσικες που ταιζεις......η μηπως και τιποτε αλλο.......................
τι καθεσε και δινεις σημασια σε εναν που ειναι κρυμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο και λεει μαλακιες?αν εχει τα αρχιδια ας ανεβασει καμια φωτο του να διξει ποσο ωραιος ειναι.. μπας και καβλωσει καμια τραβεστι ομορφη και αγαμητη και κατσει να τη γαμισει αυτος εγω παντος οτι και να λεει δεν πτοουμε ...γιατι δεν περιμενα εναν πουστη στην ψυχη να μου πει κατι παραπανω......τελικα το να εισαι πουστης στο σωμα δεν τρεχει τπτ αλλα να εισαι στην ψυχη ειναι προσον το σημερων ημερα.....ΛΕΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΟΥ ΓΩΝΙΑNαι τωρα που σταματησε η βροχη ενας ενας βγαινουμε σαν τα σαλιγκαρια εσυ δεν προλαβες να μας βρης ακομη ομορφη η μπαζο το κρινουνε και αλλοι οχι μονο εσυ
τι καθεσε και δινεις σημασια σε εναν που ειναι κρυμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο και λεει μαλακιες?αν εχει τα αρχιδια ας ανεβασει καμια φωτο του να διξει ποσο ωραιος ειναι.. μπας και καβλωσει καμια τραβεστι ομορφη και αγαμητη και κατσει να τη γαμισει αυτος εγω παντος οτι και να λεει δεν πτοουμε ...γιατι δεν περιμενα εναν πουστη στην ψυχη να μου πει κατι παραπανω......τελικα το να εισαι πουστης στο σωμα δεν τρεχει τπτ αλλα να εισαι στην ψυχη ειναι προσον το σημερων ημερα.....ΛΕΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΟΥ ΓΩΝΙΑ
Λες να ψαχνεται και δεν βρισκη για σου Συλβιατι καθεσε και δινεις σημασια σε εναν που ειναι κρυμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο και λεει μαλακιες?αν εχει τα αρχιδια ας ανεβασει καμια φωτο του να διξει ποσο ωραιος ειναι.. μπας και καβλωσει καμια τραβεστι ομορφη και αγαμητη και κατσει να τη γαμισει αυτος εγω παντος οτι και να λεει δεν πτοουμε ...γιατι δεν περιμενα εναν πουστη στην ψυχη να μου πει κατι παραπανω......τελικα το να εισαι πουστης στο σωμα δεν τρεχει τπτ αλλα να εισαι στην ψυχη ειναι προσον το σημερων ημερα.....ΛΕΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΟΥ ΓΩΝΙΑ