Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
οταν εμπνεεται ο σεβασμος...ποτε δεν ειναι αυτονοητος ουτε συμβαδιζει με ηληκιακα στανταρ νομους και λογικες ποσο μαλλον δεν επιβαλλεται...τωρα αν στην ηληκια σου μιλας για αγοραιο ερωτα ενω θα μπορουσες να εχεις ειτε γκομενα ειτε γυναικα και παιδι παραδεχεσαι την θλιβερη ηττοπαθεια που εχεις κοινο γνωρισμα της εποχης του φοβου να δεθεις με ενα συντροφο κουβαλοντας μερος των προβληματων του....ψαχνεις ευκαιρη μα ψευτικη λαγνεια επι πληρωμη για να καλυψεις τον κρυο ιδρωτα που σε λουζει καθε φορα που αντικρυζεις τον εαυτο σου ανυμπορο μπροστα στα θελω του βιολογικου σου ρολογιου.πρωτα σεβομαστε τα θελω μας για να σεβαστουμε τον εαυτο μας δεν κρυβομαστε πισω απο τα λεφτα ακουμπισμενα σε ενα κομοδινο ενος ακομα πιο φτηνου ερωτα.εγω παντως οσοι δεν με σεβονται τους κανω να με φοβουνται παπουλη......και ειναι η γαληνη αν συγχωρεσεις τον εαυτο σου λενε πως βλεπεις την απαντηση γραμμενη στην σεληνη................. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και αν στην προσωπικη μου ζωη ειμαι παντρεμενος η αν εχω παιδια, ασφαλως δεν θα τα ανφερω σε σενα!!Το τι κανουμε το ξερουμε για τον εαυτο μας οι ιδιοι,σε ευχαριστω παντως για ολη την συζητηση!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
λεω την γνωμη μου και αυτο πυ βλεπω το οποιο δεν θα επρεπε να σε κολακευει γιατι αντικειμενικα εισαι ασχημη
Σιγα ρε μορφονιε εσυ μπορη τις πιο πολλες ασχημες να τις βλεπης τη λεει βρε Συλβια που εισαι

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βγηκε ο χαρος παγανια..................... :rockon:συλβια θυμισε μου να σου παρω εναν καθρευτη δωρο

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
βγηκε ο χαρος παγανια..................... :rockon:συλβια θυμισε μου να σου παρω εναν καθρευτη δωρο
Θυμίσου να "κουμπωθείς" κι εσύ, όχι με πλασέμπο όμως για να σε πιάσει, μπας και σταματήσεις τις κακίες...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Να σου στειλω εναν καθρευτη να δης πρωτα τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και μετα να κρινης τους αλλους :think: :jerking: :jerking: :jerking:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
εσι να τουσ αγαπασ ολουσ
ινε ολι καλα παιδια......... :headbang: :headbang:
Ενταξη καλα παιδια ειναι και τους αγαπω,ΑΛΛΑ οχι να ξευφεγουν και να βριζουνε,και να κατηγορη διαφορα ατομα,δεν σε αρεση ρε φιλε πας αλλου και δεν μιλας,γιατι και εμενα μου αρεσουν ολλες?οχι τουλαχιστον δεν μιλαω σου λεω το αλλο ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.268
Πόντοι
22.785
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• drinker0dv.jpg
    drinker0dv.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 26

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω καθρευτη εχω οπως εχω και τα αρχιδια να διχνω το τι και πια ειμαι....δεν κανω τον τζαμπα μαγκα του πληκτρολογιου οπως τον κανεις εσυ.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.268
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 331490.gif