boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
και αν στην προσωπικη μου ζωη ειμαι παντρεμενος η αν εχω παιδια, ασφαλως δεν θα τα ανφερω σε σενα!!Το τι κανουμε το ξερουμε για τον εαυτο μας οι ιδιοι,σε ευχαριστω παντως για ολη την συζητηση!!!οταν εμπνεεται ο σεβασμος...ποτε δεν ειναι αυτονοητος ουτε συμβαδιζει με ηληκιακα στανταρ νομους και λογικες ποσο μαλλον δεν επιβαλλεται...τωρα αν στην ηληκια σου μιλας για αγοραιο ερωτα ενω θα μπορουσες να εχεις ειτε γκομενα ειτε γυναικα και παιδι παραδεχεσαι την θλιβερη ηττοπαθεια που εχεις κοινο γνωρισμα της εποχης του φοβου να δεθεις με ενα συντροφο κουβαλοντας μερος των προβληματων του....ψαχνεις ευκαιρη μα ψευτικη λαγνεια επι πληρωμη για να καλυψεις τον κρυο ιδρωτα που σε λουζει καθε φορα που αντικρυζεις τον εαυτο σου ανυμπορο μπροστα στα θελω του βιολογικου σου ρολογιου.πρωτα σεβομαστε τα θελω μας για να σεβαστουμε τον εαυτο μας δεν κρυβομαστε πισω απο τα λεφτα ακουμπισμενα σε ενα κομοδινο ενος ακομα πιο φτηνου ερωτα.εγω παντως οσοι δεν με σεβονται τους κανω να με φοβουνται παπουλη......και ειναι η γαληνη αν συγχωρεσεις τον εαυτο σου λενε πως βλεπεις την απαντηση γραμμενη στην σεληνη.................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()