Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
στο σαιτ μπαινουμε ,υποτιθεται, για να γνωρισουμε και να συνεβρεθουμε με καποιο δυνατο κομματι.για αυτο επιλεγουμε αυτο το σαιτ!!αρα ο σκοπος τη συζητησης πρεπει να ειναι αυτο που αναζηταμε!!!νομιζω?ολοι μας εχουμε φαει παλτα και το ξερετε!!μηπως εδω βρουμε κατι καλό που και θα μας αρεσει και ας το πληρωσουμε κιολας, εαν αξιζει.εκει πρεπει να εστιασουμε την προσοχη μας.καλημερα

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
στο σαιτ μπαινουμε ,υποτιθεται, για να γνωρισουμε και να συνεβρεθουμε με καποιο δυνατο κομματι.για αυτο επιλεγουμε αυτο το σαιτ!!αρα ο σκοπος τη συζητησης πρεπει να ειναι αυτο που αναζηταμε!!!νομιζω?ολοι μας εχουμε φαει παλτα και το ξερετε!!μηπως εδω βρουμε κατι καλό που και θα μας αρεσει και ας το πληρωσουμε κιολας, εαν αξιζει.εκει πρεπει να εστιασουμε την προσοχη μας.καλημερα
Τότε για πες μας κανένα καλό εσύ :boobies:,,, ενημέρωσε τους αλλούς????
Καλησπέρα

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ε καλα η συλβια ζηλευει
τι λες βρε φιλαρακι απο που την αποκομησες αυτην την αποψη σου για μενα?μηπως απαντησα σε ποστ δικο σου και δεν το καταλαβα?υπαρχουν εδω μεσα ατομα που με ξερουν πολυ καλα πια ειμαι και αυτοι μονο μπορουν να με κρινουν οχι καποιος που εχει κανει ολα ολα 4 ποστ που δεν του εχω μηλισει ποτε  :think: :think: :think:απορω με τον τροπο σκεψης μερικων εδω μεσα να καθονται να κρινουν καποιον ενω δεν τον ξερουν

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και τι να λεει δεν αλλαζει τιποτα και 15 ποστ να κανεις και τις συμβουλες και τις παρατηρησεις στο μαγαζι σου

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
και τι να λεει δεν αλλαζει τιποτα και 15 ποστ να κανεις και τις συμβουλες και τις παρατηρησεις στο μαγαζι σου
εχω το δικαιομα να σου κανω παρατηρηση εφωσον δεν με ξερεις και δεν σε ξερω και μιλας προσωπηκα για μενα.και δεν θα το συνεχισω γιατι απαξιω να απανταω σε ατομα που δεν με ξερουν και δεν τα ξερω...... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λεω την γνωμη μου και αυτο πυ βλεπω το οποιο δεν θα επρεπε να σε κολακευει γιατι αντικειμενικα εισαι ασχημη

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
θα πω το εξης!οταν λεω η πιο ζεστη αγκαλια της συλβιας, το εννοω.Οσο για το ασχημη που λεει ο φιλος, ενα θα πω,πηγαινε με κανενα μανεκεν στα μουτρα κι αμα δε φας πορτα εμενα να ερθεις να μου το πεις!!!Πρωτα-πρωτα η συλβια ειναι κορμαρα με πλουσια προσοντα και το εννοω,επισης ξερει να σε παιζει πολυ καλα!!Οποιος το καταλαβε το καταλαβε!Και δεν εχω καμμια διαθεση για διαφημηση,λεω οτι ξερω.

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
εχετε μαζευτει καποιοι στο σαιτ [δε προσβαλω,απλα λεω αληθειες],δεν ξερετε το αντικειμενο, λετε διαφορα και στην ουσια δε μπαινει κανενας.Αφου ρε μαγκες γουσταρετε τρανς ,δεν ειναι κακο να το πειτε,δικαιωμα σας!Οποτε μπαινοντας στο σαιτ με καποιες συζητησεις μπορει να το βρειτε κιολας και να γουσταρετε!!!ειναι κριμα να χαλαμε την ωρα με μπαρουφες!!!στην ουσια....

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και κλεινω λεγοντας την γνωμη μου..Είμαι 42 χρονων, περιστασιακα φτιαχνομουν με την ιδεα να παω με μια τρανς, πιστεψτε με..συλβια και ναντια με διαφορα!!Αξιζει να δοκιμασετε!!!Μαζι τους απογειωνεσαι!εχω ταμπου οπως ολος ο κοσμος αλλα με αυτες τις δυο ξαναπαω αερα δε το συζητω και να τα ακουμπησω κιολας!!Παιδια η παμε η δεν παμε,αληθεια μιλαω.καληνυχτα σας.[για να γνωριζετε.]

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα κανεις ρε φιλε ο καθενας οπως την βρισκει.αλλος προτημα την κτηνοβασια αλλος αλλος τον αυνανισμο και αλλος την τερατοβασια.εγω με τερας δεν μπορω να παω ειναι το λιγοτερο ντεκαυλε οσο και αντιαισθητικο για την δικη μου αισθητικη.παντως το τονισα το αντικειμενικα γιατι οπως και να το κανουμε 100 ατομα να την δουν οι 99.5 θα την πουν ασχημη και ο μισος δηλαδη ο αναπηρος του γκαλοπ θα την πει μετρια.οσο για τον αν εισαι 42 και δεν εχεις παει με μοντελο ευχομαι να το ζησεις καποια στιγμη αφου αν εισαι εμφανισημος ειναι ευκολο.δεν ειναι ιδιαιτερης ευφυιας μαλλον προς το χαζες τεινουν.ειμαι 27 και ευτυχως δεν θα πεθανω με αυτο το παραπονο .......................... :rockon:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
εχεις την αποψη σου και ειναι σεβαστη ασφαλως!!Εχω παει και με μοντελο!!Ξερεις η πλειονοτητα των μοντελων κοιταει στη συνευρεση να μη χαλασει ας πουμε τα μαλλια του,η να μην πειραξουμε τα βυζια του, γιατι αυτα μοστραρει!!!!Εμεις ομως θελουμε να την βρουμε γι αυτο αλλωστε παμε.οποτε μαλλον μενουμε ανικανοποιητη αφου κατι θα συμβαινει και θα μας την χαλαει, κατάλαβες!και κατι τελευταιο, το όμορφο σε αυτο το στυλ που πηγαινουμε δεν ειναι παντα και το καλυτερο!!!εμπειρικα και μονο στο λεω.Εμεις θελουμε και παθος και να τη βρουμε γιατι ειναι κατι που δεν το συνανταμε καθε μερα!!!

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου αγαπητε εμπειρικα αφου οπως φαινεται απο τα λεγομενα σου δεν εχεις αρκετες εμπειριες για τα 42 σου χρονια κατσε λοιπν στο θρανιο και ακου τον 27αρη δασκαλο σου προσεκτικα.η γυναικα η κοινος γκομενα στα χερια ενος αντρα(αν δεν την κανεις το λιγοτερο να νιωσει γκομενα κοιτα το ταβανι και λεει απο μεσα της ποτε θα τελειωσει ο μαλακας)αν κα τα τη λεγομενη ερωτικη  πραξη σου λεει μη το μαλι  μη το κραγιον κτλ αυτοματα σημαινει πως δεν κανεις τιποτα σωστα.εμενα τουλαχιστον μα και η μις κοσμος να ερθει θα φυγει ξεζουμισμενη και πιστεψε με οταν γουσταρει η αλλη εσενα αλλα εσυ τιποτα στο κρεβατι η δεν μπορεις να της βγαλεις το παθος που καθε γυναικα κρυβει μεσα της αν λοιπον σε γουσταρει δεν θα σε προσβαλει δεν θα σε πει μπουμπουνα για το μαλι θα λεει....λοιπον αυτα για σημερα μελετησε γιατι αυριο θα σε εξετασω και αν συνεχισεις ετσι θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια..... :rockon:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
επειδη καπου δεν καταλαβαινεις οτι πανω απο ολα δεν μιλαμε για την γκομενα μας αλλα για ατομα που δουλευουν γιατι οι περισσοτερες το κανουν ως επαγγελμα και περναμε απο τα σκελια τους χιλιαδες, τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα λες, ζησε λοιπον σε αυτο που νομιζεις οτι εισαι κι ασε τη ζωη να προχωραει φιλαρακο..[και κατι τελευταιο γιατι φαινεσαι και ωριμος για την ηλικια σου!!] ο σεβασμος ειναι προτερημα για τον ανθρωπο κι οχι μειον, καλη σου νυχτα!!!

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οταν εμπνεεται ο σεβασμος...ποτε δεν ειναι αυτονοητος ουτε συμβαδιζει με ηληκιακα στανταρ νομους και λογικες ποσο μαλλον δεν επιβαλλεται...τωρα αν στην ηληκια σου μιλας για αγοραιο ερωτα ενω θα μπορουσες να εχεις ειτε γκομενα ειτε γυναικα και παιδι παραδεχεσαι την θλιβερη ηττοπαθεια που εχεις κοινο γνωρισμα της εποχης του φοβου να δεθεις με ενα συντροφο κουβαλοντας μερος των προβληματων του....ψαχνεις ευκαιρη μα ψευτικη λαγνεια επι πληρωμη για να καλυψεις τον κρυο ιδρωτα που σε λουζει καθε φορα που αντικρυζεις τον εαυτο σου ανυμπορο μπροστα στα θελω του βιολογικου σου ρολογιου.πρωτα σεβομαστε τα θελω μας για να σεβαστουμε τον εαυτο μας δεν κρυβομαστε πισω απο τα λεφτα ακουμπισμενα σε ενα κομοδινο ενος ακομα πιο φτηνου ερωτα.εγω παντως οσοι δεν με σεβονται τους κανω να με φοβουνται παπουλη......και ειναι η γαληνη αν συγχωρεσεις τον εαυτο σου λενε πως βλεπεις την απαντηση γραμμενη στην σεληνη................. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

comein6969

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω ότι το Σιλβάκι απλά δεν παίζεται στο sex και στην άνεση που νιώθεις όταν βρεθείς μαζί της. Παιχνίδια? Ότι θες και όπως θες.

:rockon: Τέλος.

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
οταν εμπνεεται ο σεβασμος...ποτε δεν ειναι αυτονοητος ουτε συμβαδιζει με ηληκιακα στανταρ νομους και λογικες ποσο μαλλον δεν επιβαλλεται...τωρα αν στην ηληκια σου μιλας για αγοραιο ερωτα ενω θα μπορουσες να εχεις ειτε γκομενα ειτε γυναικα και παιδι παραδεχεσαι την θλιβερη ηττοπαθεια που εχεις κοινο γνωρισμα της εποχης του φοβου να δεθεις με ενα συντροφο κουβαλοντας μερος των προβληματων του....ψαχνεις ευκαιρη μα ψευτικη λαγνεια επι πληρωμη για να καλυψεις τον κρυο ιδρωτα που σε λουζει καθε φορα που αντικρυζεις τον εαυτο σου ανυμπορο μπροστα στα θελω του βιολογικου σου ρολογιου.πρωτα σεβομαστε τα θελω μας για να σεβαστουμε τον εαυτο μας δεν κρυβομαστε πισω απο τα λεφτα ακουμπισμενα σε ενα κομοδινο ενος ακομα πιο φτηνου ερωτα.εγω παντως οσοι δεν με σεβονται τους κανω να με φοβουνται παπουλη......και ειναι η γαληνη αν συγχωρεσεις τον εαυτο σου λενε πως βλεπεις την απαντηση γραμμενη στην σεληνη................. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
φιλαρακο εισαι εκτος θεματος, δεν μπορω να κανω τιποτα γι αυτο, παντως να εισαι καλα!!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
προσωπικα δεν ξερω αν ειναι καλη στο κρεβατι η οχι γιατι απλα δεν εχω εμπειρια με τρανς καλως η κακως,αυτο που ειμαι σε θεση να ξερω ειναι οτι ειναι πολυ καλο παιδι χωρις κομπλεξ και ψυχολογικα προβληματα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom