You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ειχα πετυχει Φυλης πριν πολλα χρονια και ηταν πολυ καλη.Μην δινεται τηλεφωνα ρεεεεεεεεεεεεεεε
ρε ουστ....... μονο την Χειλουδακη θελουμε.......
λιγο ψυχρη αλλα καλυτερα ,τιμια πραγματα.
μουναρα ,ομως εστω και απο ανακατασκευη!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Χαιρετω τα πιο καυλιαρικα αγορια του Ιντερνετ..... Τι μου καμετε?? Ειμαι Αθηνα ξανα... Εσεις διακοπουλες??? Και εγω περασα τελεια λεμε... Θα ξαναφυγω για λιγο τον αλλο μηνα. Πως πανε οι καυλες ?? Χαιρετω και ολες τις κοπελες και οπου και αν ειναι καλα να περνανε...
divine2u2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Δανάη πού πήγες για διακοπές ? Είσαι μαυρισμένη και ηλιοκουκλάρα με άσπρες γραμμές από τα μπικίνι ? Μέχρι τί ώρα δέχεσαι επισκέψεις ? Λειτουργείς both ways ? Στείλε με ένα pm για την ώρα και το τηλέφωνό σου μήπως και προλάβω να σε επισκευθώ αργά το απόγευμα.Χαιρετω τα πιο καυλιαρικα αγορια του Ιντερνετ..... Τι μου καμετε?? Ειμαι Αθηνα ξανα... Εσεις διακοπουλες??? Και εγω περασα τελεια λεμε... Θα ξαναφυγω για λιγο τον αλλο μηνα. Πως πανε οι καυλες ?? Χαιρετω και ολες τις κοπελες και οπου και αν ειναι καλα να περνανε...
χυνωωωωωωωωωω
πως θα γινει να μαθουμε περισσοτερες πληροφοριες για αυτα τα μωρα? η Ivvone ερχεται στην Ελλαδα στις 24 Ιουλιου.πήγε κανείς με αυτήν
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εγω. Και με παρα πολυ ορεξη... Μηπως ενδιαφερεσε??Το μεσαίο είναι τραβέλι με προσόντα!!!
Ποιος κορίτσαρος απο εδω μέσα κανει τετοιο κόλπο ντάμπλ?
Επισκέπτης
καλησπερα,μηπως εχει παρει κανεις μια isabella που ειναι και στο ADULT?οποιος φιλος τι εχει παρει ας στειλει ενα pm..ευχαριστω
alogoskoufis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια εμαθα οτι στο φυλης 99 εμφανιστικε η γνωστη αφροδιτη ξερει κανεις ποτε δουλευει?
εγω ενα πρωινο που περασα ηταν ενας κοντος μαυριδερος ουρακοτανγκος με μαυρο κορακι μακρυ μαλλι και με το πουλακι να φουσκωνει κατω απ τη κυλοτα
Επισκέπτης
συναδελφοι εχει παρει κανεις μια transizabella που εχει και φωτο στο adult?
Είμαι ντροπαλός.Εγω. Και με παρα πολυ ορεξη... Μηπως ενδιαφερεσε??
Εξ άλλου είμαι μονόπουτσος, και ίσως να μην σε ικανοποιήσω, αφού θές δύο στην μοναδική πίσω τρύπα σου!
ρε παιδια εμαθα οτι στο φυλης 99 εμφανιστικε η γνωστη αφροδιτη ξερει κανεις ποτε δουλευει?
Ναί εμφανίστηκε και την πήρα 2 φορές. Νομίζω κάθε τρίτη απόγευμα
DOCTOR PROCTOR
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αφροδίτη ποια είναι παιδιά?Ναί εμφανίστηκε και την πήρα 2 φορές. Νομίζω κάθε τρίτη απόγευμα
ένας θεικός τράβελος χωρίς προσόντα που την καλούσε στην εκπομπή του ο μυλωνάς προ αειμνήστων ετών?
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Για τον Μηλωνά δεν θυμάμαι πάντως ο Τράγκας 2 φορές και είχε αφήσει αίσθηση!!!αφροδίτη ποια είναι παιδιά?
ένας θεικός τράβελος χωρίς προσόντα που την καλούσε στην εκπομπή του ο μυλωνάς προ αειμνήστων ετών?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K