stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Ρε φίλε hotyan χάθηκαν τα κοριτσάκια πως κατάντησε έτσι το θρεντ.
Περασμένα μεγαλεία..............
Γειά σου μανούλι!Τα κοριτσια μας που ειναι....; ακομη ξεχασμενα στις παραλιες....; Γυρισα!!!
Der Krieg kam wieder..............!!!
Γειά σου μανούλι!
Καλησπερα φιλεναδα μου !!!
Καλα οτι θα σε αλαζε τοσο το μουνι φιλη δεν το περιμενα...... Σε ειδα στις διακοπες μας και δεν το πιστευα .... και σου το ελεγα φιλεναδα συνεχως , μπροστα σου καμια...... και το πιστευω.
Πες φιλεναδα της τρελες σου στη Μυκονο που τρελανες ολο το Καβο να τρελαθουν τα μωρα μας....
Γεια σου και εσενα μανουλι!!!Γειά σου μανούλι!
Θεωρω υποχρεωση μου να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην Αλικη που δεν λογαριασε τις αντιπαραθεσεις του σαϊτ και οταν ενα ατομο με το οποιο ειχε ερθει σε κοντρα εδω μεσα ειχε οικονομικο προβλημα δεν διστασε να δωσει 5.000 ευρω σε αυτη την κοπελα και να της πληρωσει και τον δικηγορο.
Απλα ΥΠΕΡΟΧΗ. Απλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Απλα ΑΛΙΚΗ...
Love is in the air...............
Γιατί μόνο στην Ασία? Εμείς δηλαδή δε μπορούμε να σε δούμε??Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια κουκλιτσα μου....Νομιζω οτι περασαμε τελεια στις διακοπες μας, ε;
Σ'αγαπαω πολυ πολυ!!!!!
Αυτη την περιοδο ετοιμαζω τεσσερα αισθησιακες ταινιες που θα κυκλοφορησουν μονο στην Ασια και τρεχω σαν τρελη!!! Ψαχνω και τραγουδια για το σιντι...
Κατι επαθε το μσν μου και δεν μπορω να μπω...
Ζητω ο ερωτας και η ανθρωπια!!!!
Γιατί μόνο στην Ασία? Εμείς δηλαδή δε μπορούμε να σε δούμε??
Ρε φίλε hotyan χάθηκαν τα κοριτσάκια πως κατάντησε έτσι το θρεντ.
Θεωρω υποχρεωση μου να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην Αλικη που δεν λογαριασε τις αντιπαραθεσεις του σαϊτ και οταν ενα ατομο με το οποιο ειχε ερθει σε κοντρα εδω μεσα ειχε οικονομικο προβλημα δεν διστασε να δωσει 5.000 ευρω σε αυτη την κοπελα και να της πληρωσει και τον δικηγορο.
Απλα ΥΠΕΡΟΧΗ. Απλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Απλα ΑΛΙΚΗ...