DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τελος καλοκαιριου ποιος δεν εχει καυλες μωρο μου??? Φαγαμε Ήπιαμε ξεσαλωσαμε τωρα με τα μουτρα στο μελι....Δανάη καύλες έχεις μωρό μου?
Τελος καλοκαιριου ποιος δεν εχει καυλες μωρο μου??? Φαγαμε Ήπιαμε ξεσαλωσαμε τωρα με τα μουτρα στο μελι....Δανάη καύλες έχεις μωρό μου?
Τελος καλοκαιριου ποιος δεν εχει καυλες μωρο μου??? Φαγαμε Ήπιαμε ξεσαλωσαμε τωρα με τα μουτρα στο μελι....
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια κουκλιτσα μου....Νομιζω οτι περασαμε τελεια στις διακοπες μας, ε;
Σ'αγαπαω πολυ πολυ!!!!!
Αυτη την περιοδο ετοιμαζω τεσσερα αισθησιακες ταινιες που θα κυκλοφορησουν μονο στην Ασια και τρεχω σαν τρελη!!! Ψαχνω και τραγουδια για το σιντι...
Κατι επαθε το μσν μου και δεν μπορω να μπω...
Ζητω ο ερωτας και η ανθρωπια!!!!
Ο Λαγουδακης λειπει μονο με τα Λαγουδοτερτιπια του....
Το dvd θα το κανη με ασφαλεια αντιγραφης η θα ειναι μπειτε κοσμε αλεστε?? Τα ατομικα δικαιωματα να μην ξεχασουν.... και γινουν υποκλοπες....
Για cd θα προτεινα το καινουργιο τραγουδι του Εθνικου μας Σταρ
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
[youtube=425,350]r0Q1d1Psqb8[/youtube]
Βρηκα και ενα καναπε για μια ψυχη...
Να πεταξη αυτον απο το ΙΚΕΑ εχω βαρεθη να τον βλεπω
Καλησπερα στους αγωνιστες του ειδους !!!
Σας Αγαπω !!!
Καλησπερα στους αγωνιστες του ειδους !!!
Σας Αγαπω !!!
δανάη είσαι θεά. σου σηκώνεται μωρό μου?
Παράθεση από: DANAHTRANS στις χθες στις 02:06:15
Τελος καλοκαιριου ποιος δεν εχει καυλες μωρο μου??? Φαγαμε Ήπιαμε ξεσαλωσαμε τωρα με τα μουτρα στο μελι....
Ρε καλως το μεγαλοπαληκαρο μας και καλο του χειμωνα του μωρου μας !!! ετσι να μας φτιαχνει την διαθεση με τις χαζες κουραδιτσες που τοσο μοναδικα ξερει να πεταει !!!
ακομη εχουμε αυτα τα μοναδικα πλαστικογυαλιστερα απο περιπτερο που βαζεις στο κεφαλι σου;;;
Μαθε κανα γερμανικο και μετα μου απευθυνεσε εκει στο Berlin του γκραβαροχωριου σου. Μην αντιγραφης απο το ιντερνετ οτι βρεις μπροστα σου....Ρε καλως το μεγαλοπαληκαρο μας και καλο του χειμωνα του μωρου μας !!! ετσι να μας φτιαχνει την διαθεση με τις χαζες κουραδιτσες που τοσο μοναδικα ξερει να πεταει !!!
ΥΓ: Πηγαμε επιτελους στον Σταμπερ για ποστις ... η ακομη εχουμε αυτα τα μοναδικα πλαστικογυαλιστερα απο περιπτερο που βαζεις στο κεφαλι σου;;;
Εμένα μου αρέσει να γαμιεμε μωρό μου. Στήνομε καλά, όπως πρέπει να στήνονται τα πουτανακια και στο μέγεθος δεν κολλόνω, καυλώνω όμως μωρό μου και εγώ αν με κοιτάξεις στα ματιά φενετε στάζουν καβλα κατά τα άλλα όλα τα παιχνίδια επιτρέπονται ρε μωρό μου αν είναι να βγει μια ψυχή ας βγει στο κρεβάτι όλα επιτρέπονται άμα λες μι πιάσεις μπούτι μη πιάσεις βυζί καλύτερα να βάλομε μια τσόντα να την παίξομε δεν είναι ανάγκη να πάμε στη Δανάη.... Σωστά??? Ναι ξεσκίστηκα περισσότερο στις διακοπές μου μωρό μου δεν πήδηξα και έκανα και παρτουζες είχε κάτι Ιταλούς στην Ίο..... Φασίστες πρέπει να ήταν.... Ξυρισμένα κεφάλια και έτσι…. Τι κορμια θεε μου. Τατοο παντού.. Και πηδαγαν σαν ζώα λυσασμενα….Γαμησες ή σε γαμησαν δαναη στις διακοπες?
Καλο χειμωνα και σε σεναΕμένα μου αρέσει να γαμιεμε μωρό μου. Στήνομε καλά, όπως πρέπει να στήνονται τα πουτανακια και στο μέγεθος δεν κολλόνω, καυλώνω όμως μωρό μου και εγώ αν με κοιτάξεις στα ματιά φενετε στάζουν καβλα κατά τα άλλα όλα τα παιχνίδια επιτρέπονται ρε μωρό μου αν είναι να βγει μια ψυχή ας βγει στο κρεβάτι όλα επιτρέπονται άμα λες μι πιάσεις μπούτι μη πιάσεις βυζί καλύτερα να βάλομε μια τσόντα να την παίξομε δεν είναι ανάγκη να πάμε στη Δανάη.... Σωστά??? Ναι ξεσκίστηκα περισσότερο στις διακοπές μου μωρό μου δεν πήδηξα και έκανα και παρτουζες είχε κάτι Ιταλούς στην Ίο..... Φασίστες πρέπει να ήταν.... Ξυρισμένα κεφάλια και έτσι…. Τι κορμια θεε μου. Τατοο παντού.. Και πηδαγαν σαν ζώα λυσασμενα….
Σούπερ πέρασα μωρό μου.
Ψωλαρα μου τι θα σε καυλωνε περισσότερο αν μια κοπέλα σου έλεγε πήδα μου το κολο τρελαίνομε η δεν το έχω κάνη ποτέ από πίσω και θα σε παρακαλέσω να μην μου τον Βάλης στο κολο?? Και αν ήταν και ωραίος?? Δεν θα σε άναβε να τις τον χώσης?? Ε έτσι είναι και με μένα… Μην μου πουν το κολαρακι μου είναι αμόλυντο και θα σε παρακαλέσω να μην μου το πειράξεις ……. καταλαβαινης
Καλό χειμώνα ψωλαρα μου. Με πολλες καβλες.
Εμένα μου αρέσει να γαμιεμε μωρό μου. Στήνομε καλά, όπως πρέπει να στήνονται τα πουτανακια και στο μέγεθος δεν κολλόνω, καυλώνω όμως μωρό μου και εγώ αν με κοιτάξεις στα ματιά φενετε στάζουν καβλα κατά τα άλλα όλα τα παιχνίδια επιτρέπονται ρε μωρό μου αν είναι να βγει μια ψυχή ας βγει στο κρεβάτι όλα επιτρέπονται άμα λες μι πιάσεις μπούτι μη πιάσεις βυζί καλύτερα να βάλομε μια τσόντα να την παίξομε δεν είναι ανάγκη να πάμε στη Δανάη.... Σωστά??? Ναι ξεσκίστηκα περισσότερο στις διακοπές μου μωρό μου δεν πήδηξα και έκανα και παρτουζες είχε κάτι Ιταλούς στην Ίο..... Φασίστες πρέπει να ήταν.... Ξυρισμένα κεφάλια και έτσι…. Τι κορμια θεε μου. Τατοο παντού.. Και πηδαγαν σαν ζώα λυσασμενα….
Σούπερ πέρασα μωρό μου.
Ψωλαρα μου τι θα σε καυλωνε περισσότερο αν μια κοπέλα σου έλεγε πήδα μου το κολο τρελαίνομε η δεν το έχω κάνη ποτέ από πίσω και θα σε παρακαλέσω να μην μου τον Βάλης στο κολο?? Και αν ήταν και ωραίος?? Δεν θα σε άναβε να τις τον χώσης?? Ε έτσι είναι και με μένα… Μην μου πουν το κολαρακι μου είναι αμόλυντο και θα σε παρακαλέσω να μην μου το πειράξεις ……. καταλαβαινης
Καλό χειμώνα ψωλαρα μου. Με πολλες καβλες.
Μαθε κανα γερμανικο και μετα μου απευθυνεσε εκει στο Berlin του γκραβαροχωριου σου. Μην αντιγραφης απο το ιντερνετ οτι βρεις μπροστα σου....
Αυτος εκτος απο νταβατζης του κωλου κανη τιποτα?? Η σαν την Λιλα μας κανη τσιμπουκια στα σκυλια.....