Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπημενα μου πλασματα... να σας ευχαριστησω πολυ για τα χιλιαδες προσωπικα μηνυματα που μου στειλατε το διαστημα που ελειπα στο πανεμορφο Σεμεν. Με συγκινησατε παρα πολυ ρε μαλακισμενα! Να ξερετε ομως οτι κι εγω σας αγαπαω παρα παρα πολυ και σας θεωρω την πιο τραγανιστη παρεουλα.

Ολοι ξερετε ποσο σικ και φινετσατη ειμαι, αλλα δεν μπορω να κρατηθω και θα στειλω πολλες βρωμερες αχνιστες κλανιτσες στα ατομα που διεδιδαν μπουρδες για το προσωπο μου οσο ελειπα. Ελπιζω να δουλεψαν τα φτωχαδακια της παρεουλας αυτο το διαστημα και να μην ειναι ακομη μεσα στα απωθημενα και στις κακιες.

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

Δαναη σου οφειλω μια συγνωμη. :badair: :badair: :badair: :badair: Τοσο καιρο λεω οτι δεν σε ξερει κανεις στο χωρο μας, αλλα απ'οτι βλεπω ησουν η πρωτη τραβελα που αναφερθηκε ποτε στο θρεντ. Αξιζει να πατε ολοι στην πρωτη σελιδα και να δειτε τον κομψο και διακριτικο τροπο με τον οποιο την αναφερει ο καλοπροαιρετος ιδρυτης του θρεντ.  :think: :think: :think:Πραγματικα εχω μεινει αφωνη. Ανοιγει θεμα με τρανς και η πρωτη που αναφερεται ειναι η Δαναη;;; Μπραβο κοριτσακι μου.Στο δευτερο η τριτο ποστ;;; Καλε εισαι σταρ, οχι μαλακιες!  :jerking: :jerking: :jerking: Σε λατρευω και φυσικα δεν πιστευω τις φημες που σε θελουν να αμολας βροντερες κλανιες την ωρα της πραξης λες κι εχεις φαει ποντικια. Αφριζουν κοριτσαρα μου που καταφερες και μπηκες στο τοπ-30.000 των πιο ομορφων τρανς της Κυψελης. Εισαι θεα!!! :dancing:

Και η Συλβια ομως ειναι ενα απιστευτο αστερι που εχει τρομερο γκελ στον κοσμο και δεν ειναι λιγοι αυτοι που την χαρακτηριζουν Μαγδα Τσαγγανη των τρανσεξουαλ. Σε λατρευω κι εσενα βρωμοποδαρο μανουλομανουλο. Και εγω στην θεση σου θα την ξαναεβαζα αυτη τη φωτογραφια που φαινονται οι καταμαυρες πατουσαρες σου που εχουν πιασει μακα. Δηλαδη δεν καταλαβα; Ο βιτσιοζος πελατης τι θα κανει; Μαλακας ειναι να πληρωνει τις αλλες τις ξενερωτες που πλενονται;

Λιλα σου αξιζουν συγχαρητηρια που με τις ομορφες φωτογραφιουλες σου κανεις τα θλιβερα τραβεστι να φαινονται καπως πιο αξιοπρεπη. Θα ηθελα να δω και μια φωτογραφια σου που να κρατας ενα ελληνικο περιοδικο η μια ελληνικη εφημεριδα. Δεν ξερω τωρα πως σου ηρθε αυτο. Ισως επειδη μοιαζεις πολυ με μια τρανσεξουαλ που γνωρισα στις διακοπες μου στο μικρο κρατιδιο του Σεμεν.

Τωρα που γυρισα περιμενω σιγα σιγα και την υπολοιπη παρεα να εμφανιστει. Ελα να πλακωνουν οι κλωνοι σιγα σιγα!!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλως το Πουστρονη του θρεντ....
Αξιωθηκες να βγεις απο τις Τουαλετες της Ομονοιας?? Επιασες μπηχλα εκει μεσα τοσο καιρο....
Το δεξι βυζι σου τι κανη?? Το μουνακη σου το τρυφερο?? Που το εκανες αληθεια το μουνακη σε ποιο μερος του σωματος?? Αυτα...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλως το Πουστρονη του θρεντ....
Αξιωθηκες να βγεις απο τις Τουαλετες της Ομονοιας?? Επιασες μπηχλα εκει μεσα τοσο καιρο....
Το δεξι βυζι σου τι κανη?? Το μουνακη σου το τρυφερο?? Που το εκανες αληθεια το μουνακη σε ποιο μερος του σωματος?? Αυτα...

Μην ταραζεσαι μαζι μου γεροντοπιπινακι μου. Το μουνι μου ειναι σε καταπληκτικη φορμα και γνωριζει μεγαλες δοξες. Τα βυζια μου ειναι τελεια. Τωρα που το σκεφτομαι εσυ ουτε το ενα εχεις ουτε το αλλο..  :2funny: :2funny: :2funny:

Να σε ρωτησω κατι; Οταν πας να αγορασεις κυλοτες απο τους Ρωσοποντιους δεν ντρεπεσαι που εμφανιζεσαι σαν αντρας με κοτσιδακι; Μου τα ειπε η κοινη μας φιλη και πεθανα στο γελιο ρε Ντανι!

Μα κι εσυ ρε παιδι μου, να κλανεις τα μπαλαμια στη μουρη;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ντάνι θεε πάρε την ΠΑΕ!!!!

Μαζευε τη σομπα οταν βγαζεις σεκσσσσυ φωτογραφιες ρε μεγαλε. Φανταζομαι τον ψοφο που θα κανει εκει μεσα το χειμωνα....  :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ελα μωρη πουσταρα πες καμια μαλακια να γελασουμε!
μας ελειψες ατιμουτσικο!
μακια μακια μακια..............................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ελα μωρη πουσταρα πες καμια μαλακια να γελασουμε!
μας ελειψες ατιμουτσικο!
μακια μακια μακια..............................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα πεστα πουθενα αλλου. Αντε παιξτο τωρα λιγο αντρας να διαφημισεις την παλιατσαρια σας...  :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
δεν μας ειπες μαλλι σου βαλανε απο την κωλοτριπιδα σου μεταμοσχευση?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κουκλιτσα μου εισαι πολυ λιγη και ο ρολος σου ειναι πολυ αχαρος για να τα βαλεις μαζι μου. Βγαλτε αλλο κλωνο με σενα μας πηρε ο υπνος...  :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τα μαλακα στην τρωγλη σου... οχι εδω. Παλι θα σε διωξουν και θα αλλαζεις ονοματα τελειωμενη...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ας κρατησουμε το ομορφο επιπεδο του φορουμ,ευχαριστω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κλαψε κλαψε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

salamandras

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
0
Οχι να δωσουμε και 300ευρω και να μας γαμισουν και απο πανω! :think:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Κουκλιτσα μου εισαι πολυ λιγη και ο ρολος σου ειναι πολυ αχαρος για να τα βαλεις μαζι μου. Βγαλτε αλλο κλωνο με σενα μας πηρε ο υπνος...  :2funny: :2funny:

Ρε Βαλαντη εσυ ντυνεσαι για τις Αποκριες ολον τον χρονο?
Φταινε οι ανωμαλοι που σε πηδανε

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλα τωρα ειναι αυτες κουβεντες σε μια δεσποινιδα;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories