με συγχωρειτε κι ολας , ειπα ΔΕΗ...
με τα καλωδια;
με τα καλωδια;
με ουισκακι;
νταμιτζανα η πλωμαρι το μικρο;με ουζακι!!!!!!!!
νταμιτζανα η πλωμαρι το μικρο;
Ρε καυλες τι γινεται οταν μπαινω τρελενεστε , σκοτωνεστε τις πουτανας!!!
οταν μπαινουν εκεινα τα ΖΑ .... βαριεστε τρελα καυλες μου........
Αχ τι να κανω , εχω και δουλεια να σας κραταω στην τσιτα..... τι να κανω με εσας
Το υφος σου ειναι ίδιο με της πουστάρ! Τελικά ποιά είσαι, που τον παίρνεις μωρή Φυλής η στη πιάτσα ???κανενα βαρελι κρασι καλυτερα για να μην υπαρχουν κενοι χωροι!
μια κουκλα εισαστε δεσποινις αλικη και κατω απο τον καναπεΡε καυλες τι γινεται οταν μπαινω τρελενεστε , σκοτωνεστε τις πουτανας!!!
οταν μπαινουν εκεινα τα ΖΑ .... βαριεστε τρελα καυλες μου........
Αχ τι να κανω , εχω και δουλεια να σας κραταω στην τσιτα..... τι να κανω με εσας
Το υφος σου ειναι ίδιο με της πουστάρ! Τελικά ποιά είσαι, που τον παίρνεις μωρή Φυλής η στη πιάτσα ???
Το υφος σου ειναι ίδιο με της πουστάρ! Τελικά ποιά είσαι, που τον παίρνεις μωρή Φυλής η στη πιάτσα ???
μπορεις ανετα να εισαι μεσα και με τα 2-3-4 πχ με οπερα-ie-firefox τι;;;;υπαρχει ατομο εδω μεσα με πολλα nick;αν ειναι δυνατον!!!!μωρη μια συνδεεσαι μια αποσυνδεεσαι αποφασισε με ποιο ονομα να μπαινεις?
αχ καλε γιατι καλε σε πειραζει καλε?αντε παρε καμια ορμονη να φουσκωσει η ρογα και μετα το παιζες τρανς εξ γερμανιας!
Πω πω καλε τι ειναι αυτα.....
Ακομη ενα nick του Εθνικου.......
Τι γινεται εδω μεσα καλε
www.glitter-graphics.com] [/url]μπορεις ανετα να εισαι μεσα και με τα 2-3-4 πχ με οπερα-ie-firefox τι;;;;υπαρχει ατομο εδω μεσα με πολλα nick;αν ειναι δυνατον!!!!
Παρακαλώ θερμά τους μοντ, να πουν αν το νικ aliki-xania και το δικό μου. μπάινουν απο την ίδια IP η τέλος πάντων απο ίδια περιοχή.μωρη μια συνδεεσαι μια αποσυνδεεσαι αποφασισε με ποιο ονομα να μπαινεις?