Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Παρακαλώ θερμά τους μοντ, να πουν αν το νικ  aliki-xania και το δικό μου. μπάινουν απο την ίδια IP η τέλος πάντων απο ίδια περιοχή.
Επίσης ας αποκαλυφθεί ποιοι εδώ μέσα μεταλλάσσονται και μας δουλευουν. Για να δούμε μετά τι θα βρείς να πείς ηλίθια!!!  :jerking: :jerking: :jerking:

μιλησες και μια φορα σωστα μπραβο βαλαντη μου!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Καλε πως γινεται αυτο;

αχ καλε γιατι καλε σε πειραζει καλε?αντε παρε καμια ορμονη να φουσκωσει η ρογα και μετα το παιζες τρανς εξ γερμανιας!

Να σου φερω τωρα που θα κατεβω...... θυμισετο μου!!!
αχ δεσποινις αλικη,εισαστε πολυ αθωα!!υπαρχει μεγαλη βρωμια εδω μεσα

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παρακαλώ θερμά τους μοντ, να πουν αν το νικ  aliki-xania και το δικό μου. μπάινουν απο την ίδια IP η τέλος πάντων απο ίδια περιοχή.
Επίσης ας αποκαλυφθεί ποιοι εδώ μέσα μεταλλάσσονται και μας δουλευουν. Για να δούμε μετά τι θα βρείς να πείς ηλίθια!!!  :jerking: :jerking: :jerking:

Αν γινει αυτο θα γινουν ρομπα τουλαχιστον τα ατομα που μπαινουν και τα ξερουν οι υπολοιποι.... τωρα για αυτους που δεν τους ξερει κανεις , δεν τρεχει τιποτα, δεν νομιζω να βολεψει.......

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Παρακαλώ θερμά τους μοντ, να πουν αν το νικ  aliki-xania και το δικό μου. μπάινουν απο την ίδια IP η τέλος πάντων απο ίδια περιοχή.

οταν πας στο λαμδα ποσες πουτσες τρως το λεπτο? :think:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αν γινει αυτο θα γινουν ρομπα τουλαχιστον τα ατομα που μπαινουν και τα ξερουν οι υπολοιποι.... τωρα για αυτους που δεν τους ξερει κανεις , δεν τρεχει τιποτα, δεν νομιζω να βολεψει.......

μαλλον εσυ θα γινεις ρομπα πουστρακο μου :cheesy:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κάντε αυτές τις ασκήσεις, αν δεν βοηθήσουν, είναι να σας κλαίνε οι Ρέγκες.
ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΩΡΑ 0.....  Για δυσκολες περιπτωσεις πουστηδων εγκεκριμενη μεθοδος.. απο τον  ΟΕΦ
[youtube=425,350]MkpLR4WzIBc&feature=related[/youtube]

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και μετά το χορευτικό μας ας χαλαρώσουμε με τις γατούλες
Δεν ειναι χαριτωμενες??
[youtube=425,350]nTasT5h0LEg&feature=related[/youtube]