Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν θα απαντησω στην αλλη κλανια..... ειναι πολυ μικρος ακομη.....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για να τον γαμησουν κανει και κοπρολαγνεια αμα λαχει!!!!!!!!!!!!

Eπηδη εχει αρκετους εξυπνους εδω και αν πανε στο προφιλ σου και δουν τα μηνυματακια σου.... θα καταλαβουν ποια , ποιος μπορει να εισαι...
Κουλαρισε τωρα και ασε τους πρωταγωνιστες στην ησυχια τους ... μικρη μας κλανια!!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Eπηδη εχει αρκετους εξυπνους εδω και αν πανε στο προφιλ σου και δουν τα μηνυματακια σου.... θα καταλαβουν ποια , ποιος μπορει να εισαι...
Κουλαρισε τωρα και ασε τους πρωταγωνιστες στην ησυχια τους ... μικρη μας κλανια!!!

πες τους να ρθουν νικαια μενω και στα αρχιδια μου τους γραφω! :jerking:
πρωταγονιστρια της μαλακιας εισαι αδελφο! :birdman:

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μωρη τρελλη θα μας βαλεις μια φωτογραφια επιτελους?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πες τους να ρθουν νικαια μενω και στα αρχιδια μου τους γραφω! :jerking:
πρωταγονιστρια της μαλακιας εισαι αδελφο! :birdman:

Μπουμπου 2 με τα μηνυματα που γραφεις και σχεδον μονο εδω στις Τρανς ...... δεν σε κοβω πολυ να εχεις μεγαλα αρχιδια και για Νικαια....
Καπου αλλου μπορει...........................................................................

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Μπουμπου 2 με τα μηνυματα που γραφεις και σχεδον μονο εδω στις Τρανς ...... δεν σε κοβω πολυ να εχεις μεγαλα αρχιδια και για Νικαια....
Καπου αλλου μπορει...........................................................................

λες ε καπου τα ξεχασα μαλλον σε καμια γερμανια μπορει!βαλε τους φιλους σου να δουν την γραμμη μου απο που ειναι.εσενα να σου πηγε αδελφο μολις ζητησανε καποιοι να δουν οι αρμοδιοι απο που στελνεις! :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λες ε καπου τα ξεχασα μαλλον σε καμια γερμανια μπορει!βαλε τους φιλους σου να δουν την γραμμη μου απο που ειναι.εσενα να σου πηγε αδελφο μολις ζητησανε καποιοι να δουν οι αρμοδιοι απο που στελνεις! :2funny: :2funny:

Μπουμπου 2.......
Κοπελα μου εσυ εδω εισαι ενα ασημαντο κοριτσι....... που σιγα σιγα ξεπεταγεσαι.....!!!
εμενα γιατι να μου παει να........ δεν εχω να φοβηθω κουκλιτσα μου  και δεν φοβηθηκα καθολου.... μαλλον καρδουλα μου καταλαβες λαθος..... τι κριμα , δεν εισαι και πολυ εξυπνη

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Μπουμπου 2.......
Κοπελα μου εσυ εδω εισαι ενα ασημαντο κοριτσι....... που σιγα σιγα ξεπεταγεσαι.....!!!
εμενα γιατι να μου παει να........ δεν εχω να φοβηθω κουκλιτσα μου  και δεν φοβηθηκα καθολου.... μαλλον καρδουλα μου καταλαβες λαθος..... τι κριμα , δεν εισαι και πολυ εξυπνη

ναι κοπελιτσα μου μην φοβασαι που εχω βαλει καλυτερη γκομενα στο αβαταρ μου απο αυτην που κατεβασες απο το νετ εσυ.
:2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δεσποινις αλικη μην τους ακουτε,εκτος απο αλητες ειναι και αγραμματοι ειναι και ασχετοι με τους υπολογιστες!!!ακου ο αλλος να μην μπορει να βαλει το ς!!!!τα θερμα μου χαιρετισματα στην δεσποινιδα βαλεντινα!!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
δεσποινις αλικη μην τους ακουτε,εκτος απο αλητες ειναι και αγραμματοι ειναι και ασχετοι με τους υπολογιστες!!!ακου ο αλλος να μην μπορει να βαλει το ς!!!!τα θερμα μου χαιρετισματα στην δεσποινιδα βαλεντινα!!!

ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Μωρο μου καλησπερα!!!
Τα ς μπορει να τα βαλει.... απλα ετσι δεν θα υποψιαζονται οι αλλοι για το ποιος μπορει να ειναι........ Απλα μας εχουν για μαλακες

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ας κρατησουμε κυριες και κυριοι το υψηλο επιπεδο του thread

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Μωρο μου καλησπερα!!!
Τα ς μπορει να τα βαλει.... απλα ετσι δεν θα υποψιαζονται οι αλλοι για το ποιος μπορει να ειναι........ Απλα μας εχουν για μαλακες

ε ναι λοιπον ειμαι ο αντρεας ευαγγελοπουλος! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom