Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
0
οσα βγαζει ο μέσος Έλληνας σε ενα χρόνο
η αλίκη τα βγάζει σε ενα 8ώρο...
Με απλό προγραμμα δλδ
με special σε 3 ώρες καθαρισε 1 χρονο μεροκάματα!!!!!!!
ουτε ο βαρδης στη motor oil δεν τα βγάζει !!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Με απλό προγραμμα δλδ
Πια Αλικη??

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Με απλό προγραμμα δλδ
και εγώ γκρίνιαζα για το πριμ που ζήτησαν οι διεθνείς αν προκριθουν στους 8.
Αν σκεφτείς ότι θα παίξουν 3 +1  αγώνες, περίπου δηλαδή 8 ώρες, μάλλον λίγα ζητάνε.
Εννοείται ότι εφόσον υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑς που τά δίνει καλά κάνουν και τα ζητάνε. Αλλά μην προσπαθεί και να μας πείσει ότι είναι φυσιολογικό.
Όταν αυτός ο ένας για οποιονδήποτε λόγο σταματήσει να τα χώνει(π.χ. βρήκε άλλη που τον ικανοποιεί περισσότερο γιατί με τόσα χρήματα αποκλείεται αν μην έχει καιαπαιτήσεις) τότε θα προσγειωθεί και στον πλανήτη γη

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
0
δανάη μου.....εχω 1800 για αποψε,φτάνουν ?

Επισκέπτης
1800 ντοματες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλοχααααααααααα τελειωμενες με προσοντα  :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ξαναλεω:

Δεν υπαρχει λογος να με μισειτε που δεν απευθυνομαι σε σας!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τι μας λενε  βρε Ευα θα μας κουφανουν εδω τα ατομα. Δηλαδη Βυζιτα και παιρνεις Αυτοκινητο??  Αντε αγορια πηγαινετε για σιλικονες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Aστο Δαναη... Αν κανουν και τα αγορια σιλικονες θα μεινεις εσυ ο μονος αβυζος. Εχεις εσυ σειρα για βυζια... προηγεισαι λογω ηλικιας!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μακια! Μακια!! Μακια!!! (στα αδεια σουτιενακια!!!) :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Με απλό προγραμμα δλδ

Τα κωλ γκερλ δεν δουλευουν οχταωρο. Ιδεα δεν εχετε...  :2funny: :2funny: :2funny:

Μακια! Μακια!! Μακια!!! (στα φτωχα μπαλαμουδακια!!!) :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι μας λενε  βρε Ευα θα μας κουφανουν εδω τα ατομα. Δηλαδη Βυζιτα και παιρνεις Αυτοκινητο??  Αντε αγορια πηγαινετε για σιλικονες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βολεψου εσυ με της σουπερ τιμες που ξεφτηλιζεις την βιζιτα εσυ και η Συλβια και ασε την Ευα αυτη ειναι σε σπιτι και εκει η τιμες ειναι στανταρ.....
Και μην το παιζεις υπερανω και χλιδες , γιατι θα βγω τωρα εξω στο δρομο να φωναζω γυμνη HILFE!!! Αντε παρακμη του αν λεγεσαι Τρανς..........

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Αλικακι μου να σου πω, επειδη μπορει να ενδιαφερομαι οντως για σενα μπορεις να μου πεις ποσα τελικα θες και για ποση ωρα? Χωρις πλακα.... Φιλακια πολλα!

Επισκέπτης
Αυτο να δω και θα λιωσω στα γελια να πλακωθουν τα τραβελια για τις βιζιτες  :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλικακι μου να σου πω, επειδη μπορει να ενδιαφερομαι οντως για σενα μπορεις να μου πεις ποσα τελικα θες και για ποση ωρα? Χωρις πλακα.... Φιλακια πολλα!

Ειπαμε απο 1.500.... τα υπολοιπα σε pm.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
κοριτσια για ηρεμια με της τιμες γιατη πριν 10 μηνες που ειμουνα Βραζιλια παιζανε κοριτσια Τρανς που ηταν θεες χειρουργημενες και αχειρουργητες ;) ;) ;) ;) και περνανε 50 ευρω για μια βραδια  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) και οχι για 10 λεπτακια  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) βεβαια η αναλογια του νομισματος τους ειναι διαφορετικη αλλα παντως ουτε 2000 χιλιαδες αλλα ουτε και 1000 ηταν  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Οποτε ΗΡΕΜΙΑ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καμια χωρα που να ειναι πιο εξαθλιωμενη η πορνεια δεν βρηκες να πεις εσυ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Συγχωρεισαι ομως επειδη εισαι μουναρα!

Μακια! Μακια!! Μακια (στα καλοδουλεμενα τα μουνακια)!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε παιδιά τι χοντρομαλακίες διαβάζω εδώ μέσα που έτυχε να πέσω; κάνοντας ένα search στο net, είδα ότι η γνωστή τρανς πορνοστάρ yasmine lee χρεώνει 1000$ την ώρα (πόσα είναι αυτά τώρα; καμιά 700αριά ευρώ;). σε ένα σχετικό φόρουμ το σχολιάζουν αρνητικά και γράφουν ότι είναι υπερβολικά πολλά. και απ' ό,τι είδα, η ''γκόμενα'' είναι AVN Winner, προφανώς από τις κορυφαίες στον κόσμο δηλαδή. και εδώ γνωρίζω τη Ζέτα από το πουτσο-κεφαλάρι που χρεώνει 2000 ευρώ ;;;
σαν να πάμε να γυρίσουμε ταινία κι ο Τσιμιτσέλης να ζητάει τα 3πλάσια από τον Τom Cruise?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδιά τι χοντρομαλακίες διαβάζω εδώ μέσα που έτυχε να πέσω; κάνοντας ένα search στο net, είδα ότι η γνωστή τρανς πορνοστάρ yasmine lee χρεώνει 1000$ την ώρα (πόσα είναι αυτά τώρα; καμιά 700αριά ευρώ;). σε ένα σχετικό φόρουμ το σχολιάζουν αρνητικά και γράφουν ότι είναι υπερβολικά πολλά. και απ' ό,τι είδα, η ''γκόμενα'' είναι AVN Winner, προφανώς από τις κορυφαίες στον κόσμο δηλαδή. και εδώ γνωρίζω τη Ζέτα από το πουτσο-κεφαλάρι που χρεώνει 2000 ευρώ ;;;
σαν να πάμε να γυρίσουμε ταινία κι ο Τσιμιτσέλης να ζητάει τα 3πλάσια από τον Τom Cruise?

Δεν ξερω τι σερβις κανει ο Τσιμιτσελης.. ξερεις εσυ;

Στην τελικη παρε τραβελοδανειο.

Μακια! Μακια!! Μακια (στα τρεβελοχτυπημενα αγορακια)!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ε ρε τι κανει η φτωχια......
Ειχα την εντυπωση οτι ο ελληνας αν εβλεπε οτι ο απεναντι εφτιαχνε καλυτερο σπιτι και επερνε και καλυτερο αμαξι ερε το τι εσερνε στον ανθρωπο......
Τωρα βλεπω οτι γενικως τελικα το τραβαει το ζορι.......
Και ολα αυτα η φτωχια..... πρωτα του μυαλου και επειτα της τσεπης......

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν ξερω τι σερβις κανει ο Τσιμιτσελης.. ξερεις εσυ;

Στην τελικη παρε τραβελοδανειο.

Μακια! Μακια!! Μακια (στα τρεβελοχτυπημενα αγορακια)!!!

ποια τραβελοχτυπημένα ρε φίλε Βαλέ; εγώ δεν ενδιαφέρομαι. σχολιαστής είμαι.
btw, ο Τσιμιτσέλης κάνει jump service και παίζει διαγώνιος, αλλά κατ' ανάγκη γίνεται και πασαδόρος

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καμια χωρα που να ειναι πιο εξαθλιωμενη η πορνεια δεν βρηκες να πεις εσυ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Συγχωρεισαι ομως επειδη εισαι μουναρα!

Μακια! Μακια!! Μακια (στα καλοδουλεμενα τα μουνακια)!!!

Ναι συγουρα για την πορνεια αλλα εχεις να μου πεις εσυ καμια καλυτερη  χωρα με ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΡΑΝΣ Χειρουργημενες η αχειρουργητες?????

Διοτη η Βραζιλια Φημιζεται :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εγω προσωπικα τρελαθικα απο αυτες που ειδα κουκλα μου χωρης  να θελω να μειωσο καμια μας ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ποια τραβελοχτυπημένα ρε φίλε Βαλέ; εγώ δεν ενδιαφέρομαι. σχολιαστής είμαι.
btw, ο Τσιμιτσέλης κάνει jump service και παίζει διαγώνιος, αλλά κατ' ανάγκη γίνεται και πασαδόρος

Επειδη εχεις βαλει την κλωνο μου στο αβαταρ συγχωρεισαι για το φιλε. Σπασμωδικο ηταν, δεν το παρεξηγω.

Αντε και σχολιαστης στο Κους Κους το μεσημερι μαζι με τον Παπανωτα.

Μακια! Μακια!! Μακια (στα ροδαλα σου μαγουλακια)!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom