Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
συγγνώμη κιόλας για το αγαθόν της ερώτησης αλλά....εγώ με 3.000€....πηδάω τίποτα ή πάλι με μαλακία θα την βγάλω?.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Αντε και σχολιαστης στο Κους Κους το μεσημερι μαζι με τον Παπανωτα.

προς το παρόν, δεξιός ψάλτης στην ενορία του Παπα-Νώντα.
να σου ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου από Βαλές να προαχθείς σε Ρήγα, σε τράπουλα καζίνου του Λας Βέγκας

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ναι συγουρα για την πορνεια αλλα εχεις να μου πεις εσυ καμια καλυτερη  χωρα με ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΡΑΝΣ Χειρουργημενες η αχειρουργητες?????

Διοτη η Βραζιλια Φημιζεται :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εγω προσωπικα τρελαθικα απο αυτες που ειδα κουκλα μου χωρης  να θελω να μειωσο καμια μας ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Οι τοπ Βραζιλιανες δουλευουν πριβε σε Νεα Υορκη, Μαιαμι και Λας Βεγκας. Και ειναι οντως κουκλαρες. Και γι'αυτο παιρνουν τρελα λεφτα. Ζητημα χρονου να γινει κι εδω αυτο με ΛΙΓΕΣ και ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ.

Κι εγω σε σουπερ μαρκετ οπως εσυ δουλευω Ευακι.. Αλλα μην εισαι απολυτη για καποιες που δουλευουν πριβε κι εδω και δεν εχουν καει στα ντελα οπως εμεις.

Μακια! Μακια!! Μακια (στα πολυφωτογραφημενα σου βυζακια)!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
συγγνώμη κιόλας για το αγαθόν της ερώτησης αλλά....εγώ με 3.000€....πηδάω τίποτα ή πάλι με μαλακία θα την βγάλω?.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η μαλακία χρεώνεται 100 ευρώ το χύσιμο. κι αν χύσεις στη μάπα γαύρου, πάει 50 ευρώ επιπλέον

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Επειδη εχεις βαλει την κλωνο μου στο αβαταρ συγχωρεισαι για το φιλε. Σπασμωδικο ηταν, δεν το παρεξηγω.

έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια οι κανονισμοί. και να βρει φιλέ το σερβίς, η φάση συνεχίζεται, αρκεί βέβαια να περάσει η μπάλα στο αντίπαλο τερέν

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Γαμάς άνετα!!! Αλλά με τόσα λεφτά βολέψου με αυτό  :jerking: :jerking: :jerking: Κορίτσια πολύ φθηνά χρεώνετε...  :idiot: :uglystupid:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
E δεν ειμαστε και ολες του χωρου ΛΑΙΚΕΣ..........................

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Προς το παρον πηδα το φραχτη. Με τα 3000 πηγαινε Ινδονησια να πηδας για ενα μηνα ολο το νησι.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
E δεν ειμαστε και ολες του χωρου ΛΑΙΚΕΣ..........................
Και πως θα κάνετε αποταμίευση για καμία πλαστική επέμβαση... Σοβαρέψου... Η Εύα ηλίθια είναι που παίρνει μόνο 30 ευρώ; Η μήπως είναι άσχημη; Μάλλον δε σας αρέσουν τα μπουρδέλα εσάς... Η Χειλουδάκη που δούλευε άραγε; :think: :idiot:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλως και το Σουζανακι. Χεστηκες για τα κοκο κοκο που πεταγε η Δαναη και που σε ρουφιανεψε η αλλη. Βρε μηπως ειστε φιλες κι εκανες ετσι τη  διαφημιση σου κι εσυ;;;

Μας ελειψε το ωραιο σου σχολιο. Μεινε και δωσε πληροφοριες για τη Μανια που βγαινει στη Φαληρου.

Μακια! Μακια!! Μακια (στα ακριβοπληρωμενα τα μουνακια)!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να σε ρωτησω με τοσα χρηματα που βγαζης πως γινετε να ποζαρης σε ενα καναπε των 30 ΕΥΡΩ???

Κοιτα τι φτωχια σου και τα σεμενεδακια σου Λαικο πλασματακη μου!!!
Βλεπουμε και εσυ τι χλιδα εκει που εισαι το κατι αλλο !!! τα εχεις ολα κοριτσακι μου!!!
Κατω Πατησια!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και πως θα κάνετε αποταμίευση για καμία πλαστική επέμβαση... Σοβαρέψου... Η Εύα ηλίθια είναι που παίρνει μόνο 30 ευρώ; Η μήπως είναι άσχημη; Μάλλον δε σας αρέσουν τα μπουρδέλα εσάς... Η Χειλουδάκη που δούλευε άραγε; :think: :idiot:

Αλλο το ντελο... Και τις ειδαμε και αυτες που κανουν αποταμιευση απο εδω μεσα. Με γενια, περουκες και χωρις βυζια.

Η Τζενη δεν παρακαλαγε ποτε ομως... Και εκανε την ακριβοτερη βιζιτα ολων των εποχων με τον εισαγγελεα. Για σκεψου λιγο...

Μακια! Μακια!! Μακια (στον διαδικτυακο τον εξυπνακια)!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
κατω πατησια;;;;;εκει μενεις;;;ντροπη σου!!!χαθηκαν τα βπ ρε δαναη; :2funny: :2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Κοιτα τι φτωχια σου και τα σεμενεδακια σου Λαικο πλασματακη μου!!!
Βλεπουμε και εσυ τι χλιδα εκει που εισαι το κατι αλλο !!! τα εχεις ολα κοριτσακι μου!!!
Κατω Πατησια!!!
Τι κακο εχουν τα Πατησια? :idiot:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αλλο το ντελο... Και τις ειδαμε και αυτες που κανουν αποταμιευση απο εδω μεσα. Με γενια, περουκες και χωρις βυζια.

Η Τζενη δεν παρακαλαγε ποτε ομως... Και εκανε την ακριβοτερη βιζιτα ολων των εποχων με τον εισαγγελεα. Για σκεψου λιγο...

Μακια! Μακια!! Μακια (στον διαδικτυακο τον εξυπνακια)!!!
Λογικευτείτε γιατί με την αλαζονεία σας χάνετε πελάτες!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom