You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
Αντε και σχολιαστης στο Κους Κους το μεσημερι μαζι με τον Παπανωτα.
προς το παρόν, δεξιός ψάλτης στην ενορία του Παπα-Νώντα.
να σου ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου από Βαλές να προαχθείς σε Ρήγα, σε τράπουλα καζίνου του Λας Βέγκας
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ναι συγουρα για την πορνεια αλλα εχεις να μου πεις εσυ καμια καλυτερη χωρα με ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΡΑΝΣ Χειρουργημενες η αχειρουργητες?????
Διοτη η Βραζιλια Φημιζεται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω προσωπικα τρελαθικα απο αυτες που ειδα κουκλα μου χωρης να θελω να μειωσο καμια μας ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Οι τοπ Βραζιλιανες δουλευουν πριβε σε Νεα Υορκη, Μαιαμι και Λας Βεγκας. Και ειναι οντως κουκλαρες. Και γι'αυτο παιρνουν τρελα λεφτα. Ζητημα χρονου να γινει κι εδω αυτο με ΛΙΓΕΣ και ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ.
Κι εγω σε σουπερ μαρκετ οπως εσυ δουλευω Ευακι.. Αλλα μην εισαι απολυτη για καποιες που δουλευουν πριβε κι εδω και δεν εχουν καει στα ντελα οπως εμεις.
Μακια! Μακια!! Μακια (στα πολυφωτογραφημενα σου βυζακια)!!!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
συγγνώμη κιόλας για το αγαθόν της ερώτησης αλλά....εγώ με 3.000€....πηδάω τίποτα ή πάλι με μαλακία θα την βγάλω?..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η μαλακία χρεώνεται 100 ευρώ το χύσιμο. κι αν χύσεις στη μάπα γαύρου, πάει 50 ευρώ επιπλέον
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
Επειδη εχεις βαλει την κλωνο μου στο αβαταρ συγχωρεισαι για το φιλε. Σπασμωδικο ηταν, δεν το παρεξηγω.
έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια οι κανονισμοί. και να βρει φιλέ το σερβίς, η φάση συνεχίζεται, αρκεί βέβαια να περάσει η μπάλα στο αντίπαλο τερέν
Γαμάς άνετα!!! Αλλά με τόσα λεφτά βολέψου με αυτόσυγγνώμη κιόλας για το αγαθόν της ερώτησης αλλά....εγώ με 3.000€....πηδάω τίποτα ή πάλι με μαλακία θα την βγάλω?..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
που πας βρε φτωχε!!!θελεις να γαμησεις με 3000συγγνώμη κιόλας για το αγαθόν της ερώτησης αλλά....εγώ με 3.000€....πηδάω τίποτα ή πάλι με μαλακία θα την βγάλω?..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
E δεν ειμαστε και ολες του χωρου ΛΑΙΚΕΣ..........................
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Προς το παρον πηδα το φραχτη. Με τα 3000 πηγαινε Ινδονησια να πηδας για ενα μηνα ολο το νησι.συγγνώμη κιόλας για το αγαθόν της ερώτησης αλλά....εγώ με 3.000€....πηδάω τίποτα ή πάλι με μαλακία θα την βγάλω?..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και πως θα κάνετε αποταμίευση για καμία πλαστική επέμβαση... Σοβαρέψου... Η Εύα ηλίθια είναι που παίρνει μόνο 30 ευρώ; Η μήπως είναι άσχημη; Μάλλον δε σας αρέσουν τα μπουρδέλα εσάς... Η Χειλουδάκη που δούλευε άραγε;E δεν ειμαστε και ολες του χωρου ΛΑΙΚΕΣ..........................

Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλως και το Σουζανακι. Χεστηκες για τα κοκο κοκο που πεταγε η Δαναη και που σε ρουφιανεψε η αλλη. Βρε μηπως ειστε φιλες κι εκανες ετσι τη διαφημιση σου κι εσυ;;;
Μας ελειψε το ωραιο σου σχολιο. Μεινε και δωσε πληροφοριες για τη Μανια που βγαινει στη Φαληρου.
Μακια! Μακια!! Μακια (στα ακριβοπληρωμενα τα μουνακια)!!!
Μας ελειψε το ωραιο σου σχολιο. Μεινε και δωσε πληροφοριες για τη Μανια που βγαινει στη Φαληρου.
Μακια! Μακια!! Μακια (στα ακριβοπληρωμενα τα μουνακια)!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σωστ'η....έφυγαααα.......Προς το παρον πηδα το φραχτη. Με τα 3000 πηγαινε Ινδονησια να πηδας για ενα μηνα ολο το νησι.

aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να σε ρωτησω με τοσα χρηματα που βγαζης πως γινετε να ποζαρης σε ενα καναπε των 30 ΕΥΡΩ???
Κοιτα τι φτωχια σου και τα σεμενεδακια σου Λαικο πλασματακη μου!!!
Βλεπουμε και εσυ τι χλιδα εκει που εισαι το κατι αλλο !!! τα εχεις ολα κοριτσακι μου!!!
Κατω Πατησια!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και πως θα κάνετε αποταμίευση για καμία πλαστική επέμβαση... Σοβαρέψου... Η Εύα ηλίθια είναι που παίρνει μόνο 30 ευρώ; Η μήπως είναι άσχημη; Μάλλον δε σας αρέσουν τα μπουρδέλα εσάς... Η Χειλουδάκη που δούλευε άραγε;![]()
![]()
Αλλο το ντελο... Και τις ειδαμε και αυτες που κανουν αποταμιευση απο εδω μεσα. Με γενια, περουκες και χωρις βυζια.
Η Τζενη δεν παρακαλαγε ποτε ομως... Και εκανε την ακριβοτερη βιζιτα ολων των εποχων με τον εισαγγελεα. Για σκεψου λιγο...
Μακια! Μακια!! Μακια (στον διαδικτυακο τον εξυπνακια)!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
κατω πατησια;;;;;εκει μενεις;;;ντροπη σου!!!χαθηκαν τα βπ ρε δαναη;

Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Τι κακο εχουν τα Πατησια?
Κοιτα τι φτωχια σου και τα σεμενεδακια σου Λαικο πλασματακη μου!!!
Βλεπουμε και εσυ τι χλιδα εκει που εισαι το κατι αλλο !!! τα εχεις ολα κοριτσακι μου!!!
Κατω Πατησια!!!

Λογικευτείτε γιατί με την αλαζονεία σας χάνετε πελάτες!!!Αλλο το ντελο... Και τις ειδαμε και αυτες που κανουν αποταμιευση απο εδω μεσα. Με γενια, περουκες και χωρις βυζια.
Η Τζενη δεν παρακαλαγε ποτε ομως... Και εκανε την ακριβοτερη βιζιτα ολων των εποχων με τον εισαγγελεα. Για σκεψου λιγο...
Μακια! Μακια!! Μακια (στον διαδικτυακο τον εξυπνακια)!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
αντε ρε λαικε και εσυΛογικευτείτε γιατί με την αλαζονεία σας χάνετε πελάτες!!!

lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
που εσυ τρελη καυλα μου εσυ;σε χασαμεΤι κακο εχουν τα Πατησια?![]()

Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Λογικευτείτε γιατί με την αλαζονεία σας χάνετε πελάτες!!!
Αν σου αρεσει.
If you want the girl next door... go next door!
Mακια! Μακια!! Μακια (στα αλαφιασμενα πελατακια)!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 123K