Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
"μυρισε" το θεμα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να σε ρωτησω με τοσα χρηματα που βγαζης πως γινετε να ποζαρης σε ενα καναπε των 30 ΕΥΡΩ???

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Για να τελειώνουμε με το θέμα σας λέω τα εξής
Μπορεί εσύ ζετα και εσύ Αλίκη να είσαστε μουναρες και να κοστολογείτε τον εαυτό σας 2000 – 3000 και 5000 χιλιάδες ευρώ την ώρα
Μαγκιά σας & συνεχίστε να το κάνετε όσο βρίσκετε μαλάκες που τα δίνουν
Αλλά στο παζάρι υπάρχουν εξίσου καλά μπουνιά ίσως και καλύτερα με πολύ πιο προσβασιμες τιμές τον 200 – 300 ευρώ την ώρα
Τώρα αν σε κάνει να αισθάνεσαι κάτι ξεχωριστό νομίζοντας ότι επειδή έχεις μεγάλο κασέ είσαι και ξεχωριστή αυτό είναι δικό σου θέμα

Το διαταυτα είναι πως υπέροχα τραβέλια & πανέμορφα δεν έχουν της τιμές που εσύ λες….
Αν τα παίρνεις είσαι μάγκας και συνέχισε
φιλιά

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Καποιες απο εμας απευθυνονται σε ενα αλλο κοινο για το οποιο τα 1500-2000 ευρω ειναι ενα φυσιολογικο ποσο. Οτι πληρωσεις θα παρεις. Πρεπει δηλαδη ολες να εχουμε μετατρεψει τα σπιτια που ζουμε σε μπουρδελα με πενηνταρικο; Καιρος ηταν να ερθει αυτο το συστημα στην Ελλαδα! ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν ακριβοπληρωμενα κωλ γκερλ τρανσεξουαλ... εννοειται βεβαια δεν θα τα σκασεις στον ερασιτεχνη... ετσι δεν ειναι;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Ωραίο το αστείο...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
...και στο τελος η Βαλεντινα τα εγραψε ολα στο βιβλιο της.
και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πιστευω αγαπητη Δαναη πως ακομα δεν ειδαμε τιποτα.
Περιμενω κοστολογιο απο Λιλα,Βαλεντινα,
και θα βγαλω το τελικο πορισμα.
Στην πουτανα πουτανιες δεν περνανε.

Παραμυρισε αγαπητε Ιblis δεν νομιζης????
URL]]

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτο το πμ μου εφτασε σαν απαντηση τη ζετας

ZETA-TRANSSEXY
Νέος

Συνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι ιερόδουλη/CG/ζιγκολό

Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: katexhs στις: σήμερα στις 13:51 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή 

--------------------------------------------------------------------------------
Γειά σου και σε ευχαριστώ που επικοινώνησες μαζί μου. Οι συναντήσεις κανονίζονται στο μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στο Κεφαλάρι όπου  κανονίζεται το οικονομικό θέμα (2000 ευρώ για περιποίηση και επαφή - όχι ανώμαλα- μία ώρα).

Το κινητό μου τηλέφωνο είναι στη διάθεσή σου για οτιδήποτε θελήσεις ΑΝ πραγματικά ενδιαφέρεσαι. 

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτο το πμ μου εφτασε σαν απαντηση τη ζετας

ZETA-TRANSSEXY
Νέος

Συνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι ιερόδουλη/CG/ζιγκολό

Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: katexhs στις: σήμερα στις 13:51 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή   

--------------------------------------------------------------------------------
Γειά σου και σε ευχαριστώ που επικοινώνησες μαζί μου. Οι συναντήσεις κανονίζονται στο μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στο Κεφαλάρι όπου  κανονίζεται το οικονομικό θέμα (2000 ευρώ για περιποίηση και επαφή - όχι ανώμαλα- μία ώρα).

Το κινητό μου τηλέφωνο είναι στη διάθεσή σου για οτιδήποτε θελήσεις ΑΝ πραγματικά ενδιαφέρεσαι. 
και απανταω......
δεν τον χωνο καλητερα σε ενα τουβλο?????????πιο στενη τρυπα θα εχει :dancing: :dancing:σιγα μην δωσω  2000ε σε εναν πουστη επιδη εβαλε ενα ζευγαρι βιζια

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πατηστε πανω αριστερα στο μπανερακι της Νταιανα,
η οποια κανει και γαμω τα προγραμματα,
να δειτε ποσα χρεωνει/ωρα.

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
0
δινουμε 2000 και καπότες δικές μας....
μην μπει μεσα το κοριτσι....
ασε που μπορει να παρει καμια καποτα VIP και να την χρεώσει 300 ευρα κιολας

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ολα αυτα που λετε ισχυουν για τα σουπερ μαρκετ πορνεια (σαιτ στο ιντερνετ) και αποτι καταλαβαινω καμια σας δεν εχει ιδεα τι γινεται σε πιο πριβε κυκλωματα.
εισε και αλιθωρος θες και 1500-2000ε?σιγα τον πουστη που θα γαμισουμε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κοριτσια για ηρεμια με της τιμες γιατη πριν 10 μηνες που ειμουνα Βραζιλια παιζανε κοριτσια Τρανς που ηταν θεες χειρουργημενες και αχειρουργητες ;) ;) ;) ;) και περνανε 50 ευρω για μια βραδια  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) και οχι για 10 λεπτακια  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) βεβαια η αναλογια του νομισματος τους ειναι διαφορετικη αλλα παντως ουτε 2000 χιλιαδες αλλα ουτε και 1000 ηταν  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Οποτε ΗΡΕΜΙΑ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοριτσια για ηρεμια με της τιμες γιατη πριν 10 μηνες που ειμουνα Βραζιλια παιζανε κοριτσια Τρανς που ηταν θεες χειρουργημενες και αχειρουργητες ;) ;) ;) ;) και περνανε 50 ευρω για μια βραδια  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) και οχι για 10 λεπτακια  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) βεβαια η αναλογια του νομισματος τους ειναι διαφορετικη αλλα παντως ουτε 2000 χιλιαδες αλλα ουτε και 1000 ηταν  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Οποτε ΗΡΕΜΙΑ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
πες τα βρε θεα γιατι πανε να μας περασουν για αμερικανακια του στολου που ερχοταν καποτε στην τρουμπα οπως τα βλεπαμε στις ελινικες ταινιες

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

οντωσ στην βραζιλια η τιμη κυμαινεται στα επιπεδα που ανεφερεσ αλλα σε δολλαρια.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Δυστηχως αλλα και ισως ευτηχως για εσας υπαρχουν καποιες οπου δουλευουν τελειως ερασιτεχνικα και περνουν παρα πολυ λιγα και σε αυτο δεν συμφωνω, γιατι ετσι χαλανε και το μεροκαματο
Μην κολατε με 5-10 περιπτωσεις ΤΡΑΝΣ επιβιωσεις και μονο ....
εξαλου εγω εχω ολοκληρο προγραμμα και οπως ολες οι σωστες επαγγελματιες του χωρου ... οποτε εχω και τις απαιτησεις μου ... ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΗ
πως το είπες ;μεροκάματο;
όχι και να δουλευεις και για ένακομματι ψωμί.
συγνώμη αλλά θέλεις δηλαδή να πιστέψουμε ότι υπάρχουν άτομα που πληρώνουν τόσα χρήματα για ένα ραντεβου;
sorry για μία ώρα ήθελα να πω.
Και μετά λέμε ότι παίρνει πολλά ο κριστ ρονάλντο

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
σε δολαρια αλλα εδω τα υπολογιζουμε σε ευρο...για αυτο λεει 50ε

μαλιστα σε περιοχεσ οπωσ σαντοσ οπου τισ ψωνιζεισ απο γνωστα κλαμπ οπωσ το abc η παραναγκουα η τιμη μπορει να ειναι ακομη χαμηλοτερη.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απο προσωπικη εμπειρια παντως σχεδον σε ολες τις προαναφερθησες χωρες γινεται παζαρεμα...τοσο οι Αγγλοι (απο 200 gbp σε παζαρευουν μεχρι και για 100!) οσο και οι ιρλανδοι (λιγοτερο! απο 300ε σε παζαρευουν για 250!) αλλα και οι ευκαταστατοι Νορβηγοι (απο 2500-3000nok σε παζαρευουν για 2000nok!)
καλησπέρα νάντια, δύσκολοι οι καιροί πανευρωπαικά.
κάτι τέτοια βλέπει ο Κουλούρης που τον έκραζαν με το παρατήριο τιμών του και δικαιώνεται.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τι μας λενε  βρε Ευα θα μας κουφανουν εδω τα ατομα. Δηλαδη Βυζιτα και παιρνεις Αυτοκινητο??  Αντε αγορια πηγαινετε για σιλικονες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom