Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Γνωρίζει κάποιος την Αλίκη ή είναι κορίτσι φάντασμα?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μωρο μου ποσες φορες θα το πω; εδω μεσα μπαινω για την παρεα, την κουβεντουλα και τον χαβαλε...

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ολα αυτα που λετε ισχυουν για τα σουπερ μαρκετ πορνεια (σαιτ στο ιντερνετ) και αποτι καταλαβαινω καμια σας δεν εχει ιδεα τι γινεται σε πιο πριβε κυκλωματα.
κοριτσάκι μου γλυκό αφού έχεις πρόσβαση στα πριβέ κυκλώματα τι κανεις εδώ στην πλέμπα?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Υπαρχουν και ανθρωποι που αναζητουν μια αλλη εμπειρια πιο χλιδατη... Κι εδω εχουμε ατομα που δουλευουν στις γκαρσονιερες που ζουν για ψιχουλα αλλα δεν βγαζουν τετοια ζηλεια και τετοιο μισος...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ειμαι εδω επειδη γουσταρω πολυ καποια ατομα που ποσταρουν και μου αρεσει το κλιμα... Το οτι δουλευω αλλιως θα επρεπε να μου απαγορευει να μπαινω; Η να ντρεπομαι να πω ποσα παιρνω; Για ηρεμησε λιγο λοιπον...

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Τι είπες ρε κοπελιά, έχεις περάσει πρόσφατα απο το εξοχικό της Δανάης στη Σαρωνίδα να καταλάβεις τι θα πει χλιδή?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι είπες ρε κοπελιά, έχεις περάσει πρόσφατα απο το εξοχικό της Δανάης στη Σαρωνίδα να καταλάβεις τι θα πει χλιδή?

Ναι ωραιο το λιωμενο .....!!!!
Τα καταφερε τελικα....!!!
ποτε με το καλο το λουτρο;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μωρο μου ποσες φορες θα το πω; εδω μεσα μπαινω για την παρεα, την κουβεντουλα και τον χαβαλε...
Τοτε να μαθης να σεβεσε ολα τα ατομα που μπαινουν εδω μεσα και να μην τα προσβαλης καθε λιγο και λιγακι γιατι αν εισαι αυτο που δειχνης στους τροπους σου,  εδω μεσα κανενας δεν θα σου εδινε μια δραχμη. Και ουτε για φτυσιμο

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τοτε να μαθης να σεβεσε ολα τα ατομα που μπαινουν εδω μεσα και να μην τα προσβαλης καθε λιγο και λιγακι γιατι αν εισαι αυτο που δειχνης στους τροπους σου,  εδω μεσα κανενας δεν θα σου εδινε μια δραχμη. Και ουτε για φτυσιμο

Τi μου ειπες μολις τωρα κουκλιτσα μου; Οτι δεν θα με επαιρνες βιζιτα; Το ξερω οτι ξυπναω τον αντρα μεσα σου... αλλα τοσο πολυ;

misterb

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
Καλησπερα κοριτσια, υπαρχει καμια εδω που να κανει καλο deepthoat/gagging? περιμενω πμ

ZETA-TRANSSEXY

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η κάθε μία από εμάς που κάνει αυτή τη δουλειά έχει επιλέξει έναν τρόπο που την βολεύει και που της αποφέρει τα χρήματα που επιθυμεί.Όπως βλέπω η καθεμία δουλεύει διαφορετικά και αυτό είναι πολύ καλό για τις τρανσέξουαλ γιατί έτσι απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο.Δεν κοροϊδεύω κανέναν ζητώντας αυτά τα χρήματα, ξέρω ότι κάποιοι μου τα δίνουν και έτσι μόνο θέλω να δουλεύω.Όλοι οι υπόλοιποι μπορεί να μην με αφορούν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ αλλά θα χαρώ να τα λέμε μέσα από εδώ γιατί γνώρισα μέχρι τώρα πολύ ευγενικά άτομα. Πολλά φιλάκια!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πωπω... βγηκαν ολες με τα τεφτερια... Συγγρου τοσο... Καβαλας τοσο... Λονδινο, Ιρλανδια, Ουγγαρια... τωρα Σαραφης και στα Τρικαλα! Παρτε το χαμπαρι... η καθεμια δουλευει οπως θελει. Υπαρχουν κοριτσακια που γαμιουνται για 20 ευρω και αλλα που παιρνουν 5000 τη βιζιτα. Το ιδιο ισχυει και στις τρανς... Καλα που ζειτε;;;
Αυτες που γραφουν το αντιθετο....
ΑΠΛΑ εχουν περιορισμενη εικονα του τι γινεται...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλακια στα Καυλωμενα μου Μωρα !!!
παω να ρουφηξω ενα πελατη !!! και ερχομαι......!!!

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
...πείτε κάτι δεν τελείωσε κ ο κόσμος....

....ή μήπως...?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
hotyancd ,
εσυ ποσα πληρωσες για Αλικη?
και γιατι απο τοτε επεσες στην κατηγορια στουντιο?
σου τελειωσαν τα χρηματα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Αλικη χαλαρωσε λιγο και πηρες πολη  φορα καμαρι μου.΅
Ασε εμας να ειμαστε  ψιλικατζουδες και παιρνε εσυ  και 100.000 ευρο.Μας το λες για να ζηλεψουμε? για να φανταστουμε πως εισαι τοσο ομορφη με τεραστιο πουλι και απιστευτο σωμα και οποιος γερμανος σε δει τρεχει στην τραπεζα και σηκωνει ολο του το εισοδημα για παρτυ σου.Ε ωραια! Μπραβο σου!
Αλλα βρε Αλικακι μαυτα που λες μονο  ειρωνικα γελια προκαλεις.Καμμια  δεν καθεται να λέει τοσο χοντρες βλακειες.Δεν υπαρχουν πια τρελα ποσα στην πορνεια παρτο χαμπαρι.Η πορνεια εχει πια τοση περαση που σε λιγο   θα ημαστε περισοτερες απο τους πελατες.Και διαβασε και κανενα blog να μαθεις την πτωση που εχει το επαγγελμα ανα την   Ευρωπη.Μη τα λες  αγνοωντας οιτ καποιοι ανθρωποι ενημερονονται και  ξερουν...και μην τους ειρωνευεσαι...αλλο να σου τυχει  ζουμερος φραγκατος πελατης και αλλο να εχεις ταριφα τετοια ποσα....εδω απιστευτες τρανς με δικο τους site οργανομενες και με conne  και τετοια ποσα δεν αναφερουν ακομα και στην χωρα που ζεις...Θελεις να σου δωσο URL  να δεις?Να δεις κορμια και οργανα που δεν φανταζεσαι πως υπαρχουν?
Και αν εισαι ωραια μπραβο σου αλλα...αν εσυ στο ειδος σου περνεις τοσα πολλα η Αλεξανδρατου στο ειδος της πρεπει να χρεωνει τα τετραπλασια και καποια μοντελα που καρατσεκαρισμενα  κανουνε τις βιζιτουλες τους πρεπει να ειναι γαμισακι και διαμερισμα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom