You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εχω παρει αυτη που μπαινει εδω ,καμμια αλλη!!και που εισαι χαιρομαι που μιλαω μαζι σου!
αυτη που σου λεω εγω ειναι ΑΡΙΣΤΗ.
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
νασαι καλα
καλο βραδυ μαγκες και κουκλες τα λεμε...
καλο βραδυ μαγκες και κουκλες τα λεμε...
psaxnome28
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Φιλε boubouna η νάντια εκτος οτι ειναι καύλα, ειναι superεπαγγελματιας σε αυτο που κανει...
οντος υπαρχη κινδινος καψούρας.....
paliotomaro
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε boubouna η νάντια εκτος οτι ειναι καύλα, ειναι superεπαγγελματιας σε αυτο που κανει...
Καταρχην να μας πεις ποια Ναντια, αυτη που λεει αυτος ο Πατατας συνεχως, η αυτη που μπαινει εδω με κατι εκθεσεις..
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Μόλις μπήκα κι εγώ μετά την Παρασκευή και είδα
νέο αίμα.
Παραείσαι όμορφη Ζέτα. Να μην σου κάνω τώρα περιττά
κοπλιμέντα.
Περιμένουμε νέα και φωτό σου.
νέο αίμα.
κοπλιμέντα.
ZETA-TRANSSEXY
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μόλις μπήκα κι εγώ μετά την Παρασκευή και είδα
νέο αίμα.
κοπλιμέντα.
Kαλημέρα και σε σένα! Σ'ευχαριστώ πολύ
ZETA-TRANSSEXY
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όπως σας υποσχέθηκα θα απαντήσω σε όλα σας τα μηνύματα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που μου δείχνετε, είστε όλοι υπέροχοι! Τα υπόλοιπα μηνύματα από αύριο όμως.Να είστε όλοι καλά!
Από: ZETA-TRANSSEXY στις: σήμερα στις 13:27
Γειά σου και σε ευχαριστώ που επικοινώνησες μαζί μου. Οι συναντήσεις κανονίζονται στο μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στο Κεφαλάρι όπου κανονίζεται το οικονομικό θέμα (2000 ευρώ για περιποίηση και επαφή - όχι ανώμαλα- μία ώρα).
Το κινητό μου τηλέφωνο είναι στη διάθεσή σου για οτιδήποτε θελήσεις ΑΝ πραγματικά ενδιαφέρεσαι.
Aγαπητοί συναγωνιστές,
Σε συνέχεια του προσωπικού μου μηνύματος προς την συμπαθέστατη Ζέτα, έλαβα την παραπάνω απάντηση, η οποία ομολογουμένως με άφησε άφωνο.
Εικρινά δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό λάθος στον αριθμό των χρημάτων τα οποία ζητάει η ομολογουμένως όμορφη Ζέτα. Σε περίπτωση όμως όπου αυτό το οποίο μπορείτε να διαβάσετε όλοι σας είναι σωστό (φαντάζομαι ότι θα το επαληθεύσει η ίδια η Ζέτα), τότε μιλάμε για κάτι τελείως ασυνήθιστο στο topic.
Όταν ξεκίνησα τη δημιουργία του topic μας, ειλικρινα δεν περίμενα να έχει τέτοια ανταπόκριση και ο απώτερος στόχος μου ήταν η ανταλλαγή πληροφοριών, έτσι ώστε να μπορούμε να γευόμαστε όμορφες στιγμές με όμορφες τρανς, χωρίς φυσικά να χριάζεται να πουλήσουμε τις οικίες μας....
1. Προσωπικά έχω περάσει πανέμορφα με τη Δανάη, με αντίτιμο ένα άκρως λογικό ποσό.
2. Έχω μιλήσει με τη Σύλβια και την Αλίκη, τις οποίες εύχομαι να συναντήσω σύντομα, και συζητώντας το δωράκι τους δεν εξεπλάγην καθόλου με τις λογικές τους απαιτήσεις.
3. Η Νάντια, η οποία έχει αναφερθεί πολλές φορές και είναι επίσης ενεργό μέλος στο topic ζητάει πάντοτε ένα πολύ λογικό δωράκι για τις υπηρεσίες της.
Θεωρώ ότι όλες οι προαναφερθείσες κουκλάρες ικανοποιούνε σίγουρα τα γούστα καθε απαιτητικού λάτρη των όμορφων τρανς, χωρίς να χρειάζεται να αιτηθεί σε κάποια από της τράπεζες της Ελληνική επικράτειας δανειοδότηση, η οποία θα τον βοηθήσει να καλύψει τις ερωτικές του επιθυμίες...
Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ότι παρόλο που δεν γράφω συχνά, παρακολουθώ τις εξελίξεις των συζητήσεων με μεγάλη προσοχή. Το μήνυμα όμως της πιθανής μελλοντικής φίλης Ζέτας, με προέτρεψε στην αποστολή αυτού του μηνύματος έτσι ώστε να ακούσω τη γνώμη όλων των τρανς που συμμετέχουν στο topic, όπως φυσικά και όλων των συναγωνιστών.
Με εκτίμηση,
tzogarw (founder)
Γειά σου και σε ευχαριστώ που επικοινώνησες μαζί μου. Οι συναντήσεις κανονίζονται στο μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στο Κεφαλάρι όπου κανονίζεται το οικονομικό θέμα (2000 ευρώ για περιποίηση και επαφή - όχι ανώμαλα- μία ώρα).
Το κινητό μου τηλέφωνο είναι στη διάθεσή σου για οτιδήποτε θελήσεις ΑΝ πραγματικά ενδιαφέρεσαι.
Aγαπητοί συναγωνιστές,
Σε συνέχεια του προσωπικού μου μηνύματος προς την συμπαθέστατη Ζέτα, έλαβα την παραπάνω απάντηση, η οποία ομολογουμένως με άφησε άφωνο.
Εικρινά δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό λάθος στον αριθμό των χρημάτων τα οποία ζητάει η ομολογουμένως όμορφη Ζέτα. Σε περίπτωση όμως όπου αυτό το οποίο μπορείτε να διαβάσετε όλοι σας είναι σωστό (φαντάζομαι ότι θα το επαληθεύσει η ίδια η Ζέτα), τότε μιλάμε για κάτι τελείως ασυνήθιστο στο topic.
Όταν ξεκίνησα τη δημιουργία του topic μας, ειλικρινα δεν περίμενα να έχει τέτοια ανταπόκριση και ο απώτερος στόχος μου ήταν η ανταλλαγή πληροφοριών, έτσι ώστε να μπορούμε να γευόμαστε όμορφες στιγμές με όμορφες τρανς, χωρίς φυσικά να χριάζεται να πουλήσουμε τις οικίες μας....
1. Προσωπικά έχω περάσει πανέμορφα με τη Δανάη, με αντίτιμο ένα άκρως λογικό ποσό.
2. Έχω μιλήσει με τη Σύλβια και την Αλίκη, τις οποίες εύχομαι να συναντήσω σύντομα, και συζητώντας το δωράκι τους δεν εξεπλάγην καθόλου με τις λογικές τους απαιτήσεις.
3. Η Νάντια, η οποία έχει αναφερθεί πολλές φορές και είναι επίσης ενεργό μέλος στο topic ζητάει πάντοτε ένα πολύ λογικό δωράκι για τις υπηρεσίες της.
Θεωρώ ότι όλες οι προαναφερθείσες κουκλάρες ικανοποιούνε σίγουρα τα γούστα καθε απαιτητικού λάτρη των όμορφων τρανς, χωρίς να χρειάζεται να αιτηθεί σε κάποια από της τράπεζες της Ελληνική επικράτειας δανειοδότηση, η οποία θα τον βοηθήσει να καλύψει τις ερωτικές του επιθυμίες...
Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ότι παρόλο που δεν γράφω συχνά, παρακολουθώ τις εξελίξεις των συζητήσεων με μεγάλη προσοχή. Το μήνυμα όμως της πιθανής μελλοντικής φίλης Ζέτας, με προέτρεψε στην αποστολή αυτού του μηνύματος έτσι ώστε να ακούσω τη γνώμη όλων των τρανς που συμμετέχουν στο topic, όπως φυσικά και όλων των συναγωνιστών.
Με εκτίμηση,
tzogarw (founder)
Η το νερό φταίει ή η ζέστη
τραγικο παντως
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Aγαπητοί συναγωνιστές,
Με εκτίμηση,
tzogarw (founder)
Kαλησπερα και απο μενα!!!
Δεν νομιζω να σου ειπα αγαπητε φιλε το δωρο μου ποτε....
Εξαλου και το δικο μου αρχιζει απο 1.500 και το ξερουν αρκετοι απο εδω...
Πρεπει αρκετοι απο εσας να καταλαβουν οτι εμεις που δουλευουμε επαγγελματικα και με αναλογα τις υπηρεσιες μας ζηταμε και το αναλογο Δωρακι....
Δυστηχως αλλα και ισως ευτηχως για εσας υπαρχουν καποιες οπου δουλευουν τελειως ερασιτεχνικα και περνουν παρα πολυ λιγα και σε αυτο δεν συμφωνω, γιατι ετσι χαλανε και το μεροκαματο .....Οπου δυστηχως οι ερασιτεχνες Τραβεστι εριξαν πολυ τις τιμες και αυτο επηρρεαζει ολη την αγορα....
Η φιλη μας αν ειναι ετσι , για εμενα ειναι πολυ λογικα αυτα που ζηταει , γιατι φαινεται πολυ ομορφη .... και η ομορφια και οι υπηρεσιες φιλοι μου καιρος ειναι να καταλαβετε οτι πληρωνονται!!!
Μην κολατε με 5-10 περιπτωσεις ΤΡΑΝΣ επιβιωσεις και μονο ....
εξαλου εγω εχω ολοκληρο προγραμμα και οπως ολες οι σωστες επαγγελματιες του χωρου ... οποτε εχω και τις απαιτησεις μου ... ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΗ......Υπαρχουν και οι αλλες λυσεις του απλα χυσηματος.......!!!
psaxnome28
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πατε καλα η παλαβοσατε απο την ζεστη ????
καντε ενα περασμα απο site να δειτε κατι μουναρεσ trans και πανο απο 300-400 κατοσταρικα δεν περνουν....
μιλαμε για μουναρες τωρα,οχι μαλακιες.....
ακου 2000 & 1500
μηπως θελει και κανα οικοπεδο ???
καντε ενα περασμα απο site να δειτε κατι μουναρεσ trans και πανο απο 300-400 κατοσταρικα δεν περνουν....
μιλαμε για μουναρες τωρα,οχι μαλακιες.....
ακου 2000 & 1500
μηπως θελει και κανα οικοπεδο ???
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και η καθε μια απο εμας απλα ζηταει οτι θελει και οτι πιστευει γι αυτη......
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!
Και ο καθε ενας απο εσας περνει οτι τον βολευει......!!!
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!
Και ο καθε ενας απο εσας περνει οτι τον βολευει......!!!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και εδω που ειμαι εχει καποια που ζηταει απο 3.οοο και πανω....
Μην τρελαινεστε με τα πενηνταρακια που σας εχουν μαθει.......
Και εδω που ειμαι εχει καποια που ζηταει απο 3.οοο και πανω....
Δεν έγινε καμιά αναφορά για πενηνταράκια κουκλάρα Αλίκη. Απλά δεν είναι δυνατόν να ισωπεδώνουμε τα πάντα. Αν εσένα σου φένεται νορμάλ το ποσό των 2000 ευρώ για μία ώρα τότε πάμε όλοι πάσο.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν έγινε καμιά αναφορά για πενηνταράκια κουκλάρα Αλίκη. Απλά δεν είναι δυνατόν να ισωπεδώνουμε τα πάντα. Αν εσένα σου φένεται νορμάλ το ποσό των 2000 ευρώ για μία ώρα τότε πάμε όλοι πάσο.
Στην τελικη μη με μισειτε που δεν απευθυνομαι σε σας!!!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καποιες απο εμας απευθυνονται σε ενα αλλο κοινο για το οποιο τα 1500-2000 ευρω ειναι ενα φυσιολογικο ποσο. Οτι πληρωσεις θα παρεις. Πρεπει δηλαδη ολες να εχουμε μετατρεψει τα σπιτια που ζουμε σε μπουρδελα με πενηνταρικο; Καιρος ηταν να ερθει αυτο το συστημα στην Ελλαδα! ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν ακριβοπληρωμενα κωλ γκερλ τρανσεξουαλ... εννοειται βεβαια δεν θα τα σκασεις στον ερασιτεχνη... ετσι δεν ειναι;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K