Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ρε παιδια χαλαρωστε μην  βριζετε τις τρανς.εχουν τραβήξει και αυτες τα ζορια τους. :think:αυτη την παλιοπουστρα την λιλα να κραζετε.την κακογαμημενη.να την κανουν ban oi mods.ουστ λουγκρα.α και μην ξεχασω αν σε εχει γαμησει κανενας να μου τον γνωρισεις να του υποκλιθω για τον αθλο που εκανε

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι γουστάρεις μωρή πουστόγρια ? Ξουτ από δω! Ασε τα κορίτσια στην ηρεμία τους. :idiot:
    Καληνυχτα Μωρο μου μην ασχολησε.... τις εφτιαξα....!!!
Καληνυχτα στα δικα μας Μωρα!!!
Κακη ψυχρη και αχαρη στις Κρυφοκουραδομπιφτεκοαδερφουλες μας!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
ρε παιδια χαλαρωστε μην  βριζετε τις τρανς.εχουν τραβήξει και αυτες τα ζορια τους. :think:αυτη την παλιοπουστρα την λιλα να κραζετε.την κακογαμημενη.να την κανουν ban oi mods.ουστ λουγκρα.α και μην ξεχασω αν σε εχει γαμησει κανενας να μου τον γνωρισεις να του υποκλιθω για τον αθλο που εκανε
Σωστός!
Να στείλουμε αν είναι τον εγγονό του Γουσγούνη΅
Πρόσεχε όμως όταν θα υποκλίνεσαι μην είναι πίσω σου κανας Λίλος!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
    Καληνυχτα Μωρο μου μην ασχολησε.... τις εφτιαξα....!!!
Καληνυχτα στα δικα μας Μωρα!!!
Κακη ψυχρη και αχαρη στις Κρυφοκουραδομπιφτεκοαδερφουλες μας!!!
Καλη νυχτα μωράκι μου και όνειρα γλυκά! Μην πολυασχολήσαι με τα κομπλεξόκολα.
 Φιλάκια πολλά. :smitten: :smitten: :smitten:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στο εχω ξαναπει τοσες φορες.... οταν τσαντιζεσαι δεν το ελενχεις... και καθε φορα τα ιδια παθαινεις...... καληνυχτα Μπεμπα μου!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
χαιρετω το αδελφο θρεντ με τη σειρα μου!
επισης καλησπεριζω και τη Ζετα την οποια δυστηχως δεν γνωριζω στην πολυχρονη τρανςοκαριερα μου ως πελατης!!
που δουλευεις κουκλα??σε σπιτι σου?

ΥΓ.καποιοι που το παιζουν υπερανω ας μην το συνεχισουν γιατι ολα εχουν μαζευτει για ολους. . . . .

ZETA-TRANSSEXY

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω το αδελφο θρεντ με τη σειρα μου!
επισης καλησπεριζω και τη Ζετα την οποια δυστηχως δεν γνωριζω στην πολυχρονη τρανςοκαριερα μου ως πελατης!!
που δουλευεις κουκλα??σε σπιτι σου?

ΥΓ.καποιοι που το παιζουν υπερανω ας μην το συνεχισουν γιατι ολα εχουν μαζευτει για ολους. . . . .

Γεια σου μωρο μου, το ψευδωνυμο τελειο:)Απο αυριο σε μηνυματακι τα λεμε ολα.Φιλάκια! :smitten:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ΟΛΑ τα off topic θα διαγραφούν! Όποιος δεν αντέχει τρανς κλπ ασ ΜΗΝ μπαίνει να διαβάζει, είναι τόσο απλό, ΔΕΝ σας το επιβάλει κανείς.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αφου και οι δυο σας δε πατε με τρανς ,τοτε γιατι ειστε σε αυτο το θρεντ και βριζεστε δε το καταλαβαινω??

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Καλή νυχτα σέ όλους. Και καλώς όρισες υπέροχη Ζέτα.

psedelic

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ζετάκι βάλε και μια ολόσωμη...για καληνύχτα!!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
καλησπερα κι απο μενα!!παιδια τα ομορφα κοριτσια που βγαινουν θελουν και κανα πελατη, οχι παρλα κι απο ψητο τιποτα!!..βλεπω απο παραμυθι καλα τα πατε, κανα φραγκο ομως για την φαντασιωση σας δεν δινετε!!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
τι να πω χαμουρευεστε απο το σαιτ μονο!!οτι σας αρεσει χτυπηστε το!!ποσο κανει και ερχομαι οχι παρλα και τιποτε αλλο!!!!!!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
λοιπον για οσους δε γνωριζουν, ναντια και τρανσυλβια ειναι απο τα καλυτερα κομματια για εκφυλες καταστασεις!!!μιλαμε για ζοριλικια και τετοια, γαμω τις τρελλες κανουνε, μεχρι που σας καψουρευουνε!!!μιλαμε για την αισθηση και την ικανοποιηση!!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
προσωπικη εμπειρια και απο τις δυο!!!καλα λογια εχω ακουσει για την δημητρα τρανς, τωρα για τις αλλες ειναι σχετικα καινουργιες εδω, αλλα πιστευω πως το δουλευουνε καλα!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom