Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλως ηρθες ζετα,εισαι πολυ γλυκια και δεν δειχνεις να εχεις .....καλαμι

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Άλλη μία ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωτογραφία επειδή μου το ζήτησε ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος που έχω να δω χρόνια  :smitten:

Nαι μωρό μου. Ταλαιπωρηθηκα πολυ αυτες τις μερες με τη μετακομιση και αποψε χαλαρωνω. Εννοειται το πρωι πηγα για μπανακι κανονικα  :)
καλα μας δινεις δουλεια για το σπιτι! παρε ενα τηλ να ερθω να σε βοηθησω στην μετακομιση

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ψυχουλες μου θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την τεραστια αγαπη που μου δειχνετε! Σημερα δεχτηκα 2.500 προσωπικα μηνυματα απο τα φανς μου που βρισκονται σε καθε γωνια της γης!!! Δυστυχως δεν θα μπορεσω να απαντησω σε ολους, απλα να ξερετε οτι η Βαλεντινα Σταρ Τρανς ειναι αυτο που ειναι χαρη στη δικη σας λατρεια!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Μην το λές έτσι και το πάρουν χαμπάρι και οι εξωγήινοι θα φρακάρει το mail σου! Άσε που θα σε χάσουμε και θα χύσει μαυρο δακρι η Δαναής!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εσεις με εχετε σκλαβωσει με τα πολυ ομορφα λογια σας. Πραγματικα δεν περιμενα τετοια υποδοχη  :) Εισαι πολυ γλυκος  :) :)

:)Ζέτα εδώ μέσα φαίνεσαι για το δέκα το καλό!
Για να πώ την αλήθεια εμενα δεν μεχεις σκλαβώσει! Με έχεις Καυλώσει!  :bigdick:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
καλα μας δινεις δουλεια για το σπιτι! παρε ενα τηλ να ερθω να σε βοηθησω στην μετακομιση
Τι να κάνεις εσύ βρέ με το δίκυκλο που βλέπω στο avatar σου? Θα πάω εγώ με το τρίκυκλο του μπάρμπα μου του μετακοματζή! :thumbsup:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μοτοσακο εχω στο αβαταρ κανονικα εχω αμαξι με πολλα αλογα και ενα πανω στο καπω

ZETA-TRANSSEXY

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω έκανα την καλύτερη επιλογή που διάλεξα αυτό το σάιτ  :) Τι πιο όμορφο μετά από το πρωινό μπανάκι να ξεκουράζομαι στην καινούρια μου βεράντα "παρέα" με τόσους υπέροχους άντρες; :smitten:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
μοτοσακο εχω στο αβαταρ κανονικα εχω αμαξι με πολλα αλογα και ενα πανω στο καπω
Αν είναι έτσι τότε πάς μπροστα! Εγω έχω μόνο ένα Γαϊδαρο αναμεσα στα πόδια , και βρίσκει και κάτω!

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλικαρα μην ακους κανεναν!
βαλε μας καμια ομορφη φωτο να χορτασει το ματι μας!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ξερεις να περνας καλα και γαμιεσε τοσο πολυ που εχωσες το φωτηστικο στον κωλο :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
    Αντε να σας καταλαβαινει και ο κοσμος εδω..... εναν εναν....
που μπαινετε χαλαρα .... γλυκα pm. και καλα.....
και που συντομα εγω η παλιογατα σας ξεσκεπαζω......
Παλιοκοριτσα......

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
    Αντε να σας καταλαβαινει και ο κοσμος εδω..... εναν εναν....
που μπαινετε χαλαρα .... γλυκα pm. και καλα.....
και που συντομα εγω η παλιογατα σας ξεσκεπαζω......
Παλιοκοριτσα......
αφου σου στελνουμε πμ και δεν απαντας πως θες να πουμε τα καλητερα για σενα?????????? οσο για το πμ δεν σου εστηλα καμια γλυκα απλα σε ρωτησα που μπορω να σε βρω αφου εισαι επαγγελματιας τραβεστι οπως λες:think: :think: :think:αλλα ξεχασα εσυ οποιος σου λεει την αληθεια κλωνο τον βλεπεις....ισως γιατι κατι τρεχει με σενα :idiot: :idiot: :idiot:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ευτυχως δηλαδη που ειμαι ασχημος και δεν γαμαω ευνουχους  :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ειμαι κλωνος του τραβελοφονια οποτε να με προσεχεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Αλικη πρεπει να εισαι το καμαρι της ΚΡΗΤΗΣ ΧΟΧΟΧΟ βιζιτα με καλασνικοφ περνεις?Σε γαμανε και ριχνεις?
Και η Αλίκη και η Ζέτα και stars και Δανάη και η Λίλα δείξαν δημόσια φωτογραφίες τους.
Δείξε και σύ μωρη μία και πές που κανεις πιατσα να στείλω να φάς το πήδημα! :bottom:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom