Επισκέπτης
ζετα εισαι τουμπανο...ΤΕΛΟΣ
καλα μας δινεις δουλεια για το σπιτι! παρε ενα τηλ να ερθω να σε βοηθησω στην μετακομισηΆλλη μία ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωτογραφία επειδή μου το ζήτησε ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος που έχω να δω χρόνια
Nαι μωρό μου. Ταλαιπωρηθηκα πολυ αυτες τις μερες με τη μετακομιση και αποψε χαλαρωνω. Εννοειται το πρωι πηγα για μπανακι κανονικα
Ψυχουλες μου θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την τεραστια αγαπη που μου δειχνετε! Σημερα δεχτηκα 2.500 προσωπικα μηνυματα απο τα φανς μου που βρισκονται σε καθε γωνια της γης!!! Δυστυχως δεν θα μπορεσω να απαντησω σε ολους, απλα να ξερετε οτι η Βαλεντινα Σταρ Τρανς ειναι αυτο που ειναι χαρη στη δικη σας λατρεια!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
καλα μας δινεις δουλεια για το σπιτι! παρε ενα τηλ να ερθω να σε βοηθησω στην μετακομιση
Εσεις με εχετε σκλαβωσει με τα πολυ ομορφα λογια σας. Πραγματικα δεν περιμενα τετοια υποδοχη Εισαι πολυ γλυκος
ζετα εισαι τουμπανο...ΤΕΛΟΣ
Τι να κάνεις εσύ βρέ με το δίκυκλο που βλέπω στο avatar σου? Θα πάω εγώ με το τρίκυκλο του μπάρμπα μου του μετακοματζή!καλα μας δινεις δουλεια για το σπιτι! παρε ενα τηλ να ερθω να σε βοηθησω στην μετακομιση
Αν είναι έτσι τότε πάς μπροστα! Εγω έχω μόνο ένα Γαϊδαρο αναμεσα στα πόδια , και βρίσκει και κάτω!μοτοσακο εχω στο αβαταρ κανονικα εχω αμαξι με πολλα αλογα και ενα πανω στο καπω
Ε ρε Μωρο μου δεν μπορω πια με την καθε αγαμητη ....
Αν δεν θελει Τρανς Πλατεια Κουμουνδουρου..... σκληρα και μελαμψα!!!
μια χαρα εισαστε κ τα δυο σας(εσυ κ η ζετα)....συνεχα μην μασας
Βολέψου βρε προς το παρόν με τις φωτό της ξευτ-Λίλας . Εις αύριον τα σπουδαία!
Αντε να σας καταλαβαινει και ο κοσμος εδω..... εναν εναν....ξερεις να περνας καλα και γαμιεσε τοσο πολυ που εχωσες το φωτηστικο στον κωλο
αφου σου στελνουμε πμ και δεν απαντας πως θες να πουμε τα καλητερα για σενα?????????? οσο για το πμ δεν σου εστηλα καμια γλυκα απλα σε ρωτησα που μπορω να σε βρω αφου εισαι επαγγελματιας τραβεστι οπως λες αλλα ξεχασα εσυ οποιος σου λεει την αληθεια κλωνο τον βλεπεις....ισως γιατι κατι τρεχει με σεναΑντε να σας καταλαβαινει και ο κοσμος εδω..... εναν εναν....
που μπαινετε χαλαρα .... γλυκα pm. και καλα.....
και που συντομα εγω η παλιογατα σας ξεσκεπαζω......
Παλιοκοριτσα......
Και η Αλίκη και η Ζέτα και stars και Δανάη και η Λίλα δείξαν δημόσια φωτογραφίες τους.Ευτυχως δηλαδη που ειμαι ασχημος και δεν γαμαω ευνουχους
Ναι ειμαι κλωνος του τραβελοφονια οποτε να με προσεχεις
Αλικη πρεπει να εισαι το καμαρι της ΚΡΗΤΗΣ ΧΟΧΟΧΟ βιζιτα με καλασνικοφ περνεις?Σε γαμανε και ριχνεις?