+10000000000000000000000
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα Λιλα.
ZETA-TRANSSEXY
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχεις ολοσωμη Photo? Μπορεις να βαλεις?
Φυσικά κι έχω και θα βάλω όσες θέλετε αλλά από αύριο.Δεν θέλω να σας κουράσω ούτε να με βαρεθείτε Πάντως είστε όλοι υπέροχοι και πραγματικά σας ευχαριστώ για τα λόγια σας.Με τα άλλα κορίτσια θα χαρώ πολύ να γίνουμε φίλες από εδώ μέσα, δε νομίζω ότι έχει καμία κάτι να ζηλέψει από την άλλη.Καθεμία με τον τύπο της.Και όλες με χαιρέτησαν αμέσως πολύ ευγενικά και γλυκα.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φυσικά κι έχω και θα βάλω όσες θέλετε αλλά από αύριο.Δεν θέλω να σας κουράσω ούτε να με βαρεθείτε Πάντως είστε όλοι υπέροχοι και πραγματικά σας ευχαριστώ για τα λόγια σας.Με τα άλλα κορίτσια θα χαρώ πολύ να γίνουμε φίλες από εδώ μέσα, δε νομίζω ότι έχει καμία κάτι να ζηλέψει από την άλλη.Καθεμία με τον τύπο της.Και όλες με χαιρέτησαν αμέσως πολύ ευγενικά και γλυκα.
Καλώς όρισες στην πιο γλυκιά παρεούλα του διαδικτύου Ζετάκι! Για οτιδήποτε χρειαστείς είμαι στην διαθεση σου! Εισαι ενα απιστευτο πλασμα!!!
ZETA-TRANSSEXY
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σ'ευχαριστώ πολύ Βαλεντίνα Απίστευτο αλλά ούτε εσένα έχει τύχει να σε γνωρίσω ποτέ από κοντά. Να έχεις ένα πολύ καυτό καλοκαίρι!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλώς όρισες στην πιο γλυκιά παρεούλα του διαδικτύου Ζετάκι! Για οτιδήποτε χρειαστείς είμαι στην διαθεση σου! Εισαι ενα απιστευτο πλασμα!!!
Καλησπερα Vali μου!!!
Επιτελους και ομορφα πλασματα στο θρεντ!!!
Ειναι πανεμορφη η νεα μας φιλη.....
Αντε γιατι ειχαμε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια με αυτες......
ZETA-TRANSSEXY
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ Αλίκη, όμως όλα τα κορίτσια εδώ μέσα είναι πολύ όμορφα, απλά το καθένα απευθύνεται κάπου αλλού. Το ξέρεις ότι είσαι μία κούκλα κι εσύ!
Άντε καλέ! Τη Λίλα γιατί δεν την θέλεις? Τα άλλα κοριτσια? Και σε είχα για αμερόληπτη!Γιατι να ξενερωσουμε καλε?? Μια χαρα κοπελα ειναι... Αφηνουμε την κοπελα να γνωριστει με τα παιδια. Ισα ισα χαιρομε που ειναι στη παρεα μας. Και το εννοω. Εξαλου εδω θα ειναι και θα τα λεμε. Και αν θελει βγαινουμε και για καφεδακη. Να γνωριστουμε και απο κοντα. Θα χαρω πολυ.
Κάνε και στη Λίλα μία πρόταση. Νάλθει και αυτη α΄ν θέλει. Να χαρεί λίγο μαζί σας να πιει και κάνα φραπεδάκι......
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ολοι ειναι ευπροσδεκτοι. Οποιος θελη εδω ειμαι.
Τη Λίλα να καλέσεις πρώτα, με τόσα που της συρανε τα παλιόπαιδα θάναι κατασκσμένη! Πρότεινέ της το και προσωπικά καλεεεε!Ολοι ειναι ευπροσδεκτοι. Οποιος θελη εδω ειμαι.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ψυχουλες μου θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την τεραστια αγαπη που μου δειχνετε! Σημερα δεχτηκα 2.500 προσωπικα μηνυματα απο τα φανς μου που βρισκονται σε καθε γωνια της γης!!! Δυστυχως δεν θα μπορεσω να απαντησω σε ολους, απλα να ξερετε οτι η Βαλεντινα Σταρ Τρανς ειναι αυτο που ειναι χαρη στη δικη σας λατρεια!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Επειδη πολυς κοσμος που ζηταει να δημοσιευσω κι εγω καποιες φωτογραφιες μου σας ενημερωνω οτι δεσμευομαι απο τον εκδοτη του βιβλιου μου και κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο. Σας ευχαριστω και σας ζητω συγνωμη.
ZETA-TRANSSEXY
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα Ζετα
πραγματικα ομορφαινει το θεμα με την παρουσια σου.
μας εχεις σκλαβωσει με τη σεμνοτητα και την ευγενεια του λογου σου.
συνεχισε ετσι
Υ.Γ.Βαλια εισαι τρελλη για δεσιμο
Εσεις με εχετε σκλαβωσει με τα πολυ ομορφα λογια σας. Πραγματικα δεν περιμενα τετοια υποδοχη Εισαι πολυ γλυκος
ευχαριστω πολυ!κι εσυ πιο γλυκια
Εσεις με εχετε σκλαβωσει με τα πολυ ομορφα λογια σας. Πραγματικα δεν περιμενα τετοια υποδοχη Εισαι πολυ γλυκος
Βολέψου βρε προς το παρόν με τις φωτό της ξευτ-Λίλας . Εις αύριον τα σπουδαία!Αλικαρα , βαλε μας τη φωτο του αβαταρ please
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Ζεταρα μεσα σημερα?
ZETA-TRANSSEXY
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Άλλη μία ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φωτογραφία επειδή μου το ζήτησε ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος που έχω να δω χρόνια
Nαι μωρό μου. Ταλαιπωρηθηκα πολυ αυτες τις μερες με τη μετακομιση και αποψε χαλαρωνω. Εννοειται το πρωι πηγα για μπανακι κανονικα
Ζεταρα μεσα σημερα?
Nαι μωρό μου. Ταλαιπωρηθηκα πολυ αυτες τις μερες με τη μετακομιση και αποψε χαλαρωνω. Εννοειται το πρωι πηγα για μπανακι κανονικα
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K