Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αλίκη όταν γυρίσεις, μπορώ να είμαι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα γλύψει την κωλάρα σου και ο πρώτος που θα σε γαμήσει επί Ελληνικού εδάφους????

έτσι να μου βγει το άχτι σαν πρώην καταδρομέας λοκατζής...
ο στρατος κανει κακο τελικα...

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ο στρατος κανει κακο τελικα...

άσε φίλος γάματα. τέτοια εκπαίδευση που έφαγα... :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

λαλήσαμε. μέχρι αγριοκάτσικα σφάζαμε να φάμε.τρέλα

Αλίκη έτσι κορίτσι  μου  βγάλε την ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ έξω..βγάλτην .χύσι εισαι παλιοπούτανο. με κάβλωσες

Επισκέπτης
άσε φίλος γάματα. τέτοια εκπαίδευση που έφαγα... :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

λαλήσαμε. μέχρι αγριοκάτσικα σφάζαμε να φάμε.τρέλα

Αλίκη έτσι κορίτσι  μου  βγάλε την ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ έξω..βγάλτην .χύσι εισαι παλιοπούτανο. με κάβλωσες
συναγωνιστη αμα τη γαμησεις στειλε αναφορα ε,να ξερουμε τι σοι τραβελος ειναι

Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Η αλήθεια ειναι οτι δε συνηθιζω να γραφω καθως δε μενω Αθηνα και ετσι δεν εχω αρκετεσ γνωσεις. Πολλεσ φορεσ η σελίδα αυτή είναι πολύ χρήσιμη και βοηθαει πολυ να μοιραστουμε εμπειριες και γνωσεις γυρω από το χωρο του πληρωμένου έρωτα και στη συγκεκριμενη περιπτωση στο χώρο του πληρωμενου έρωτα με κοριτσια διαφορετικου τυπου. Ωστόσο, κάποιοι θεωρουν οτι μπορουν να κανουν την πλάκα τους η να καυτηριάζουν τισ προτιμησεις διαφορων συναγωνιστων. Για το λογο αυτο σασ καλω να σταματίσετε την απομακρυνση τησ ιστιοσελίδας από την πληροφορηση και τη μετατροπη της σε χωρο εκδηλωσησ χαβαλε!!!!Νομιζω ότι όλοι οι σοβαροι συναγωνιστες συμφωνουν μαζι μου!!!!
Υστερογραφο: Αλίκη κουκλα μου δηλώνω θαυμαστης σου και αναζητώ τροπουσ για να σε συναντησω. Βοηθησέ με λιγάκι κουκλα μου!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Η αλήθεια ειναι οτι δε συνηθιζω να γραφω καθως δε μενω Αθηνα και ετσι δεν εχω αρκετεσ γνωσεις. Πολλεσ φορεσ η σελίδα αυτή είναι πολύ χρήσιμη και βοηθαει πολυ να μοιραστουμε εμπειριες και γνωσεις γυρω από το χωρο του πληρωμένου έρωτα και στη συγκεκριμενη περιπτωση στο χώρο του πληρωμενου έρωτα με κοριτσια διαφορετικου τυπου. Ωστόσο, κάποιοι θεωρουν οτι μπορουν να κανουν την πλάκα τους η να καυτηριάζουν τισ προτιμησεις διαφορων συναγωνιστων. Για το λογο αυτο σασ καλω να σταματίσετε την απομακρυνση τησ ιστιοσελίδας από την πληροφορηση και τη μετατροπη της σε χωρο εκδηλωσησ χαβαλε!!!!Νομιζω ότι όλοι οι σοβαροι συναγωνιστες συμφωνουν μαζι μου!!!!
Υστερογραφο: Αλίκη κουκλα μου δηλώνω θαυμαστης σου και αναζητώ τροπουσ για να σε συναντησω. Βοηθησέ με λιγάκι κουκλα μου!!!!!!!!!!!!!!
μπραβο συναγωνιστη για τις θεσεις σου,συμφωνω.ζητω τα τραβελια

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

το οτι δεν εχεις γνωσεις φανηκε !!μονο και μονο που δε καταλαβες πως το ατομο που παριστανει την αλικη ειναι
μουφα τα λεει ολα!!!
καλα ρε ειστε τοσο αφελης μερικοι??? :jerking:

Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Εθνικε σταρ αν ξερεισ κατι δωσε λπληροφοριεσ και οχι να πετασ απλα κουβεντεσ ετσι για να πεισ κατι!!!!λοιπον, λεγε!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εθνικε σταρ αν ξερεισ κατι δωσε λπληροφοριεσ και οχι να πετασ απλα κουβεντεσ ετσι για να πεισ κατι!!!!λοιπον, λεγε!

καταρχην η προστακτικη αλλου!
δευτερον  .....ο αλικος με το βαλαντη ειναι 2 πουστιδες που μπαινουν εδω και κανουν τις τρανς!
μενουν σε ενα σπιτι στο κουκακι και ντυνονται γυναικεια καμια φορα!!
ο αλικος βαζει απλα ασχετες φωτο και το παιζει τρανς!οσο για το βαλαντη θα σου δειξω εκτενεστερη φωτο!
οι μονες που εχουν μπει εδω και ειναι τρανς ειναι¨..δαναη-ναντια-κιμ(νικολ)!
οσο για τη συλβια ειναι καλο παιδι απλα ειναι μονο crossdresser!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καταρχην η προστακτικη αλλου!
δευτερον  .....ο αλικος με το βαλαντη ειναι 2 πουστιδες που μπαινουν εδω και κανουν τις τρανς!
μενουν δε ενα σπιτι στι κουκακι και ντυνονται γυναικεια καμια φορα!!
ο αλικος βαζει απλα ασχετες φωτο και το παιζει τρανς!οσο για το βαλαντη θα σου δειξω εκτενεστερη φωτο!
οι μονες που εχουν μπει εδω και ειναι τρανς ειναι¨..δαναη-ναντια-κιμ(νικολ)!
οσο για τη συλβια ειναι καλο παιδι απλα ειναι μονο crossdresser!
    Λοιπον να ξαναπουμε ακομη μια φορα

εχεις τρελαθει που δυο ατομα οπως εγω και η Βαλεντινα, καταλαβαν οτι ησουν ενα ατομο που εμπαινες και εβριζες αυτες που εχουν ακομη το πεος τους...Επειδη εσυ το αλαξες....
  και προσπαθουσες να μπαινεις παντου και να σχολιαζεις .... (σαν πελατης και καλα) και καθοδηγουσες τον κοσμο να πηγαινει στα μαγαζια που εχεις.....
Και επειδη σε ξεφτιλησαμε!!! και καλα σου καναμε!!! επειδη παντα νομιζες οτι εισουν το κατι διαφορετικο.... και πεταγες τρελα χρηματα για να περνεις φιρμες ... για να αποδειξης στον εαυτο σου οτι καποια εισαι....Κακομοιρα μου ... το χωριο θα το κουβαλας παντα....και το δειχνεις και εδω μεσα....
Τωρα το τι λες εσυ για εμενα η την Βαλεντινα ... το ακουω βερεσε!!!!!!!!!!!!

Φιλακια μεσηλικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
    Λοιπον να ξαναπουμε ακομη μια φορα

εχεις τρελαθει που δυο ατομα οπως εγω και η Βαλεντινα, καταλαβαν οτι ησουν ενα ατομο και εμπαινες και εβριζες αυτες που εχουν ακομη το πεος τους...Επειδη εσυ το αλαξες....
  και προσπαθουσες να μπαινεις παντου και να σχολιαζεις .... (σαν πελατης και καλα) και καθοδηγουσες τον κοσμο να πηγαινει στα μαγαζια που εχεις.....
Και επειδη σε ξεφτιλησαμε!!! και καλα σου καναμε!!! επειδη παντα νομιζες οτι εισουν το κατι διαφορετικο.... και πεταγες τρελα χρηματα για να περνεις φιρμες ... για να αποδειξης στον εαυτο σου οτι καποια εισαι....Κακομοιρα μου ... το χωριο θα το κουβαλας παντα....και το δειχνεις και εδω μεσα....
Τωρα το τι λες εσυ για εμενα η την Βαλεντινα ... το ακουω βερεσε!!!!!!!!!!!!

Φιλακια μεσηλικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μηπως παιρνεις ληγμενες ορμονες? :idiot: :idiot: :idiot:

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Περιμενε να ηρεμησει λιγο..........
μην μου τον τσιτωνετε και δεν μου πει τιποτα επισης παλια δουλευε στον αδιεξοδο μια τρανσ ι λιτσα πρεπει να ηταν δικο της κιολας το μαγαζι στον επανω οροφο ξερετε που βρισκετε;;;

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μην μου τον τσιτωνετε και δεν μου πει τιποτα επισης παλια δουλευε στον αδιεξοδο μια τρανσ ι λιτσα πρεπει να ηταν δικο της κιολας το μαγαζι στον επανω οροφο ξερετε που βρισκετε;;;
  Mα τι περιμενεις να σου πει..... αν ηταν στο ντελακι της... ουυυ.......

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Η  χριστινα ειναι τρανς χειρουργα καλο κομματι και ωραιο γαμησι!!
θα την βρεις και στου ψυρρη στου λουκα νικα που ειναι και η
κανονικη ΑΛΙΚΗ!

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Stories

Νέο!