Επισκέπτης
δε μου λες αλικακι εισαι οπως στο αβαταρ??Αλλο ενα θυμα του στρετσινγκ...........
δε μου λες αλικακι εισαι οπως στο αβαταρ??Αλλο ενα θυμα του στρετσινγκ...........
δε μου λες αλικακι εισαι οπως στο αβαταρ??
Τι τραβας και εσυ.........Eρασιτεχνικες φωτογραφιες απο ladyboy στην Pattaya Thailand
Μπεττυ δεν μου απαντησες............και εμεις εδω εχουμε τους μπατατζηδες(αλικο-βαλαντη) να μας πριζουν τα αρχιδια!!
δε παμε καμια ταυλανδη λεω εγω ?
....
Voy a Ser Mamá. 03:02 From: kikex54
Views: 9,244
μωρη πουσταρα απο εκει βαζεις φωτο και κοροιδευεις το κοσμο?
Δεν μου απαντας.........
Παλι χρησιμοποιεις την Δαναη... και ως playerxxx τα ιδια ελεγες .... αρωστη χειρουργα.κοιτα εγω γαμαω θηλυκες τρανς μονο!!!!!!!!
ρωτα και τη δαναη να σου πει που εχω παει μαζι της!!!!
λυπαμαι αλλα δε παω με πουστηδες
κοιτα εγω γαμαω θηλυκες τρανς μονο!!!!!!!!
ρωτα και τη δαναη να σου πει που εχω παει μαζι της!!!!
λυπαμαι αλλα δε παω με πουστηδες
Καλα εσυ Αντρα βαρη πεπονι.....εχεις χασει πολλα επεισοδια... αλλα Αντρακλα εδω τριγυρνας...τι λε ρε ... υπάρχουν θυληκές τρανς... πλάκα μας κάνεις? από πότε υπάρχουν?
μπορεί να μην πας με πούστηδες όπως τους λες αλλά και εσύ δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς. γαμάς αντρικά κωλαράκια και όπως είχε πει και μία τρανσ σε μια συνέντευξη της "το 95% των πελατών μας δυστυχώς θέλουν να είναι παθητικοί".. από κάπου εδώ μεσα είχα δει το βίντεο αυτό. λες να είσαι σε αυτό το 5% και να γαμάς μόνο αντρικά κωλαράκια... άρα δεν είσαι πούστης.είσαι χαντρεντ πρετσεντ αρσενικοου που λένε και τα ημισκούμπρια.
έλεος με αυτά που υπόνονται εδώ μέσα....
τι λε ρε ... υπάρχουν θυληκές τρανς... πλάκα μας κάνεις? από πότε υπάρχουν?
μπορεί να μην πας με πούστηδες όπως τους λες αλλά και εσύ δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς. γαμάς αντρικά κωλαράκια και όπως είχε πει και μία τρανσ σε μια συνέντευξη της "το 95% των πελατών μας δυστυχώς θέλουν να είναι παθητικοί".. από κάπου εδώ μεσα είχα δει το βίντεο αυτό. λες να είσαι σε αυτό το 5% και να γαμάς μόνο αντρικά κωλαράκια... άρα δεν είσαι πούστης.είσαι χαντρεντ πρετσεντ αρσενικοου που λένε και τα ημισκούμπρια.
έλεος με αυτά που υπόνονται εδώ μέσα....
Είσαι ο εθνικός μας που-star...άστους να λένε!