ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ως playerxxx τοτε ελεγες και ενα συναγωνιστη!!!!!!!!!!!λιτσα οχι φιλε!!
Καλε Μπεττυ ποσο εισαι 60 με 65....;;;
και να ηθελες ...... πρεπει να πας Καζα... αλλα τωρα που να το βρεις.... 40 χρονια μετα.....εσενα παλιοπουστα δε σε γαμαω με τιποτα!!!αντε τραβα στη κουμουνδουρου να βρεις κανα κουρδο
Δαναη Αστερακι μου!!! εισαι μια Θεα!!!Φιλια σε ολα τα αγορια και τα κοριτσια του φορουμ.
Η Ανοιξη ειναι υπεροχη. Σας βαζω και μια φωτο μου να σας φτιαξω λιγο. Ολα για παρτη σας αγορια μου.
Καλο Σαββκυριακο
Δαναη Αστερακι μου!!! εισαι μια Θεα!!!
Εσενα ολα σε χαλανε..... Οταν υπαρχει προκαταληψη ετσι ειναι .. τα βλεπουμε ολα αγρια....δαναη καλησπερα...ωραια η φωτο αλλα εισαι λιγο αγριεμενη ομως ρε παιδι μου....
ετοιμαζεται για αγρια πραγματα γι αυτο...δαναη καλησπερα...ωραια η φωτο αλλα εισαι λιγο αγριεμενη ομως ρε παιδι μου....
Κοριτσι μου εισαι Αστερι!!!! τρελανε τους ολους και ασε τους πικροχολους να λενε..........Γιασου Αλικη. Οτι και να κανης καλα να περνας.
Αντε να ερωτευτουμε λιγο.
ετοιμαζεται για αγρια πραγματα γι αυτο...
αντε στο καλοπαω γυμναστηριο σε λιγο οποτε ειμαι στα τελευταια μου για today
ρε πηγαινε να σε γυμνασει η δαναη κι ασε τα γυμναστηρια,θα σου μαθει πουτσιεους,κωλιεους κτλπαω γυμναστηριο σε λιγο οποτε ειμαι στα τελευταια μου για today
ρε πηγαινε να σε γυμνασει η δαναη κι ασε τα γυμναστηρια,θα σου μαθει πουτσιεους,κωλιεους κτλ
Αλλο ενα θυμα του Στρες...........δεν ασχολουμαι εγω με το σεξ ειμαι αγαμητος αφηνω αλλους να ασχολουνται
Αλλο ενα θυμα του Στρες...........
Αλλο ενα θυμα του στρετσινγκ...........εγω δεν ειμαι θυμα του στρες αλλα του στρετσινγκ