Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πω πω πω,πως τα λεει ...ειμαι ερωτευμενος παιδιαααααα.....!!!!!!!! :bigdick:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να πω για τα pm δεν γινεται να απαντω σε 30 με 40 που στελνονται καθε μερα.... οταν κατεβω θα το αναφερω.... και ουτε φωτο στελνω......

Επισκέπτης
   ετσι γελα με τα κουκλακια που πηγαινεις...........

αααααααααα δεν σου πα ρε συ...εμεις οι κακασχημοι δεν γαμαμε...αφηνουμε κατι τυπους πανεμορφους με σωματα αψεγαδιαστα να σαν το δικο σου να γαμανε....ε μην χαλαμε κ την πιατσα :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ελα ντε............
μας φερνεται και της γκομενες σας και της γαμαμε............

Επισκέπτης
τραβελια με προσοντα,η επιλογη σας για ολες τις ωρες...τωρα και σε συνδρομητικη...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Kαλησπερα σε ολα τα ανοιξιατικα αισιοδοξα μουτρακια της παρεας μας...

Να δωσω πρωτα ενα φιλακι στις κολλητες μου Αλικη, Δαναη και Συλβια;

Να δωσω ενα πεταχτο φιλακι και στο Λιτσακι που εμαθε οτι εδω ειναι το φορουμ των δυναμικων τρανσεξουαλ και ειπε να κανει μια προσπαθεια; Η Αλικη δεν κανει τετοια Λιτσακι μου ομορφο. Μην εισαι ετσι τσαντισμενο γιατι εγω βλεπω την αθωοτητα που εκπεμπουν τα ματακια σου!

Χτες με την Αλικη πηγαμε για ενα ποτο στο τσατ, οπου συναντησαμε τον Μπουντα αλλα και ορδες ενθουσιασμενων φανς που ηθελαν να μας γνωρισουν απο κοντα. Φιλακια στον xaf που ηταν αξιαγαπητος!

Μπουντα θα με παρεις για δουλεια στο Ραδιο Μπουρδελα;

Σας λατρευω ολους και σας αφιερωνω μια μπαλαντα που αγαπω πολυ!

[youtube=425,350] <object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>  [/youtube]

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Να πω για τα pm δεν γινεται να απαντω σε 30 με 40 που στελνονται καθε μερα.... οταν κατεβω θα το αναφερω.... και ουτε φωτο στελνω......
Ε βεβαια , αφου ολη μερα κραζεσαι που να προλαβεις!!

Επισκέπτης
ωι ωι ωι...μουνιλα παρεκτρεπεσαι,θα σου ρθει πεος κρατουσα μες στη νυχτα...!!!!!!!

Επισκέπτης
ωι ωι ωι...μουνιλα παρεκτρεπεσαι,θα σου ρθει πεος κρατουσα μες στη νυχτα...!!!!!!!

γιατι?αφου εγω οπως εχει πει κατα καιρους ειμαι κακασχημος κ ακωλος πως θα γαμηθει μαζι μου...εκτος βεβαια εαν ειναι κ σαβουρογαμης πραγμα πολυ χειροτερο απο την εκγεννετης ασχημια :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom