το ξερω ρε πλακα κανω.μουσιτσα,αφου στο ειπα...!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
gamao_gavrous
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
υπάρχει θρεντ για καναπέδες?Παιδια εχεται μπερδεψει το θρεντ.............
Επισκέπτης
Παιδια εχεται μπερδεψει το θρεντ.............
κανεις λαθος..εδω ανταλλασουμε πλ(ε)ροφοριες...αυτο κανουμε εμεις...κ εσυ μας ενοχλεις...σε παρακαλω δωσε κ εσυ εαν θελεις αλλιως ασε μας να πουμε κ κατι σοβαρο
αφου ετσι και αλλιως γινονται που γινονται πουτανα ολα τα θρεντ γιατι να μη γινει και αυτο?Παιδια εχεται μπερδεψει το θρεντ.............
Επισκέπτης
πεσταααααααααακανεις λαθος..εδω ανταλλασουμε πλ(ε)ροφοριες...αυτο κανουμε εμεις...κ εσυ μας ενοχλεις...σε παρακαλω δωσε κ εσυ εαν θελεις αλλιως ασε μας να πουμε κ κατι σοβαρο
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αγορι μου εδω οι πληροφορειες ειναι για εμας..........
Επισκέπτης
παιδια παιρνουμε και την αλικη??!!!!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι!!!!!!!!
Επισκέπτης
Αγορι μου εδω οι πληροφορειες ειναι για εμας..........
παρδον? :S
gamao_gavrous
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αγοράσαμε καναπέ από το πράκτικερ.Ναι!!!!!!!!
Επισκέπτης
χαρηκες?Ναι!!!!!!!!
ρε πουστι γελιε γιατι δεν απαντας στα μινιματα που σου στελνο; παλι αλαξες κινιτο ρε μαλακα βρομαρχιδα να μι σε βρισκι ο κοσμος που χροστας κε αντι να πας να δουλεψις καθεσε κε τον πεζις μπροστα απο τον ιπολιγιστι; πεδια για σας κε σιγνομι που ιμε λιγο ταραγμενι αλα ι αλικι δουλεβε στο ντελο μου στιν πατρα κε ο πουστις επερνε ολο ιπεραστικα στι γερμανια σε ενα πρεζακι τσολι που το γαμουσε, εδερνε τους πελατες κε τιν ιχα στο σπιτι μου κε μου εκλεβε τα κιλοτακια. πεδια ινε πολι βρομοπουσταρας κε αφτος κε ο αλος ο φιλος του με το μασαζ.τελικα ινε αθινα χανια ι βερολινο ο κλεφτις;
Επισκέπτης
απ το το ικεα...οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αγοράσαμε καναπέ από το πράκτικερ.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατι να μην χαρω! τι εχουμε να χωρισουμε
Επισκέπτης
εξελιξη συναγωνιστες!!!!!!!
Επισκέπτης
τι εχουμε να χωρισουμε
τους κωλους μας
Επισκέπτης
Αποκάλυψη σοκ απο κλώνο του μέγα πιτσι!ρε πουστι γελιε γιατι δεν απαντας στα μινιματα που σου στελνο; παλι αλαξες κινιτο ρε μαλακα βρομαρχιδα να μι σε βρισκι ο κοσμος που χροστας κε αντι να πας να δουλεψις καθεσε κε τον πεζις μπροστα απο τον ιπολιγιστι; πεδια για σας κε σιγνομι που ιμε λιγο ταραγμενι αλα ι αλικι δουλεβε στο ντελο μου στιν πατρα κε ο πουστις επερνε ολο ιπεραστικα στι γερμανια σε ενα πρεζακι τσολι που το γαμουσε, εδερνε τους πελατες κε τιν ιχα στο σπιτι μου κε μου εκλεβε τα κιλοτακια. πεδια ινε πολι βρομοπουσταρας κε αφτος κε ο αλος ο φιλος του με το μασαζ.τελικα ινε αθινα χανια ι βερολινο ο κλεφτις;
Επισκέπτης
πολυ τουμπανο εισαι ρε λιτσακι,τι φωτογραφια ειναι αυτη μουναρα μουυυυ...θα με κανς να παθου ντουβρτζα ωρε.!!!!!!!!ρε πουστι γελιε γιατι δεν απαντας στα μινιματα που σου στελνο; παλι αλαξες κινιτο ρε μαλακα βρομαρχιδα να μι σε βρισκι ο κοσμος που χροστας κε αντι να πας να δουλεψις καθεσε κε τον πεζις μπροστα απο τον ιπολιγιστι; πεδια για σας κε σιγνομι που ιμε λιγο ταραγμενι αλα ι αλικι δουλεβε στο ντελο μου στιν πατρα κε ο πουστις επερνε ολο ιπεραστικα στι γερμανια σε ενα πρεζακι τσολι που το γαμουσε, εδερνε τους πελατες κε τιν ιχα στο σπιτι μου κε μου εκλεβε τα κιλοτακια. πεδια ινε πολι βρομοπουσταρας κε αφτος κε ο αλος ο φιλος του με το μασαζ.τελικα ινε αθινα χανια ι βερολινο ο κλεφτις;
gamao_gavrous
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πολύ μεγάλα κωλομέρια έχεις πρέπει να τρως πολλά χάμπουργκερ.Γιατι να μην χαρω! τι εχουμε να χωρισουμε
Επισκέπτης
αχαχαχααααα!!!!!!τους κωλους μας
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K