μμμμμ...ορεες μποτουλες φορας καυλιαρα μου!!!
Και που να δείς και πιο πάνω καυλιάρη μου...
μμμμμ...ορεες μποτουλες φορας καυλιαρα μου!!!
καλησπερα σε ολους......αθηνα ειναι η χαρα καλε χθες το βραδυ ειχα την τιμη να την δωΔεν έχω ιδέα αν είναι εδώ ακόμα!!!
Και εσύ πούστρα είσαι αλλά χωρίς περούκα.στους mods πες το αυτο !αυτοι το αφησαν να εξελιχθει ετσι!
[size=30pt]και μπαινουν οι πουστηδες με τα περουκινια και το παιζουν τρανς![/size]
καλησπερα σε ολους......αθηνα ειναι η χαρα καλε χθες το βραδυ ειχα την τιμη να την δω
Στο STAR πάλι βγαίνεις μωρή κουφάλα και κάνεις μαθήματα τένις? Πρόσεχε τα μπαλάκια μην σε χτυπήσουνε στην τσουτσού (την διακοσμιτική)........
Και οι mods πρεπει να αφηνουν εσενα που μπαινεις με τοσα ονοματα και διαφημιζεις με τροπο το μπουρδελο σου και το κλαμπ....Αντε ρε χασου απο εδω... που δεν εχεις και καμια δουλεια και θα βαλεις και την ταξη......
Στο ντελακι σου αυτα,τα εχουμε ξαναπει...........
ρε αποτυχημενε αγριοπουστα παρε δρομο απο εδω που βαζεις φωτο ασχετες
και πας να παραμυθειασεις κανα χαζο!!!!
Αγαπητη Χειρουργα!!! την χαρη δεν θα στην κανω!!!ρε αποτυχημενε αγριοπουστα παρε δρομο απο εδω που βαζεις φωτο ασχετες
και πας να παραμυθειασεις κανα χαζο!!!!
Αγαπητη Χειρουργα!!! την χαρη δεν θα στην κανω!!!
κοιτα πρωτα εσυ τα χαλια σου κακομοιρα που εχεις σαλεψει... που ηρθε η παρακμη σου.... και δεν μπορεις να το χωνεψεις.... (αν και ποτε δεν ελεγες και τιποτα....) Ασε το κοσμο να κανει οτι θελει!! και μην τα βαζεις με αυτες που δεν εχουνε κανει οτι εκανες εσυ............
Μωρο μου καταλαβε αυτη τη εννοω...........
αν ποτε δεις τον αλικο απο κοντα οπως στη φωτο,τοτε θα πουλησω το τσιουαουα
μούφα ρε ??
δηλαδή ούτε βερολίνο, ούτε αρχίδια???
κρίμα. σκατόπουστας και αυτός???
κρίμα και έλεγα ότι υπήρχε ένας άγγελος ανάμεσα στα πουστράκια
σημερα περασα απο φυλης99 και δουλευε μια χριστινα τρανσ ενχηρισμενη ξερετε τιποτα για αυτην;;;
Αγαπητη χειρουργα εχεις τρελαθει και την αλλη φορα ως placexx παλη τα ιδια ελεγες.... εσυ θα ξαναφυγεις... και θα το δεις!!!!!!!ειναι 2 πουστιδες ο βαλαντης και ο αλικος που παριστανουν τις τρανς!!!
οι μονες κανονικες τρανς που μπαινουν εδω και δεν ειναι crossdressers ειναι η δαναη και η κιμ(νικολ)
και η ναντια