Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παιδια θα ανατιναχτει ο υπολογιστης με τοσα ποστ

litsaki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
που ισε ρε παλιοπουστα κλανιαρι που σε μαζεψα και με λιστεψες; μου τα ιπαν οτι μπενις εδο μεσα κε κανις φασαριες. πεδια τα ιδια εκανε κε οταν τον ιχα μεζεψει τον ασχιμο, με ολο τον  κοσμο με ανακατεβε. τορα εκμεταλεβεσε τον αλο τον τρελο; παλιοσκατιαρι που ιχες κλεψι το κινιτο τις μουνελ κε με εβαλες κε τσακοθικα με τιν κοπελα. φοβασε να μιλισις ρε;

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
που ισε ρε παλιοπουστα κλανιαρι που σε μαζεψα και με λιστεψες; μου τα ιπαν οτι μπενις εδο μεσα κε κανις φασαριες. πεδια τα ιδια εκανε κε οταν τον ιχα μεζεψει τον ασχιμο, με ολο τον  κοσμο με ανακατεβε. τορα εκμεταλεβεσε τον αλο τον τρελο; παλιοσκατιαρι που ιχες κλεψι το κινιτο τις μουνελ κε με εβαλες κε τσακοθικα με τιν κοπελα. φοβασε να μιλισις ρε;
  καλε τι λες...τρελη εισαι;

Επισκέπτης
απαπαπα...οι σχεσεις εργοδοτη-υπαλληλου περνανε κριση...

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αρχιζει!!!!!!!!http://[URL unfurl="true"]www.popcornmarketing.info/images/Popcornpopped.jpg[/img[/URL]]
Σσσσσσσσσσςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!
Παρακαλω να εχετε τα κινητα κλειστα την ωρα της προβολης!!
Πρεμιερα μπουρδελα ντοτ κομ!
Σσσσσσσσσσςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Βάγερε ρε μπαγλαμά που λέει και ο Bull_!!!!!!!!!!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλε μου καλητερα κολαρα!!! παρα ακολη σαν αυτη που σιγουρα κουραβαλεις........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom