Επισκέπτης
παιδια θα ανατιναχτει ο υπολογιστης με τοσα ποστ
Αποκάλυψη σοκ απο κλώνο του μέγα πιτσι!
άλλαξε αβαταρ με αυτό είσαι πολύ ανοργασμική.Γιατι να μην χαρω! τι εχουμε να χωρισουμε
Μην με κοιτας!!!άλλαξε αβαταρ με αυτό είσαι πολύ ανοργασμική.
καλε τι λες...τρελη εισαι;που ισε ρε παλιοπουστα κλανιαρι που σε μαζεψα και με λιστεψες; μου τα ιπαν οτι μπενις εδο μεσα κε κανις φασαριες. πεδια τα ιδια εκανε κε οταν τον ιχα μεζεψει τον ασχιμο, με ολο τον κοσμο με ανακατεβε. τορα εκμεταλεβεσε τον αλο τον τρελο; παλιοσκατιαρι που ιχες κλεψι το κινιτο τις μουνελ κε με εβαλες κε τσακοθικα με τιν κοπελα. φοβασε να μιλισις ρε;
απαπαπα...οι σχεσεις εργοδοτη-υπαλληλου περνανε κριση...που ισε ρε παλιοπουστα κλανιαρι που σε μαζεψα και με λιστεψες; μου τα ιπαν οτι μπενις εδο μεσα κε κανις φασαριες. πεδια τα ιδια εκανε κε οταν τον ιχα μεζεψει τον ασχιμο, με ολο τον κοσμο με ανακατεβε. τορα εκμεταλεβεσε τον αλο τον τρελο; παλιοσκατιαρι που ιχες κλεψι το κινιτο τις μουνελ κε με εβαλες κε τσακοθικα με τιν κοπελα. φοβασε να μιλισις ρε;
δεν κοιτάω εσένα απλά ο κώλος σου μου κόβει την θέα, πάλι καλά που είναι και ξυρισμένος.Μην με κοιτας!!!
που ισε ρε παλιοπουστα κλανιαρι
δε φανταζεσαι...??!!!το κλανιαρης ειναι καρατσεκαρισμενο η εν τη ρημη του λογου γιατι κ μενα κατι μου βρωμαει τοση ωρα κ προσπαθω να καταλαβω τι ειναι
που ισε ρε παλιοπουστα κλανιαρι που σε μαζεψα και με λιστεψες; μου τα ιπαν οτι μπενις εδο μεσα κε κανις φασαριες. πεδια τα ιδια εκανε κε οταν τον ιχα μεζεψει τον ασχιμο, με ολο τον κοσμο με ανακατεβε. τορα εκμεταλεβεσε τον αλο τον τρελο; παλιοσκατιαρι που ιχες κλεψι το κινιτο τις μουνελ κε με εβαλες κε τσακοθικα με τιν κοπελα. φοβασε να μιλισις ρε;
Κουκλα μου μηπως κανεις λαθος;
τι καβλοφωτογραφια ειναι αυτη,στειλε μου κι αλλες με πμΚουκλα μου μηπως κανεις λαθος;
μη μου βριζετε την αλικη,το καλυτερο παιδι ειναι,φαινεταιπαντως με τετοιο αβαταρ επιβεβαιωνεις την θεωρια τριθεσιου καναπε
το καλυτερο παιδι ειναι,φαινεται