[li]Ισχυουν οι φημες που λενε οτι εισαι κρυφα ερωτευμενη με αλλο πολυ γνωστο τραβεστι?
[/li]
[li]Περιεγραψε μας την πρωτη φορα που εκανες ερωτα.[/li]
Οπως καταλαβαινεις το υφος του σαιτ απαιτει οι ερωτησεις να ειναι λιγο "πικαντικες"
[li]Ισχυουν οι φημες που λενε οτι εισαι κρυφα ερωτευμενη με αλλο πολυ γνωστο τραβεστι?
[/li]
[li]Περιεγραψε μας την πρωτη φορα που εκανες ερωτα.[/li]
Οπως καταλαβαινεις το υφος του σαιτ απαιτει οι ερωτησεις να ειναι λιγο "πικαντικες"
γεια σου τιτανοκαυλιαρα βαλεντινα?
ποτε θα γευτισ τον μαγικο μου προτεινουχο ζομο πιτσιλιαρα μου????
Καταρχας να ξεκαθαρισω οτι ....... ειμαι πολυ ερωτευμενη.
Παντως προσεξατε κατι?? Πολυ διπλοματικα απεφυγε να απαντηση ενα ναι η ενα οχι για σχεση μαζη μου. .......Θα σας τον (την) παραδωσω αρνακι του γαλακτος.
Παντως προσεξατε κατι?? Πολυ διπλοματικα απεφυγε να απαντηση ενα ναι η ενα οχι για σχεση μαζη μου. Αυτο σημαινη οτι οτι περασα για να την δαμασω επιασε τοπο.
Αν ποτε το ταιρη σας εχη ολα τα συμπτωματα του Βαλαντη στειλτε τον σε μενα και θα δει ποσα Απιδια βαζη ο Σακος.
Θα σας τον (την) παραδωσω αρνακι του γαλακτος.
Αν ηξερα οτι εισαι σε θεση να εχεις αντιληψη θα σου απαντουσα ετσι:
Εξακολουθεις να εισαι ανορθογραφος. Τις γαμησες τις μισες λεξεις. Οσο για τις παπαριες που λες απορω αν τις πιστευεις και η ιδια. Τι σχεση μαζι σου ρε πρεζακι; Εδω δεν παραμυθιασες κανεναν τοσα χρονια που κωλοτριβεσαι παντου, εγω θα σε καψουρευτω;;;
Παλευεις με το ιντερνετ να βγαλεις κανενα πελατακι (δεν θα σχολιασω τις φημες για τις βιντεοκασετες και την εμμονη σου να μη φορανε προφυλακτικα οι ανθρωποι), και θες να εχεις κι ενα φορουμ για παρτη σου;;; Ομονοιακε αβυζε κωλογερε εχεις χασει τον μπουσουλα με την Σταρ Τρανς και τα κοριτσια της... Εσυ θες πολλες ροχαλες στη μαπα για να συνελθεις, κατακαημενε που ταραζεσαι οταν υπαρχουν κι αλλες τριγυρω. Και κανε κατι με τους κυκλους στα ματια σου μωρη χλεμπονα!
Επειδη ομως ξερω οτι εισαι ενας αμορφωτος αρρωστος που νομιζει οτι ειναι γκομενα και σου απανταω με τον μονο τροπο που εισαι σε θεση να καταλαβεις...
Αν ηξερα οτι εισαι σε θεση να εχεις αντιληψη θα σου απαντουσα ετσι:
Εξακολουθεις να εισαι ανορθογραφος. Τις γαμησες τις μισες λεξεις. Οσο για τις παπαριες που λες απορω αν τις πιστευεις και η ιδια. Τι σχεση μαζι σου ρε πρεζακι; Εδω δεν παραμυθιασες κανεναν τοσα χρονια που κωλοτριβεσαι παντου, εγω θα σε καψουρευτω;;;
Παλευεις με το ιντερνετ να βγαλεις κανενα πελατακι (δεν θα σχολιασω τις φημες για τις βιντεοκασετες και την εμμονη σου να μη φορανε προφυλακτικα οι ανθρωποι), και θες να εχεις κι ενα φορουμ για παρτη σου;;; Ομονοιακε αβυζε κωλογερε εχεις χασει τον μπουσουλα με την Σταρ Τρανς και τα κοριτσια της... Εσυ θες πολλες ροχαλες στη μαπα για να συνελθεις, κατακαημενε που ταραζεσαι οταν υπαρχουν κι αλλες τριγυρω. Και κανε κατι με τους κυκλους στα ματια σου μωρη χλεμπονα!
Επειδη ομως ξερω οτι εισαι ενας αμορφωτος αρρωστος που νομιζει οτι ειναι γκομενα και σου απανταω με τον μονο τροπο που εισαι σε θεση να καταλαβεις...
Καλημερα σε ολη την αγαπημενη παρεα του θρεντ!
Αρχικα θα ηθελα να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα φανς που με εχουν κατακλυσει με μηνυματα λατρειας κι αιωνιας αφοσιωσης... Χωρις εσας δεν θα ειχα φτασει εδω παιδια, ειστε ολοι απλα απιστευτοι! Σας λατρευω!!! Δυστυχως ομως δεν εχω τον απαραιτητο χρονο για να απαντησω σε ολους σας, αφου βρισκομαι σε πυρετο προετοιμασιων για τη ροκ οπερα "Βαλεντινα" που συνθετω αυτη την περιοδο.
Buddhha με χαρα θα απαντησω σε ολες σου τις ερωτησεις μεσα απο το θρεντ. Σε περιμενω!
Πρεπει να σας εξομολογηθω οτι μου λειπουν πολυ οι εξωσχολικοι με τα σχολια τους, ελπιζω να επιστρεψουν συντομα...
Εδω υποτιθεται οτι μπαινουμε για χαβαλε κι επικοινωνια, αν ηθελα μονο αρρωστακια και μισοτρελαμενες ημιτασιον τρανς δεν χρειαζεται να ανοιξω τον υπολογιστη....
Μακια, μακια, μακια!!!
Επειδη ειμαι και λιγο αδαης. Να ρωτησω γιατι εχει την εμονη να μην φορανε οι πελατες προφυλακτικα ?
Και σταματα να αντιγραφης οτι γραφω. Μια ΣταρΤρανςΔαναη δεν αντιγραφετε.
Α και κατι αλλο..... Γιατι δεν κανης καμια Ορμονιτσα να νιωσης λιγο γυναικα. Θα δεις θα σου κανη καλο. Και στη ψυχολογια. Θα φουσκωση η ρωγουλα σου και ο γκομενος σου θα ενθουσιαστη. Καντο δωρο στο γκομενο σου για εκπληξη. Θα δης. Κατι ξερω και εγω. Και μολις τον παραμυθιασης οτι θες να γινης γυναικα, θα του τον σφυνοσης μπαμ μπαμ. Πατ κιουτ.
Ευχαριστω πολυ αλλα δεν δεχομαι συμβουλες απο μεσηλικους αβυζους πουστηδες με απωθημενα. Και δουλευες τον κοσμο την αλλη φορα οτι κανεις μπανιο στη θαλασσα ολογυμνη ( :S) και κανεις τα αρχιδια μουνι ( )... Δηλαδη ο κοσμος βλεπει εναν μεγαλο αντρα με βαμμενο ξανθο μαλλι, αβυζο (συγνωμη, με φουσκωμενη ρωγα) και μουνακι
Α ρε Θεμιστοκληηηη.... Αντε, φερε τωρα τα αλτερ εγκο σου να κανουν παιχνιδι γιατι η αμορφωσια και η χαζομαρα σου δεν σε αφηνουν να κανεις ωραιο παιχνιδι...
Μακιααααααα!!!!!!!
Ευχαριστω πολυ αλλα δεν δεχομαι συμβουλες απο μεσηλικους αβυζους πουστηδες με απωθημενα. Και δουλευες τον κοσμο την αλλη φορα οτι κανεις μπανιο στη θαλασσα ολογυμνη ( :S) και κανεις τα αρχιδια μουνι ( )... Δηλαδη ο κοσμος βλεπει εναν μεγαλο αντρα με βαμμενο ξανθο μαλλι, αβυζο (συγνωμη, με φουσκωμενη ρωγα) και μουνακι
Α ρε Θεμιστοκληηηη.... Αντε, φερε τωρα τα αλτερ εγκο σου να κανουν παιχνιδι γιατι η αμορφωσια και η χαζομαρα σου δεν σε αφηνουν να κανεις ωραιο παιχνιδι...
Μακιααααααα!!!!!!!