αρρωστακι ,αρρωστακι?ίσα μωρή τσατσά...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)
περαστικα!αρρωστάκι με τη κλάνα σου μωρή χαζοβιόλα...
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καυλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
περιμενουμε εναγωνιως τη δηλωση σας!δις Βαλεντινα, ειναι αληθεια οτι ειστε ερωτευμενη με τη δις Δαναη?
το εχω πει χιλιαδες φορες δεν με αφορα για πιο λογο μπαινει εδω μεσα ο καθενας και με τι ονομα αλλα ακομα δεν με αφορα αν με κραζει...το συγκεκριμενο ατομο ο βουδας ποτε δεν με εκραξε ....Κατα τη γνωμη σου δεν ειναι; Για ποιο λογο να μπαινει καποιος με διαφορετικα ονοματα; Εκτος βεβαια αν ειναι να κραξει εσενα (κι εμενα) και να θεοποιησει αλλους... ΞΥΠΝΑΑΑΑ
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ψυχογραφημα επιπεδου κομμωτηριου...
Boys will be boys...
Καλημερα Συλβια! Παω στο φουρνο, θες κατι;
Boys will be boys...
το εχω πει χιλιαδες φορες δεν με αφορα για πιο λογο μπαινει εδω μεσα ο καθενας και με τι ονομα αλλα ακομα δεν με αφορα αν με κραζει...το συγκεκριμενο ατομο ο βουδας ποτε δεν με εκραξε ....
ειμαι ευγενικο παιδιτο εχω πει χιλιαδες φορες δεν με αφορα για πιο λογο μπαινει εδω μεσα ο καθενας και με τι ονομα αλλα ακομα δεν με αφορα αν με κραζει...το συγκεκριμενο ατομο ο βουδας ποτε δεν με εκραξε ....
δις Βαλεντινα , αφιερωμενο σε σας,
με την ελπιδα οτι καποτε θα μου απευθυνετε το λογο!
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
με την ελπιδα οτι καποτε θα μου απευθυνετε το λογο!
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
www.imageshack.gr/view.php?file=fu1vnvi0ln9cqz76hueu.jpg] [/URL]Ψυχογραφημα επιπεδου κομμωτηριου...
Boys will be boys...
Δεσπυνης δαναη θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι αυριο το πρωι θα σας καταθεσω αγωγη που θα σας ζηταω 500.00Oe αποζημιωση γιατι βαζετε διαφορους να με κραζουν.....εχω μαρτυραΕχετε χαρη που δουλευω αποψε.
Ο Βαλαντης περιμενη εμενα εεεεεεεεεεεε????
Να περιμενη πες του γιατι εχουμε και δουλειες.
Εχθες μου ελυψε να του πειτε γιατι μεταξυ μας δεν μιλαμε
Ειμαστε στα χωρισματα.
Περιουσιες, δικηγοροι, οικοπεδα ξερης τωρα......
Φευγω.....
driver_spri
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια!!!!!!!
Το θεμα μας ειναι αλλο!!!!!!!!!!!
Θελουμε τραβελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφηστε τα ξεμαλιασματα και καντε σεξ!!!!
Εχω στειλει pm στην Δαναη αλλα....... :S :S
Το θεμα μας ειναι αλλο!!!!!!!!!!!
Θελουμε τραβελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφηστε τα ξεμαλιασματα και καντε σεξ!!!!
Εχω στειλει pm στην Δαναη αλλα....... :S :S
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλημερα σε ολη την αγαπημενη παρεα του θρεντ!
Αρχικα θα ηθελα να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα φανς που με εχουν κατακλυσει με μηνυματα λατρειας κι αιωνιας αφοσιωσης... Χωρις εσας δεν θα ειχα φτασει εδω παιδια, ειστε ολοι απλα απιστευτοι! Σας λατρευω!!! Δυστυχως ομως δεν εχω τον απαραιτητο χρονο για να απαντησω σε ολους σας, αφου βρισκομαι σε πυρετο προετοιμασιων για τη ροκ οπερα "Βαλεντινα" που συνθετω αυτη την περιοδο.
Buddhha με χαρα θα απαντησω σε ολες σου τις ερωτησεις μεσα απο το θρεντ. Σε περιμενω!
Πρεπει να σας εξομολογηθω οτι μου λειπουν πολυ οι εξωσχολικοι με τα σχολια τους, ελπιζω να επιστρεψουν συντομα...
Εδω υποτιθεται οτι μπαινουμε για χαβαλε κι επικοινωνια, αν ηθελα μονο αρρωστακια και μισοτρελαμενες ημιτασιον τρανς δεν χρειαζεται να ανοιξω τον υπολογιστη....
Μακια, μακια, μακια!!!
Αρχικα θα ηθελα να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα φανς που με εχουν κατακλυσει με μηνυματα λατρειας κι αιωνιας αφοσιωσης... Χωρις εσας δεν θα ειχα φτασει εδω παιδια, ειστε ολοι απλα απιστευτοι! Σας λατρευω!!! Δυστυχως ομως δεν εχω τον απαραιτητο χρονο για να απαντησω σε ολους σας, αφου βρισκομαι σε πυρετο προετοιμασιων για τη ροκ οπερα "Βαλεντινα" που συνθετω αυτη την περιοδο.
Buddhha με χαρα θα απαντησω σε ολες σου τις ερωτησεις μεσα απο το θρεντ. Σε περιμενω!
Πρεπει να σας εξομολογηθω οτι μου λειπουν πολυ οι εξωσχολικοι με τα σχολια τους, ελπιζω να επιστρεψουν συντομα...
Εδω υποτιθεται οτι μπαινουμε για χαβαλε κι επικοινωνια, αν ηθελα μονο αρρωστακια και μισοτρελαμενες ημιτασιον τρανς δεν χρειαζεται να ανοιξω τον υπολογιστη....
Μακια, μακια, μακια!!!
Επισκέπτης
γεια σου τιτανοκαυλιαρα βαλεντινα?
ποτε θα γευτισ τον μαγικο μου προτεινουχο ζομο πιτσιλιαρα μου????
προηγειται ο πιτσιλιστης!γεια σου τιτανοκαυλιαρα βαλεντινα?
[move] [/move]
λοιπον δις Βαλεντινα,
[li]εισαι ερωτευμενη αυτην την περιοδο?[/li]
[li]ποια ειναι η αγαπημενη σου σταση η τεχνικη στο σεξ?
[/li]
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γεια σου τιτανοκαυλιαρα βαλεντινα?
Καλημερα και σε σενα αγαπημενε μου πορνορεπορτερ. Σε ευχαριστω για τα γλυκα σου σχολια και θα χαρω πολυ να τα πουμε κι απο κοντα. Αν με δεις τυχαια σε καποιο θεατρο η σινεμα με την παρεα μου, μην διστασεις να μου κανεις την ιδια ερωτηση! Μακια!!!
προηγειται ο πιτσιλιστης!
[move] [/move]
λοιπον δις Βαλεντινα,
[li]εισαι ερωτευμενη αυτην την περιοδο?[/li]
[li]ποια ειναι η αγαπημενη σου σταση η τεχνικη στο σεξ?
[/li]
Καταρχας να ξεκαθαρισω οτι θεωρω πιο κιτς και απο το καλσον που φοραω στην φωτογραφια τις σεξουαλικες περιγραφες απο "κοριτσια" (ειμαι το κοριτσι ηφαιστειο, το γατακι μου εχει τουμπανιασει, μου αρεσει να...να...επισης παντα...τρελαινομαι οταν...)Δεν θα γινουν ποτε τετοιες αναφορες απο την Σταρ Τρανς, εκτος κι αν θελησει να σπασει τα νευρα καποιου εδω μεσα οπου σας υποσχομαι οτι οι περιγραφες μου θα ειναι εμετικες.
Ναι, ειμαι πολυ ερωτευμενη.
βαλεντινα,τελικα το αγορι σου καταλαβε τι φυλο εισαι?
Ναι, αλλα η μαλακια ειναι οτι καταλαβα τι φυλο θα ηθελε να ειναι αυτος...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K