Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι λέξεις “Εθνικός Σταρ” είναι πατενταρισμένες, και ανήκουν στον κύριο Ευαγγελόπουλο. Μην διανοηθείτε να τις χρησιμοποιήσετε για πάρτη σας. Ολόκληρη Βουγιουκλάκη, και δεν τα κατάφερε:

“Όλοι γνωρίζουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη - δεν χρειάζεται συστάσεις. Το 1992 ξεκίνησα την τηλεοπτική μου καριέρα. Λόγω των τρομερών τηλεοπτικών εμφανίσεών μου, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να γράφουν ότι είμαι ο Εθνικός Σταρ. Ως νέος και άπειρος αποδέχτηκα τον τίτλο αυτό, πράγμα που ενόχλησε σημαντικά την Αλίκη. Αυτό βέβαια δεν ήταν σωστό αφού η Αλίκη είχε μία πορεία 47 ολόκληρων χρόνων πίσω της. Τότε άρχισε και ο πόλεμος κόβοντάς μου πολλές δουλειές. Εγώ, λόγω εγωισμού, τα έβαλα μαζί της υβρίζοντάς την σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Εκείνη, ενώ δεν είχε ασχοληθεί μέχρι τότε να δίνει απαντήσεις σε όποιον την κατέκρινε, με μένα ασχολήθηκε, έστω και αρνητικά. Αυτή η κόντρα με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Η Αλίκη ήταν ένας άνθρωπος που ό,τι έπιανε γινόταν χρυσός. Αυτό που επίσης την ενόχλησε ήταν ότι έγραψα στην αστυνομική μου ταυτότητα τον τίτλο του Εθνικού Σταρ, πράγμα που εκείνη δεν κατάφερε. Λίγα χρόνια μετά, το 1996, πέθανε και για μένα θα αποτελεί πάντοτε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου. Αν είχα γεννηθεί το 1931 θα μπορούσα να ζήσω για πάντα μαζί της και να την είχα παντρευτεί. Θα μπορούσα επίσης, να ήμουν παιδί της και να είχα πάρει μεγάλη ενέργεια από εκείνη και να ήμουν τώρα αστέρας του Hollywood.”

Κρατάω την σύνδεση “Εγώ, λόγω εγωισμού, τα έβαλα μαζί της υβρίζοντάς την σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές” με “για μένα θα αποτελεί πάντοτε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου”.

Και προσθέτουμε, για το τέλειο κλείσιμο μιας αξιόλογης έρευνας:

Δεν έχει ξαναγίνει σε κανένα μέρος της γης, η αστυνομική ταυτότητα να φέρει ως επάγγελμα, τίτλο ευγενείας. Για το λόγο αυτό προκαλώ το βιβλίο Guiness να με καλέσει.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Παρακαλω αλλα μιλας σε ενα φορουμ, δεν μπηκα στη γραμμη του τηλεφωνου σου και κρυφακουγα. Συνελθε.
Δικιο δίκιο!
Λες και εμπαινες στην κωλοτρυπίδα του και κρυφογάμαγες!
Αν βέβαια είχες τα προσόντα φυσικά!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Παρακαλω αλλα μιλας σε ενα φορουμ, δεν μπηκα στη γραμμη του τηλεφωνου σου και κρυφακουγα. Συνελθε.
Δίκιο δίκιο!
Λές και μπήκες στην κωλοτρυπίδα του και κρυφογάμησες!
Αν βέβαια είχες τα προσόντα φυσικά.... :idiot:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
URL]]

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Οι λέξεις “Εθνικός Σταρ” είναι πατενταρισμένες,

για μένα θα αποτελεί πάντοτε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου”.
Υπάρχει διαφορά!
Αυτή Εθνική star εσύ Εθνικός πουstar!
τέλος πάντων αν προχωρούσε αυτός ο ερως τώρα θα είσουνν χοίρος!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΔΗΣ ΟΥΜΑΝΙΣΤΡΙΑΣ ΣΟΥΡ ΜΙΣΙΜΙ

Ρε αβυζε τραβελε μπαινεις με δεκα διαφορετικα ονοματα
κανενα βαφτιστηρι δεν εχεις να το βαλεις να γραφει κι αυτο;
Μας εκανες και κατηχηση ποιες ειναι οι τρανς και ποιοι οι κροσντρεσερ
και δεν εχεις βυζια;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για να μπορεσεις να σταθεις απεναντι στο χειμμαρο Βαλεντινα Σταρ Τρανς μαζεψες εδω ολο σου το σοι;;
Πες μου που εισαι να τσονταρω κι εγω κανενα φραγκο
μηπως μπορεσεις και βαλεις ποτε καμια σιλικονη στα τριχωτα βυζια σου...

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΔΗΣ ΟΥΜΑΝΙΣΤΡΙΑΣ ΣΟΥΡ ΜΙΣΙΜΙ

Ρε αβυζε τραβελε μπαινεις με δεκα διαφορετικα ονοματα
κανενα βαφτιστηρι δεν εχεις να το βαλεις να γραφει κι αυτο;
Μας εκανες και κατηχηση ποιες ειναι οι τρανς και ποιοι οι κροσντρεσερ
και δεν εχεις βυζια;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για να μπορεσεις να σταθεις απεναντι στο χειμμαρο Βαλεντινα Σταρ Τρανς μαζεψες εδω ολο σου το σοι;;
Πες μου που εισαι να τσονταρω κι εγω κανενα φραγκο
μηπως μπορεσεις και βαλεις ποτε καμια σιλικονη στα τριχωτα βυζια σου...

περα απο τη πλακα!!!
ειναι αληθεια πως κολλησες ψωριαση???

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
καραπουστάρα βαλεντίνα θέλω να σου σκίσω τη σουφρά,δεν κάνω πλάκα ,να στον καρφώσω στο κωλάντερο και να σου βαράω χαστούκια στα κωλομέρια σου.να σε σκίζω και να φωνάζεις

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

περα απο τη πλακα!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
περα απο τη πλακα!!!

Που να χτυπηθεις κατω.... Δεκα πουστικα μυαλα μαζι να βαλετε... την τρελα της Βαλεντινας δεν τη φτανετε με τιποτα.... Συνεχισε την προσπαθεια... Η φιλη σου εχει αναγκη τα λεφτα... φοβαται βλεπεις και τους Ελληνες γιατρους...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
απαντήσε ρε πούστη,γουστάρω να σκίζω αντρικά κωλαράκια,γουστάρω να τους ανοίγω την σούφρα και να φωνάζουνε απο τον πόνο,έλα να σου σκίσω τον κώλο,αφου αυτό γουστάρεις,έλα να σε στείλω στα ουράνια .

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
«Τα ξεσπάσματα του κυριου βαλαντη οφείλονται στο ότι θέλει να προκαλέσει την εύνοια όλων. Πιστεύω ότι χρησιμοποιεί τη διάθεση της τηλεόρασης να καλοδέχεται ξεσπάσματα και δραματικές ιστορίες και ο λόγος είναι για να μας θυμίσει ότι έχει δύναμη. Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια άσκηση εξουσίας. Είναι πολύ αρρωστος. Νομίζει ότι μπορεί με αυτόν τον τρόπο να βιάσει συναισθηματικά τον άνθρωπό του, κάνοντας δύο πράγματα: να του δείξει ότι για σένα γίνομαι ρεζίλι και να του δημιουργήσει ενοχή και το δεύτερο ότι κοίτα πόση δύναμη έχω, κινώ τα νήματα, αφού ολόκληρη συγγρου ασχολείται μαζί μου».

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δις Βαλεντινα, ειναι αληθεια οτι ειστε ερωτευμενη με τη δις Δαναη?

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
επισης  «ατομα σαν αυτά,(βαλαντης) με υπερβολική συναισθηματικότητα και δραματικές, σχεδόν θεατρικές εκφράσεις, προσπαθούν, προφανώς επειδή το χρειάζονται, να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους. Συνήθως επιζητούν άμεση ικανοποίηση των αναγκών τους και είναι άτομα που μπορεί να απομακρύνουν τους άλλους με τις έντονες αντιλήψεις και εκρήξεις τους, ενώ έχουν την τάση να προσκολλώνται σε ανθρώπους ισχυρούς, πιστεύοντας ότι εκείνοι έχουν τη μαγική λύση των προβλημάτων τους».

βαλαντη σταματα τις ορμονες παλιοπουυυυυυυυστααααααααααααααααααααααααααααααααααα

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
ελα ρε πουστη να σε σκίσω,μια βδομαθα θα κανεις να συνελθεις,απο το ξεσκισμα,πουσταρα

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
βαλαντη θες να σε βαλω στο δημοσιο?
εχω τον υπουργο μεσον!!!
σταματα να εκδιδεσαι για 5 ευρο!!!!!

Συνημμένα

• kefalogianis2.jpg
    kefalogianis2.jpg