pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Μπράβο παιδιά δείξατε οτι έχετε πολύ καλό χαρακτήρα.
Μπράβο σας.
Μπράβο σας.
νομο ζισουμαόσο για εσένα μαλάκα...σάλτα γαμήσου και φέρε την είσπραξη....και αν είμαι θρ΄ησκος είμαι ρε παπάρα και γούστο μου και καπέλο μου...τραβάς κανένα ζόρι?....άντε με την κάθε στερημένη πούστρα εδω μέσα...
Πάντως τον ποδολάγνο..εγώ τον κόβω για παλιοχαρακτήρα!!!Μπράβο παιδιά δείξατε οτι έχετε πολύ καλό χαρακτήρα.
Μπράβο σας.
γιατί άραγε?.....μέγα το μυστήριον...Πάντως τον ποδολάγνο..εγώ τον κόβω για παλιοχαρακτήρα!!!
Από δω τα πάει,από'κει το πάει...όλο γύρο απ'τον Ταλό στριφογυρίζει...
Λες να του αρέσουν τα πόδια σου...γιατί άραγε?.....μέγα το μυστήριον...
Πάλι στο θρεντ για τα τραβέλια γράφεις μωρή αρχιλούγκρα?Λες να του αρέσουν τα πόδια σου...
μην ανυσηχεις σε περιμενειΕχετε χαρη που δουλευω αποψε.
Ο Βαλαντης περιμενη εμενα εεεεεεεεεεεε????
Να περιμενη πες του γιατι εχουμε και δουλειες.
Εχθες μου ελυψε να του πειτε γιατι μεταξυ μας δεν μιλαμε
Ειμαστε στα χωρισματα.
Περιουσιες, δικηγοροι, οικοπεδα ξερης τωρα......
Φευγω.....
Εχετε χαρη που δουλευω αποψε.
Ο Βαλαντης περιμενη εμενα εεεεεεεεεεεε????
Να περιμενη πες του γιατι εχουμε και δουλειες.
Εχθες μου ελυψε να του πειτε γιατι μεταξυ μας δεν μιλαμε
Ειμαστε στα χωρισματα.
Περιουσιες, δικηγοροι, οικοπεδα ξερης τωρα......
Φευγω.....
Ψέμματα βλέπεις...Πάλι στο θρεντ για τα τραβέλια γράφεις μωρή αρχιλούγκρα?
λες?..προχθές έκανα χαλάουα...τα είδε απαλά και τρελάθηκε...Λες να του αρέσουν τα πόδια σου...
ρε φιλαρακο ποσα nick εχεις?Ελεος!Νομιζεις δεν το"χει καταλαβει κανεις οτι εισαι το ιδιο προσωπο με αλλους 3 τουλαχιστον?Postαρε τιποτα σοβαρο τουλαχιστον...αυτα ποιος θα τα παρει?
Πόσα νομιζετε?ρε φιλαρακο ποσα nick εχεις?Ελεος!Νομιζεις δεν το"χει καταλαβει κανεις οτι εισαι το ιδιο προσωπο με αλλους 3 τουλαχιστον?Postαρε τιποτα σοβαρο τουλαχιστον...
τον τελευταιο καιρο ποιοσ ποσταρει κατι σοβαρο για να το κανει και αυτος?αν υποθεσουμε οτι ειναι οπως τα λες ο μοναδικος ειναι?ρε φιλαρακο ποσα nick εχεις?Ελεος!Νομιζεις δεν το"χει καταλαβει κανεις οτι εισαι το ιδιο προσωπο με αλλους 3 τουλαχιστον?Postαρε τιποτα σοβαρο τουλαχιστον...
τι ποσα ρε μαλακακο?Σε λιγο θα μετατραπεις σε εθνικο σταρ και θα λες αλλες παπαριες.Δεν εχεις τιποτα πιο σοβαρο να κανεις ρε τρομπα?Πόσα νομιζετε?
αν υποθεσουμε οτι ειναι οπως τα λες ο μοναδικος ειναι?