Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μπράβο παιδιά δείξατε οτι έχετε πολύ καλό χαρακτήρα.
Μπράβο σας.
:2funny: :2funny: :2funny:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
όσο για εσένα μαλάκα...σάλτα γαμήσου και φέρε την είσπραξη....και αν είμαι θρ΄ησκος είμαι ρε παπάρα και γούστο μου και καπέλο μου...τραβάς κανένα ζόρι?....άντε με την κάθε στερημένη πούστρα εδω μέσα...
νομο ζισουμα
URL]]

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εχετε χαρη που δουλευω αποψε.
Ο Βαλαντης περιμενη εμενα εεεεεεεεεεεε????
Να περιμενη πες του γιατι εχουμε και δουλειες.
Εχθες μου ελυψε να του πειτε γιατι μεταξυ μας δεν μιλαμε
Ειμαστε στα χωρισματα.
Περιουσιες, δικηγοροι,  οικοπεδα ξερης τωρα...... 
Φευγω.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Μπράβο παιδιά δείξατε οτι έχετε πολύ καλό χαρακτήρα.
Μπράβο σας.
:2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως τον ποδολάγνο..εγώ τον κόβω για παλιοχαρακτήρα!!! :grin: :grin: :grin:
Από δω τα πάει,από'κει το πάει...όλο γύρο απ'τον Ταλό στριφογυρίζει... :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειμαστε στα χωρισματα.
Φευγω.....
μην ανυσηχεις σε περιμενει :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ειμαστε στα χωρισματα.
Φευγω.....

Απο χτες ελειπα στην Κοπεγχαγη για τα γυρισματα του νεου βιντεο κλιπ του Τερενς Τρεντ Νταρμπι. Εχω να κανω καποια σχολια για οσα διαβασα στις τελευταιες σελιδες...

* οποιος μπαινει στο θρεντ δεν σημαινει οτι γουσταρει καβλια, με αυτο το αρρωστο σκεπτικο (οτι ΟΛΟΙ ειναι πουστηδες) και τα ανευ λογου ξεφωνηματα, τα τραβελια εχουν απομονωθει απο ολο τον κοσμο... οποιος δεν μας βλεπει σαν αντικειμενα του ποθου δεν ειναι απαραιτητα κρυφη αδερφη... ΕΛΕΟΣ

* προτιμω την βερσιον του Εθνικου Σταρ απο αυτη του playerxxx... Aν προσεξετε καλα τα ιδια συμφεροντα εξυπηρετουν... δεν με πειραζει η διαφημιση αλλα ας πουμε και καμια αλλη κουβεντα, δεν βλαπτει!

* ρε μαλακα το παιζεις σουπερ τρανσεξουαλ και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΥΖΙΑ;;; Και τη λες στις αλλες; Εισαι ενας τρελος με πλατινε μαλλι σαν χεβυμεταλας και δεν εχεις βυζια ρε αχρηστε;;;  :2funny: :2funny: :2funny: Και κανεις τον πουτσο σου μουνακι οταν πας στη θαλασσα;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Φοβασαι τους Ελληνες γιατρους και δεν κανεις βυζια;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

* κανε λιγο διαιτα γιατι το τατουαζ φιδι εχει γινει χταποδι.

* απο τα ανορθογραφα σαχλα στιχακια στο Νιτσε;  μονο αυτος σου ελειπε κατακαημενε....

* ασε που δεν σε παιρνει να λες οτιδηποτε για μενα και πουλας πνευμα μονο οταν λειπω... πειναλααααα.....

* οσο για το βοδι την  αλλη τι να πω... βαζεις και την κραζουν εδω μεσα κι αυτη ειναι απασχολημενη να κραταει κοντρα την πορτα και δεν καταλαβαινει τιποτα... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Κανενα αλλο στερεοτυπο του αποβλακωμενου τραβελιου θα δουμε εδω μεσα; Οσο περναει παντως απο το χερι μου ναι...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.020
Πόντοι
606
αυτα ποιος θα τα παρει?
01-large-sack-cash.gif
ρε φιλαρακο ποσα nick εχεις?Ελεος!Νομιζεις δεν το"χει καταλαβει κανεις οτι εισαι το ιδιο προσωπο με αλλους 3 τουλαχιστον?Postαρε τιποτα σοβαρο τουλαχιστον...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλαρακο ποσα nick εχεις?Ελεος!Νομιζεις δεν το"χει καταλαβει κανεις οτι εισαι το ιδιο προσωπο με αλλους 3 τουλαχιστον?Postαρε τιποτα σοβαρο τουλαχιστον...
τον τελευταιο καιρο ποιοσ ποσταρει κατι σοβαρο για να το κανει και αυτος?αν υποθεσουμε οτι ειναι οπως τα λες ο μοναδικος ειναι?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ταλο τα τσιμπησε τα μανει ο κυριος

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
[Φαινεται ανθρωπος με αρχες και πλουσιο εσωτερικο κοσμο..]

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αν υποθεσουμε οτι ειναι οπως τα λες ο μοναδικος ειναι?

Κατα τη γνωμη σου δεν ειναι; Για ποιο λογο να μπαινει καποιος με διαφορετικα ονοματα; Εκτος βεβαια αν ειναι να κραξει εσενα (κι εμενα) και να θεοποιησει αλλους... ΞΥΠΝΑΑΑΑ :boobies: :boobies: :boobies:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Η συζητηση διαβαζεται και χωρις τις παραθεσεις :priest:αμην

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!