Είχες την τύχη δηλαδή να την δείε τετατέτ?!?!?!?!?!?!καλή σου νύχτα και συμφωνώ η δανάη ειναι κουκλάρα
κι αν χρειάζετε κατι ειναι ενα καλο φωτογράφο να την δειξει όπως πραγματικά είναι(κουκλάρα δηλαδη ;))
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Απο περιέργεια μωρέ να δώ πως γίνεται και πως παίζεται το παιχνίδι...Εσενα το μυαλο σου εκει.
Ποιος πηρε ποιον.
ναιΕίχες την τύχη δηλαδή να την δείε τετατέτ?!?!?!?!?!?!
στη φυλης εχω ακουσει οτι υπαρχουν σπίτια που δουλευουν με trans αλλα αν εχουν ποικιλια για να επιλέξεις αυτο είναι κάτι που δεν γνωρίζω.μια περιηγηση στο tab μπρουρδέλα του παρόντος site ισως σου λύσει τις απόριεςΓειας σας παιδια τι κανετε?μια ερωτηση θελω να κανω.υπαρχουν κοκκινα σπιτακια με τρανς για να μπορεις να επιλεξεις?
συναγωνιστή, αυτά last year που λένε
παλιά σ'ενα αδιέξοδο στη Φυλής, ήταν ένα μπουρδελάκι δυόροφο (τα σαβ/κα δούλευε πάνω-κάτω) που βγαίνανε τα "κορίτσια" δυό δυό, τρία τρία, και διάλεγες.
εποχή γαμάω.
τώρα δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πράγμα.
παλιά σ'ενα αδιέξοδο στη Φυλής, ήταν ένα μπουρδελάκι δυόροφο (τα σαβ/κα δούλευε πάνω-κάτω) που βγαίνανε τα "κορίτσια" δυό δυό, τρία τρία, και διάλεγες.
εποχή γαμάω.
συναγωνιστή, αυτά last year που λένε
εποχή γαμάω.
sorry λάθος μου
...καλα βρε παιδια τι σας επιασε με το NIETZSCHE?????...τετοια διαβαζε και ο Hitler και την ειδε "ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ"!! τετοια διαβαζε και ο δικος μας ο Καζαντζακης και την ειδε ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ!
αν και επίκαιρα και τα δυο αποσπάσματα του NIETZSCHE είναι κάπως άστοχα σε σχέση με το κλίμα του νηματος.θα ψάξω για κάτι καλύτερο
όσο για το "aurea mediocrita" δεν θα ήταν τα πάντα πολύ βαρετά αν ακολουθούσαν πιστά αυτο;
πρέπει να υπάρχουν εναλλαγες (ειτε για καλο ειτε για κακό) ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον
yin-yang
Συνημμένα
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πρεπει να ειναι με το αγορι της στο λαυριο και να πετανε βοτσαλα στην παραλια,εκει ειχε παει μας ειπε την προηγουμενη φορααυτη η βαλεντινα που χαθηκε?
μια ερωτηση θελω να κανω.υπαρχουν κοκκινα σπιτακια με τρανς για να μπορεις να επιλεξεις?
Βεβαίως και υπάρχουν! Ορίστε φίλε μου!
Δες εκεί: και εκεί:
Γιατί εδώ μεγάλη πίκρα....
περιμένω εντυπώσεις!
Σημ. τα παραπάνω τα πήρα απο ποστ της μεγάλης: n xxx
ενα και αυτο με το ζορι μαζευει κοσμο καθε σαβατο βραδυΞερει κανεις αν υπαρχουν μπαρακια οπου συχναζουν trans διασκεδαζοντας κ πινοντας το ποτο τους?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ενα και αυτο με το ζορι μαζευει κοσμο καθε σαβατο βραδυ
Περιεργο ομως δεν ειναι βρε Συλβια?? Αν και πολυ κοσμος ρωταη για μπαρακια με Τρανς πως και δεν παταη κανενας εκει?? Εσυ τι λες?? Για πιο λογο??
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 456
1. Μυτιλήνης 23Α (κάθετος στη πατησίων μεταξύ Πλ. Αμερικής και Κολιάτσου)Γειας σας παιδια τι κανετε?μια ερωτηση θελω να κανω.υπαρχουν κοκκινα σπιτακια με τρανς για να μπορεις να επιλεξεις?
2. Πιπίνου 54 και Αριστοτέλους.
3. Δεληγιώργη (δεν θυμάμαι νούμερο αλλά είναι στο αριστερό σου χέρι όπως ανεβαίνεις προς Ομόνοια)
τινος λογια ειναι αυτα?Θελω να ερθης να με γλυψης ολοκληρη.......(τετοια λες κ μας τρελαινεις)
εσυ Δαναη που θα πηγαινες για ενα ποτο?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
τινος λογια ειναι αυτα?
Του talos43......
και που απευθυνοταν!?Του talos43......
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
και που απευθυνοταν!?
Στην Βαλεντίνα νομίζω......πρέπει να τα έχουν.....
Επισκέπτης
Στην Δανάη, την έχει δοκιμάσει!και που απευθυνοταν!?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K