ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πολυ σωστα. Και εσυ σαν Εθνικος Σταρ πρεπει να φροντισης να μας βρης τους καλυτερους. Κατινιες θα κανουμε??
εσυ μωρο μου δε χρειαζεσαι τιποτα εισαι καυλα!!!!
Πολυ σωστα. Και εσυ σαν Εθνικος Σταρ πρεπει να φροντισης να μας βρης τους καλυτερους. Κατινιες θα κανουμε??
ειναι αποτελεσμα της κοινωνιας που ζούμε.οταν η συγκατοικηση αντιμετωπίζετε με καχυποψια(οχι απαράιτητα ζευγαρι αλλα 2 συμφοιτητες/τριες για να μοιρασουν το νοικι),η ομοφυλοφιλία σε στιγματίζει πως ο άλλος θα πάρει την απόφαση να κάνει αλλαγή φύλου.σαφως!!! απλα εχουμε μεινει αρκετα πισω σε αυτον το τομεα της ιατρικης!!!
κε.Ανδρεα ,δεν θα επρεπε να γινομαστε ρατσιστες απεναντι σε οποιαδηποτε ομαδατο θεμα ειναι πως οι περισσοτερες απο αυτες ειναι παραγωγες εβραιων και ειναι υποκινουμενες τις περισσοτερες
φορες απο τη λεσχη μπιλντελμπργκ!!!αρα συνηθως διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα!
χρησιμη συμβουλη και στο πναυμα του νηματος.καλα η barbie σου σπαει τα αρχιδια οταν πας μαζι της!!!
χειροτερη και απο το καντακουζηνο ειναι!!!!(το σιρηαλ).
πολυ ψυχρη ρε παιδι μου!!! τες πα!!! τα λεμε !!
αντε γεια!!!!
σ'ευχαριστουμε για τις πληροφορίεςΠαντως οποιος δεν εχει παρει την Silvia χανει. Καμμια σχεση με τις αλλες, σωστη συμπεριφορα οχι ξεπετα. Και απολαμβανει οτι κάνει. Πολυ καλη εμπειρια.
παλι μαρη πουτανα ξεσαλωσες το βραδυ?τρεις ωρες διαβαζω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Να σας δωσω και εγω πολλα πολλα φιλια περασαμε υπεροχα συμετειχε πολυ κοσμος γεμισαμε πανω απο 20 σελιδες αποψε. Καληνυχτα. Και ραντεβου εδω. Φιλια σε ολους.
Εθνικε μας Σταρ
Κινκμαν
love you
παλι μαρη πουτανα ξεσαλωσες το βραδυ?τρεις ωρες διαβαζω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν ημουν στο pc χθες δουλιτσα ειχα....διαβασα μια χαρα περασατε...και εγω σημερα δουλιτσαΝαι βρε και ηταν τελεια. Ολα τα παιδια συμμετηχαν και μπηκαν και ατομα που λογω καυγαδων δεν εμπαιναν. Που ησουν βρε?? Θυμηθηκαμε το παλιο καλο φορουμ. Πληροφοριες και ολα τα καλα. Ασχοληθηκαμε και με τον Βαλαντη ε μια χαρα δηλαδη. Οταν θα μπη θα δης. Δουλεια σημερα. Φιλια Συλβια. Να περνας καλα.
Παντως οποιος δεν εχει παρει την Silvia χανει. Καμμια σχεση με τις αλλες, σωστη συμπεριφορα οχι ξεπετα. Και απολαμβανει οτι κάνει. Πολυ καλη εμπειρια.
Εσένα πήρε η την πήρες εσύ?