You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
γιατι κακο ειναι?αμα γουσταρει!
ρε παιδια τι εγινε καινουργιο τεμαχιο...
εχω χασει επεισοδια?
με προσπαθεια και καλη θεληση απο ολες ολα μπορουν να γινουν απλα μυαλο χρειαζετε να βαλουμεΣυλβια μου ωραια ολα αυτα που μας γραφης αλλα για να γινουν στην πραξη!!!!!!!! Πιο ευκολα ειναι να βαλω τον Βαλαντη στο φουρνο με πατατες.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δαναη μου...
μετα απο μια μακρα περιοδο που δεν ηξερες πως να χειριστεις το φαινομενο Βαλεντινα Σταρ Τρανς (οι γλυκες δεν επιασαν, το βουρτσακι για τη λεκανη της τουαλετας εχει πιο πολυ σεξ απηλ, στην εξυπνη ατακα συναγωνιζεσαι τη Μαρια της σιωπης, τα δεκαδες αλτερ εγκο που πλασαρες να μου τα χωνουν δεν με απασχολησαν ποτε) αποφασισες να το γυρισεις σε κατι πιο γνωριμο σε σενα. Το face to face κραξιμο επιπεδου λαικοτραβελων της Συγγρου (τοσο σε ταραζει η λεωφορος που δεν τολμας να σταθεις εκει.... ). Με ανυπομονησια περιμενω να σου περασει και αυτη η αχαρη φαση της δηθεν εγκληματικης ( ) και να επιστρεψεις στην παλια καλη Δαναη διχως ιχνος προσωπικοτητας, σεξ απηλ, προσωπικης γοητειας κλπ, κλπ, κλπ...
Μακια, μακια, μακια!!!
Οσο για την ακτιβιστρια της παρεας (την Οριαννα Φαλατσι της Συγγρου)... της στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους και της αφιερωνω ολα τα σουξε του Ηλια Κλωναριδη. Υποσχομαι να πρωτοστατησω στους αγωνες και να λειτουργησω ως προεδρος/αρχηγος/αφεντρα σας...
μετα απο μια μακρα περιοδο που δεν ηξερες πως να χειριστεις το φαινομενο Βαλεντινα Σταρ Τρανς (οι γλυκες δεν επιασαν, το βουρτσακι για τη λεκανη της τουαλετας εχει πιο πολυ σεξ απηλ, στην εξυπνη ατακα συναγωνιζεσαι τη Μαρια της σιωπης, τα δεκαδες αλτερ εγκο που πλασαρες να μου τα χωνουν δεν με απασχολησαν ποτε) αποφασισες να το γυρισεις σε κατι πιο γνωριμο σε σενα. Το face to face κραξιμο επιπεδου λαικοτραβελων της Συγγρου (τοσο σε ταραζει η λεωφορος που δεν τολμας να σταθεις εκει.... ). Με ανυπομονησια περιμενω να σου περασει και αυτη η αχαρη φαση της δηθεν εγκληματικης ( ) και να επιστρεψεις στην παλια καλη Δαναη διχως ιχνος προσωπικοτητας, σεξ απηλ, προσωπικης γοητειας κλπ, κλπ, κλπ...
Μακια, μακια, μακια!!!
Οσο για την ακτιβιστρια της παρεας (την Οριαννα Φαλατσι της Συγγρου)... της στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους και της αφιερωνω ολα τα σουξε του Ηλια Κλωναριδη. Υποσχομαι να πρωτοστατησω στους αγωνες και να λειτουργησω ως προεδρος/αρχηγος/αφεντρα σας...
Επισκέπτης
ρε βαλεντινα για πες μου εσυ γιατι δεν μιλαει κανενας ο stranger88 ειναι καινουργιο τεμαχιο?
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.024
- Πόντοι
- 606
ενταξει,για πλακα τα γραφει,το εχει πεικαι οσο μερικες θελουν να μενουν στον κοσμο τους και να αποκαλουντε μοντελα η οτιδηποτε αλλο
απο αυτα που λες για το σωματειο που προσπαθει να σε κανει ανθρωπο κι οχι ζωο οπως εισε τωρα διχνεις ποσο μαλακας εισε και ποσο ανοικεις στις τραβεστι(μαλακας με περικεφαλαία!!)Δαναη μου...
Μακια, μακια, μακια!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε βαλεντινα για πες μου εσυ γιατι δεν μιλαει κανενας ο stranger88 ειναι καινουργιο τεμαχιο?
Θα σε γελασω και δεν το θελω... Εχω μπερδευτει με ολους τους κλωνους και τα αλτερ εγκο εδω μεσα... Θα δειξει στην πορεια. Τα φιλια μου στην δεσποινιδα Λ. Ζεν, φαινεται εξαιρετικο κοριτσι!
απο αυτα που λες για το σωματειο που προσπαθει να σε κανει ανθρωπο κι οχι ζωο οπως εισε τωρα διχνεις ποσο μαλακας εισε και ποσο ανοικεις στις τραβεστι(μαλακας με περικεφαλαία!!)
Το ποιος ειναι το ζωο και ποιος ο ανθρωπος ειναι μεγαλη κουβεντα μικρη (...) μου συνδικαλιστρια. Ειναι δικαιωμα μου να μην πιστευω στα σωματεια (για το δικο σου δεν ειπα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα) εξαλλου εχει αποδειχθει οτι τα σωματεια δεν μπορουν να προσφερουν αξιοπρεπεια, αυτοσεβασμο και κοινωνικη ενταξη απο μονα τους... Αν φροντιζε η καθεμια για παρτη της να ειναι καλυτερος ανθρωπος και δουλευε μονη της πανω στην κοινωνικη επανενταξη τοτε δεν θα χρειαζονταν καν... Αλλα πετατε ολες τη σκουφια σας για τζερτζελο...
προσοχη καντε ερωτα με προφυλαξεισ!
συγχαρητηρια για το κοινωνικο μυνημα.
κι επειδή η γνώση είναι δύναμη:
αφιερώστε λίγο χρονο να τα διαβάσετε,ίσως μάθετε κάτι που δεν ξερατε.
Επισκέπτης
ρε βαγιερο τι θα γινει με τις μπυρες???στην λιμνη τις εχεις να παγωσουν???
kaliosnatrios
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα σε γελασω και δεν το θελω... Εχω μπερδευτει με ολους τους κλωνους και τα αλτερ εγκο εδω μεσα... Θα δειξει στην πορεια. Τα φιλια μου στην δεσποινιδα Λ. Ζεν, φαινεται εξαιρετικο κοριτσι!
Το ποιος ειναι το ζωο και ποιος ο ανθρωπος ειναι μεγαλη κουβεντα μικρη (...) μου συνδικαλιστρια. Ειναι δικαιωμα μου να μην πιστευω στα σωματεια (για το δικο σου δεν ειπα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα) εξαλλου εχει αποδειχθει οτι τα σωματεια δεν μπορουν να προσφερουν αξιοπρεπεια, αυτοσεβασμο και κοινωνικη ενταξη απο μονα τους... Αν φροντιζε η καθεμια για παρτη της να ειναι καλυτερος ανθρωπος και δουλευε μονη της πανω στην κοινωνικη επανενταξη τοτε δεν θα χρειαζονταν καν... Αλλα πετατε ολες τη σκουφια σας για τζερτζελο...
εδω θα συμφωνήσω με την Σύλβια... μπορεί να μην σε απασχολεί αυτό αλλά μάλλον οι ομαδικές προσπάθειες φέρνουν τα αποτελέσματα και όχι οι προσωπικοί αγώνες. Σίγουρα το να ανήκεις σε μια ομάδα η οποία προσπαθεί για κάτι καλύτερο μόνο θετικό μπορεί να είναι και καθόλου αρνητικό. Για αυτό θα ήταν καλύτερα να ακούμε και να διαβάζουμε καθώς και ενημερωνόμαστε για θέματα που μας αφορούν όλους από οργανωμένες ομάδες και όχι από το τι έχει κάνει ο καθένας μόνος του. Δε λέω η εμπειρία ενός ατόμου είναι καλή αλλά δεν θα ξεπεράσει ποτέ τις εμπειρίες Ομάδων ατόμων.
Φιλια
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εφτασαααααννννρε βαγιερο τι θα γινει με τις μπυρες???στην λιμνη τις εχεις να παγωσουν???
www.freesmileys.org] [/url]
΅Σχετικα με το παραπανω σχολιο, θα ηθελα να σας χεσω ενα ερωτημαΑν ηξερα οτι εισαι σε θεση να εχεις αντιληψη θα σου απαντουσα ετσι:
Εξακολουθεις να εισαι ανορθογραφος. Τις γαμησες τις μισες λεξεις. Οσο για τις παπαριες που λες απορω αν τις πιστευεις και η ιδια. Τι σχεση μαζι σου ρε πρεζακι; Εδω δεν παραμυθιασες κανεναν τοσα χρονια που κωλοτριβεσαι παντου, εγω θα σε καψουρευτω;;;
Παλευεις με το ιντερνετ να βγαλεις κανενα πελατακι (δεν θα σχολιασω τις φημες για τις βιντεοκασετες και την εμμονη σου να μη φορανε προφυλακτικα οι ανθρωποι), και θες να εχεις κι ενα φορουμ για παρτη σου;;; Ομονοιακε αβυζε κωλογερε εχεις χασει τον μπουσουλα με την Σταρ Τρανς και τα κοριτσια της... Εσυ θες πολλες ροχαλες στη μαπα για να συνελθεις, κατακαημενε που ταραζεσαι οταν υπαρχουν κι αλλες τριγυρω. Και κανε κατι με τους κυκλους στα ματια σου μωρη χλεμπονα!
Επειδη ομως ξερω οτι εισαι ενας αμορφωτος αρρωστος που νομιζει οτι ειναι γκομενα και σου απανταω με τον μονο τροπο που εισαι σε θεση να καταλαβεις...
Πιστευετε οτι η αγαπη και το μισος ειναι συγγενη συναισθηματα?
Εχετε βιωσει την απορριψη?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Συλβια θα συμφωνησο μαζη σου οτι οτι εγιναν μεχρη σημερα εγιναν ενωμενα και με επιμονη. Οτι προσπαθεια γινετε για τα δικαιωματα μας θα την στηρηξω.
Κατι ατομα τα οποια ξυπνησαν ενα πρωι και ειπαν να βαλουν φουστα και κραγιον δεν ανηκουν στο κλαδο αυτο.
Ουτε που ξερουν που ανηκουν.
Κατι ατομα τα οποια ξυπνησαν ενα πρωι και ειπαν να βαλουν φουστα και κραγιον δεν ανηκουν στο κλαδο αυτο.
Ουτε που ξερουν που ανηκουν.
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πω πω το σιτε έγινε μπουρδελο ?
δεν τα ποσταρα για να παρω μπραβο απλα το εκανα μηπως και μερικα ατομα καταλαβουν γιατι υπαρχουν και γιατι λεγονται τραβεστιποστ ανεκτιμητης αξιας!
πολλα μπραβο δις Συλβια!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Προσωπικα μου φαινεται γελοιο ενας αντρας που το βραδυ φοραει περουκες η ενας αλλος που απλα εχει βαψει το μαλλι του ξανθο να ΑΠΑΙΤΕΙ απο την κοινωνια να του δωσει εναν ρολο που δεν μπορει να υποστηριξει σε καμια περιπτωση. Λυπαμαι αλλα ο αγωνας σας δεν με βρισκει καθολου συμφωνη. Αφηστε την προπαγανδα σε καποιες πιο χαρισματικες που θα μπορεσουν να πεισουν/γοητευσουν/ξεσηκωσουν ευκολοτερα τα πληθη.
δις Βαλεντινα, απαντηστε μου παρακαλω!Πιστευετε οτι η αγαπη και το μισος ειναι συγγενη συναισθηματα?
Εχετε βιωσει την απορριψη?
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
...οι ατομικοι ή ομαδικοι αγωνες για ισοτητα και ιση μεταχειριση ειναι ευπροσδεκτοι εφοσον δεν περιθωροποιουν με αποτελεσμα τη γκετοποιηση μας...κατι που συμβαινει στις ΗΠΑ και στη δυτικη Ευρωπη...πρεπει να αγωνιζομαστε για την ενταξη μας στο κοινωνικο συνολο με τις δικες μας ξεχωριστες αποχρωσεις και οχι για μια "προνομιακη" απομονωση στυλ affirmative action αντιγραφωντας το Μοdus vivendi των ετεροφυλοφιλων (βλ. γαμος!)..κατι που με βρισκει αντιθετη!
..αλλο η οικονομικη και νομικη ενωση 2 ανθρωπων του ιδιου φυλου και αλλο ο μιμητισμος του ετεροφυλοφιλικου παραδοσιακου βαρετου προτυπου!!!
...το να ζηταμε την ιση μεταχειριση δε σημαινει οτι πρεπει να ενστερνιστουμε την ψευτο-ηθικολογικη κοινωνικη και θρησκευτικη βαση του συνολου...ουτως ωστε να θυσιασουμε την ελευθερια μας για βαρετες "αποδεχτες" συμβασεις!
..πανω απο ολα η προσωπικη ελευθερια και η ιδιαιτεροτητα! εξαλλου ο αγωνας για τις τραβεστι-pre-op/post-op τρανσεξουαλ θα ειναι πολυ πιο δυσκολος απο τον αγωνα των gay (ηδη εχουν πετυχει αρκετα)!...γι'αυτο υπομονη και να χαιρεστε τη διαφορετικοτητα σας...εστω και αν σας πολεμουν! (καλυτερα να με πολεμουν παρα να ειμαι "αντιγραφη" κλωνος μιας ληθαργικης συμβατοτητας!
..vivre la difference...vivre la liberte!!!!
xxx
n
..αλλο η οικονομικη και νομικη ενωση 2 ανθρωπων του ιδιου φυλου και αλλο ο μιμητισμος του ετεροφυλοφιλικου παραδοσιακου βαρετου προτυπου!!!
...το να ζηταμε την ιση μεταχειριση δε σημαινει οτι πρεπει να ενστερνιστουμε την ψευτο-ηθικολογικη κοινωνικη και θρησκευτικη βαση του συνολου...ουτως ωστε να θυσιασουμε την ελευθερια μας για βαρετες "αποδεχτες" συμβασεις!
..πανω απο ολα η προσωπικη ελευθερια και η ιδιαιτεροτητα! εξαλλου ο αγωνας για τις τραβεστι-pre-op/post-op τρανσεξουαλ θα ειναι πολυ πιο δυσκολος απο τον αγωνα των gay (ηδη εχουν πετυχει αρκετα)!...γι'αυτο υπομονη και να χαιρεστε τη διαφορετικοτητα σας...εστω και αν σας πολεμουν! (καλυτερα να με πολεμουν παρα να ειμαι "αντιγραφη" κλωνος μιας ληθαργικης συμβατοτητας!
..vivre la difference...vivre la liberte!!!!
xxx
n
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K