Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
δις Βαλεντινα, απαντηστε μου παρακαλω!

1. Οχι. Το μισος ειναι ενα συναισθημα που τροφοδοτειται απο το παθος ενω η αγαπη μπορει να υπαρξει και χωρις αυτο.

2. Οπως ολες οι υπερεπιτυχημενες γυναικες ετσι κι εγω εχω γευτει την απορριψη σε γενναιες δοσεις.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δις Ναντια , μια ερωτηση παρακαλω!
Ειναι γνωστο οτι σε καθε κινημα πρεπει να υπαρχει συσπειρωση .
Ποια η γνωμη σας για το φαινομενο-Βαλεντινα?
ρε εσύ πως την ΄χεις δει εδώ μέσα .... Τριανταφυλόπουλος? χα0χα0χ0αχ0α τι είναι αυτά που βλέπουνε τα μάτια μας.
"Ποια η γνώμη σας για το φαινόμενο του Θερμοκηπίου? Θα κλείσει ποτέ η τρύπα του όζοντος? Από που κλάνει το μπαρμπούνι?"
περιμένω σαφείς απαντήσεις χωρίς περιττά σχόλια και να είναι τεκμηριωμένες πάνω απ' όλα.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
...οι ατομικοι ή ομαδικοι αγωνες για ισοτητα και ιση μεταχειριση ειναι ευπροσδεκτοι εφοσον δεν περιθωροποιουν  με  αποτελεσμα τη γκετοποιηση μας...κατι που συμβαινει στις ΗΠΑ και στη δυτικη Ευρωπη...πρεπει να αγωνιζομαστε για την ενταξη μας στο κοινωνικο συνολο με τις δικες μας ξεχωριστες αποχρωσεις και οχι για μια "προνομιακη" απομονωση στυλ affirmative action αντιγραφωντας το Μοdus vivendi των ετεροφυλοφιλων (βλ. γαμος!)..κατι που με βρισκει αντιθετη!

..αλλο η οικονομικη και νομικη ενωση 2 ανθρωπων του ιδιου φυλου και αλλο ο μιμητισμος του ετεροφυλοφιλικου παραδοσιακου βαρετου προτυπου!!!

...το να ζηταμε την ιση μεταχειριση δε σημαινει οτι πρεπει να ενστερνιστουμε την ψευτο-ηθικολογικη κοινωνικη και θρησκευτικη βαση του συνολου...ουτως ωστε να θυσιασουμε την ελευθερια μας για βαρετες "αποδεχτες" συμβασεις!

..πανω απο ολα η προσωπικη ελευθερια και η ιδιαιτεροτητα! εξαλλου ο αγωνας για τις τραβεστι-pre-op/post-op τρανσεξουαλ θα ειναι πολυ πιο δυσκολος απο τον αγωνα των gay (ηδη εχουν πετυχει αρκετα)!...γι'αυτο υπομονη και να χαιρεστε τη διαφορετικοτητα σας...εστω και αν σας πολεμουν! (καλυτερα να με πολεμουν παρα να ειμαι "αντιγραφη" κλωνος μιας ληθαργικης συμβατοτητας!

..vivre la difference...vivre la liberte!!!! 

xxx
n
γεια σου βρε ναντια

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγω κι εσυ δεν δικαιουμαστε να μιλαμε απο τη στιγμη που το κρατος μας επιτρεπει να δουλευουμε σαν πουτανες στην κεντρικοτερη λεωφορο της πολης την ωρα που κυνηγαει αγγελιες, ντελα κλπ.

Πριν ζητησουμε πραγματα θα πρεπει να δειξουμε οτι εχουμε την κοινωνικη ωριμοτητα να τα υποστηριξουμε. Η δημοσια εικονα μας δεν μας επιτρεπει να το παιζουμε συνδικαλιστριες. Επισης δεν βλεπω τι κοινα αιτηματα μπορει να εχουμε με τους γκει και τις λεσβιες. Συγνωμη αλλα εγω και τις δυο αυτες κοινωνικες ομαδες τις βλεπω ΜΙΑ ΧΑΡΑ ακολουθωντας το μοτιβο που προτεινα πριν. Ο καθενας να κοιταει να βελτιωνει τον εαυτο του και τη δημοσια εικονα του και οι αλλαγες μετα ερχονται μονες τους...
Που γεννηθηκατε?
Τι ζωδιο ειστε?
Τι σας κανει χαρουμενη?
Τι φοβαστε περρισοτερο?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Προς το Μπουρδελα φορουμ.

Σχετικα με το ατομο Βαλεντινα Σταρ Τρανς

Κοιταζα προσεχτικα της φωτος του συγκεκριμενου ατομου στι σιτε του.

Κατι μου θυμηζε.

Και οντως.
Το συγκεκριμενο ατομο  ερχοταν στο χωρο μου. Εχει σταματηση  τωρα και καιρο να ερχετε.
Ο λογος.  Θα σας πω.  Καταρχην το ατομο αυτο δεν ειναι 19 ετων οπως δηλωνη.
Βαλτε 8-9 χρονια ακομη.
Εχη φαλακριτσα στο κεφαλι και αν θελη να με διαψευση ας βαλη μια φωτο του σαν αγορι να τον δουμε.
Λοιπον, Το ατομο αυτο ερχοταν συχνα. Παντα με βαμμενα τα νυχια των ποδιων του κοκκινα με τα τακουνακια του και ολα τα αξεσουαρ. Ρουχα και λοιπα.
Ντυνοταν εδω και μια χαρα. Ειχε σχεση με μια κοπελα η οποια ταξιδευε συχνα και ηταν παρα πολλες ωρες μονος του. Ηταν Αεροσυνοδος αυτη.
Πολλες φορες ηταν να βρεθουμε και μολις ετοιμαζοταν να ερθη επειδη  η κοπελα του του εκανε απροσμενες επισκεψεις το αναβαλαμε. Αυτο εγινε αρκετες φορες μεχρι που μου τα πηρα στο κρανιο και του ειπα τερμα σπιτη μου δεν θα ξαναερθης. Αρκετες φορες μς εστησες. Το ατομο τοτε τα πηρε ασχημα στο κρανιο γιατι δεν ειχε η δεν του αρεσε καποια αλλη κοπελλα για να πηγαινη.
Θα παρακαλεσω το συγκεκριμενο ατομο να βαλη μια αντρικη φωτο στο σιτε του για να δει ο καθε ενας εδω αν λεω αληθεια.  Τα φριδια του ειναι αντρικα φαρδια, απλα τα μακιγιαρη απο πανω και τα βαφη με μολιβι απο πανω  για να μην φαινοντε. Και ετσι αλλαζη ολο το προσωπο. Και μενη στο Πειραια.

Ετσι για να καταλαβετε το ατομο τι σχεση εχει με μενα.
Καμια σχεση οι φωτος με τον αν τον δειτε αβαφτο.
Ευχομε να βρηκες αυτο που ψαχνης Βαλαντακο. Και σταματα τα αποθημενα.

Σταματα να παραμυθιαζης τον κοσμακη και βγαλε τη φαλακριτσα εξω να σε δουμε.

Το φορουμ ειναι πληροφοριακο και απλα και εγω πληροφορω τον κοσμο.
Αυτα και σταματα να παριστανης  το Σταρ Τραβελι του Σιτε.

Αυτα αστα για αλλους

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε εσύ πως την ΄χεις δει εδώ μέσα .... Τριανταφυλόπουλος? χα0χα0χ0αχ0α τι είναι αυτά που βλέπουνε τα μάτια μας.
"Ποια η γνώμη σας για το φαινόμενο του Θερμοκηπίου? Θα κλείσει ποτέ η τρύπα του όζοντος? Από που κλάνει το μπαρμπούνι?"
περιμένω σαφείς απαντήσεις χωρίς περιττά σχόλια και να είναι τεκμηριωμένες πάνω απ' όλα.
Μας προλαβαν τα γεγονοτα!
Πληροφοριακα , η ασκοπη δαπανη ενεργειας επιδυνωνει το φαινομενο του θερμοκηπιου!
Για το μπαρμπουνι υπαρχει αναλογη συζητηση, καντε μια αναζητηση!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Προς το Μπουρδελα φορουμ.

Σχετικα με το ατομο Βαλεντινα Σταρ Τρανς

Κοιταζα προσεχτικα της φωτος του συγκεκριμενου ατομου στι σιτε του.

Κατι μου θυμηζε.

Και οντως.
Το συγκεκριμενο ατομο  ερχοταν στο χωρο μου. Εχει σταματηση  τωρα και καιρο να ερχετε.
Ο λογος.  Θα σας πω.  Καταρχην το ατομο αυτο δεν ειναι 19 ετων οπως δηλωνη.
Βαλτε 8-9 χρονια ακομη.
Εχη φαλακριτσα στο κεφαλι και αν θελη να με διαψευση ας βαλη μια φωτο του σαν αγορι να τον δουμε.
Λοιπον, Το ατομο αυτο ερχοταν συχνα. Παντα με βαμμενα τα νυχια των ποδιων του κοκκινα με τα τακουνακια του και ολα τα αξεσουαρ. Ρουχα και λοιπα.
Ντυνοταν εδω και μια χαρα. Ειχε σχεση με μια κοπελα η οποια ταξιδευε συχνα και ηταν παρα πολλες ωρες μονος του. Ηταν Αεροσυνοδος αυτη.
Πολλες φορες ηταν να βρεθουμε και μολις ετοιμαζοταν να ερθη επειδη  η κοπελα του του εκανε απροσμενες επισκεψεις το αναβαλαμε. Αυτο εγινε αρκετες φορες μεχρι που μου τα πηρα στο κρανιο και του ειπα τερμα σπιτη μου δεν θα ξαναερθης. Αρκετες φορες μς εστησες. Το ατομο τοτε τα πηρε ασχημα στο κρανιο γιατι δεν ειχε η δεν του αρεσε καποια αλλη κοπελλα για να πηγαινη.
Θα παρακαλεσω το συγκεκριμενο ατομο να βαλη μια αντρικη φωτο στο σιτε του για να δει ο καθε ενας εδω αν λεω αληθεια.  Τα φριδια του ειναι αντρικα φαρδια, απλα τα μακιγιαρη απο πανω και τα βαφη με μολιβι απο πανω  για να μην φαινοντε. Και ετσι αλλαζη ολο το προσωπο. Και μενη στο Πειραια.

Ετσι για να καταλαβετε το ατομο τι σχεση εχει με μενα.
Καμια σχεση οι φωτος με τον αν τον δειτε αβαφτο.
Ευχομε να βρηκες αυτο που ψαχνης Βαλαντακο. Και σταματα τα αποθημενα.

Σταματα να παραμυθιαζης τον κοσμακη και βγαλε τη φαλακριτσα εξω να σε δουμε.

Το φορουμ ειναι πληροφοριακο και απλα και εγω πληροφορω τον κοσμο.
Αυτα και σταματα να παριστανης  το Σταρ Τραβελι του Σιτε.

Αυτα αστα για αλλους

Εισαι λιγο ταραγμενη η μου φαινεται;  :coffee:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/bzyvpu1pzojhxuct8tya.jpg[/img[/URL]]
ανησυχω πολυ για την τρυπα του οζοντος! αληθεια το λεω!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αν εχει τα κοτσια ας μας αποδηξη το αντιθετο.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον δις Βαλεντινα?
εχετε τα...κοτσια?
URL]]

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα στα Αγορακια μας! και σε ολα τα Κοριτσια μας!!

Δαναη μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται... η κοπελα εχει σχεση τουλαχιστον 5 χρονια με καποιο παιδι. Αυτο το ξερω σιγουρα.
Τωρα ολο αυτο ¨μου φανηκε μια διαφημιση και μονο. Λες να ειναι καποιος πελατης οπου τον αφησες... και ειπε να σε εκδικηθει.......... τι μαλακιες ειναι αυτες που λες.... και που πετας συνεχεια....  του τυπου ειναι ενας κουκλος πελατης μου.... και οτι οι πελατες που τους αφηνεις παραλογιζονται...........  μα τι πΙνεις  για κοιτα  μηπως και εχουνε ληξει!!!!!!!!!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δις Βαλεντινα , αν εχετε την καλωσυνη να απανησετε στον ισχυρισμο της διδας Δαναης,
χωρις να καταφυγετε σε προσωπικα σχολια?

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
.
Αν ισχύουν τα ποσοστά που αναφέρει ο NHS, τότε τα δύο τρίτα περίπου των διαφυλικών ατόμων στην Ελλάδα, είναι χωμένα στην ντουλάπα τους για τα καλά και δεν τα ξεκουνάει τίποτα. Γιατί; Το έχω σκεφτεί πολλές φορές κι έχω καταλήξει οτι φταίει πάλι η ρημάδα η καταναγκαστική πιάτσα κι η έλλειψη προτύπων.
Μ΄ άλλα λόγια - η Ελληνική πραγματικότητα. Έλα τώρα, πόσες γνωστές Ελληνίδες τρανς ξέρετε που δεν είναι γνωστές ως πόρνες; Το Ισραήλ έχει την Ντάνα Ιντερνάσιοναλ, η Αγγλία έχει την Τιούλα (με ό,τι έχει τραβήξει κι αυτή), στην Ιαπωνία έχουν τη Χαρισού, στην Ισπανία την Μπίμπι ΄Αντερσεν- όλες γνωστές για την καριέρα τους σαν σταρ του θεάματος. Η Νόνκγ Τούμ, στην Ταϊλάνδη είναι πρωταθλήτρια του Μάι Τάι. Θέλετε πιο "ευυπόληπτες" κυρίες; Στην Ιταλία η Βλαντιμίρ Λουξούρια και στην Νέα Ζηλανδία η Τζωρτζίνα Μπέυερ είναι βουλευτές. Στην Αγγλία, η Τζένυ Μπέηλυ είναι δήμαρχος του Κέημπριτζ. Πόσο πιο ευυπόληπτες τις θέλετε;
Στην Ελλάδα όμως, δεν τα κατέχουμε αυτά. Είμαστε χωριό. Τραβεστί λεσβίες; Τραβεστί δήμαρχοι και βουλευτές; Τραβεστί ινδάλματα της νεολαίας; Χά χάα χάαα! Ανέκδοτα λέμε τώρα, ε;

μονο τον βαλαντη εχουμε που θα βαλει για  προεδρος της σουπερ λιγκας γιατι ως γνωστο ειναι πουτσοσφαιροφιλος! :rockon:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
.
Αν ισχύουν τα ποσοστά που αναφέρει ο NHS, τότε τα δύο τρίτα περίπου των διαφυλικών ατόμων στην Ελλάδα, είναι χωμένα στην ντουλάπα τους για τα καλά και δεν τα ξεκουνάει τίποτα. Γιατί; Το έχω σκεφτεί πολλές φορές κι έχω καταλήξει οτι φταίει πάλι η ρημάδα η καταναγκαστική πιάτσα κι η έλλειψη προτύπων.
Μ΄ άλλα λόγια - η Ελληνική πραγματικότητα. Έλα τώρα, πόσες γνωστές Ελληνίδες τρανς ξέρετε που δεν είναι γνωστές ως πόρνες; Το Ισραήλ έχει την Ντάνα Ιντερνάσιοναλ, η Αγγλία έχει την Τιούλα (με ό,τι έχει τραβήξει κι αυτή), στην Ιαπωνία έχουν τη Χαρισού, στην Ισπανία την Μπίμπι ΄Αντερσεν- όλες γνωστές για την καριέρα τους σαν σταρ του θεάματος. Η Νόνκγ Τούμ, στην Ταϊλάνδη είναι πρωταθλήτρια του Μάι Τάι. Θέλετε πιο "ευυπόληπτες" κυρίες; Στην Ιταλία η Βλαντιμίρ Λουξούρια και στην Νέα Ζηλανδία η Τζωρτζίνα Μπέυερ είναι βουλευτές. Στην Αγγλία, η Τζένυ Μπέηλυ είναι δήμαρχος του Κέημπριτζ. Πόσο πιο ευυπόληπτες τις θέλετε;
Στην Ελλάδα όμως, δεν τα κατέχουμε αυτά. Είμαστε χωριό. Τραβεστί λεσβίες; Τραβεστί δήμαρχοι και βουλευτές; Τραβεστί ινδάλματα της νεολαίας; Χά χάα χάαα! Ανέκδοτα λέμε τώρα, ε;

μονο τον βαλαντη εχουμε που θα βαλει για  προεδρος της σουπερ λιγκας γιατι ως γνωστο ειναι πουτσοσφαιροφιλος! :rockon:

Τη μια μιλας ως Εθνικος Σταρ, την αλλη ως τσογλανος την αλλη ως προβληματισμενη τρανς... Οτι ναναι λες.... Μαλλον η τελευταια περσονα της πασιοναριας τραβεστι σου παει καλυτερα. Ουστττττ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom